Un creator de conținut invită oamenii să facă mai multă mișcare, oferindu-le informații generale despre sport

StirileProtv.ro, 3 mai 2024 09:30

Un creator de conținut se folosește de rețelele de socializare ca să invite oamenii să facă mai multă mișcare.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum o oră
22:40
Deblocarea ajutorului militar american în valoare de 61 de miliarde de dolari în aprilie a reprezentat un impuls pentru forțele ucrainene aflate în dificultate în fața invadatorilor ruși.
22:20
Preşedintele rus Vladimir Putin a lăsat să se înţeleagă faptul că nu va respecta armistiţiul olimpic şi va continua luptele în Ucraina în timpul JO de la Paris, contrar dorinţei omologului său francez Emmanuel Macron, relatează AFP.
Acum 2 ore
22:10
Cheaguri de sânge care au cauzat moartea în urma vaccinării cu anticovid cu vaccinuri Johnson & Johnson (J&J) şi AstraZeneca au fost cauzate de o reacţie autoimună la care sunt predispuse anumite persoane. 
22:00
Fondatorul grupului de firme Electra din Iaşi, Marian Berdan, susţine că oamenii de afaceri ieşeni i-au spus premierului Marcel Ciolacu că Moldova are nevoie urgentă de autostradă şi i-au cerut acestuia ca proiectul să fie finalizat până în anul 2023.
21:50
Ciprul a anunţat vineri că face parte dintr-un grup de cel puţin opt state membre ale UE care doresc să fie create zone de securitate în Siria pentru a permite repatrierea refugiaţilor care au fugit din cauza războiului din ţara lor, transmite AFP.
21:30
Un chirurg paraplegic, rămas fără capacitatea de a-şi folosi picioarele de la vârsta de 17 ani, poate să opereze datorită unui scaun special care îl înalţă şi îl coboară.
21:20
Horoscop 18 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu bucurie. O să ne facem drum prin împrejurimi, poate chiar mai departe de casă, c-or fi oameni care ne așteaptă și o să consolidăm relațiile, atât cele de afaceri, cât și personale.
Acum 4 ore
20:50
Greșim pe mâna noastră și ne mirăm că autoritățile suflă și în iaurt atunci când verifică proiectele de finanțare.
20:50
Doi avocați au murit joi, fără să fie cunoscuți cu probleme de sănătate preexistente. Juriștii activau în Baroul Ilfov și în Baroul București.
20:50
Peștele din România care amenință supremația somonului din străinătate. Are oase puțin și este ieftin
20:40
Cine va ajunge anul acesta pe litoralul românesc trebuie să se aștepte, în unele locuri, la întârzieri ale comenzilor din lipsă de personal sau să dea peste angajați nepregătiți.  
20:40
Bucureștiul și-a câștigat locul pe scena artei contemporane, alături de Lisabona și Atena.  
20:30
Potrivit unui studiu recent, majoritatea tinerilor care sunt întrebați ce profesie și-ar dori răspund IT-ist sau influencer.
20:20
Rușii continuă ofensiva în regiunea Harkov și bombardează orașul. Sunt cel puțin doi morți și 13 răniți, după ce rachetele au lovit zone rezidențiale din al doilea oraș ca mărime din Ucraina.
20:20
Legendarul regizor Francis Ford Coppola a revenit pe Croazetă, după 45 de ani, cu filmul său testament "Megalopolis".
20:00
400.000 de oameni sunt așteptați sâmbătă, la Şumuleu-Ciuc, unde are loc procesiunea de Rusaliile Catolice, cea mai mare adunare religioasă din Europa Centrală și de Est.
20:00
Cine vrea să gătească în stil asiatic, găsește acum aproape orice în magazine. Spun asta și bucătarii chinezi, japonezi, filipinezi și indieni, care își pot procura mai ușor ingredientele.
19:50
Videoclipurile, anunțurile sau știrile false vor putea fi raportate autorităților și șterse în cel mult 24 de ore de pe rețelele de socializare.  
19:50
Produsele marcă proprie sunt tot mai prezente în magazine și mai nou și în farmacii. Gama s-a extins de la alimente, la produse de îngrijire, curățenie și mâncare pentru animale, până la medicamente.  
19:40
Vineri seară, de la 20:30, la PRO TV, începe prima semifinală LIVE "Românii au talent". Cei mai buni concurenți au demonstrat că munca și pasiunea se pot îmbina perfect pe drumul spre succes.
19:30
O veste mai puțin bună pentru iubitorii de sarmale, orez cu lapte sau risotto. Prețul orezului la bursele internaționale crește constant de câteva luni și se apropie de maximul ultimilor 15 ani.
19:30
Familia unui pacient de 72 de ani, aflat de peste o lună în comă, în Spitalul Județean din Bistrița, face acuzații grave la adresa medicilor din Unitatea de Primiri Urgențe de acolo.
19:20
România are cele mai mare creșteri de prețuri din Uniunea Europeană pentru a patra lună la rând, potrivit Eurostat. Principalul motiv, spun specialiștii, este creșterea taxelor.
Acum 6 ore
19:10
Premierul slovac Robert Fico, împușcat acum două zile, a fost operat din nou vineri. Iar starea lui rămâne gravă.
19:00
Terminalul petrolier rusesc Importpischeprom şi portul petrolier Şesharis din Novorosiisk, la Marea Neagră, au fost lovite vineri dimineaţa de drone, informează mai multe surse citate de Reuters.
18:30
Paul McCartney a devenit primul muzician britanic care a ajuns miliardar, potrivit clasamentului anual al Sunday Times, care confirmă tendinţa de scădere a numărului de miliardari din Marea Britanie.  
18:10
Fertilitatea feminină și masculină este afectată de produse chimice pe care le folosim zilnic, atrage atenția conf. univ. dr. Romeo Micu, şef de secţie la Departamentul de reproducere asistată la de la reţeaua de sănătate "Regina Maria" Cluj.
18:10
Alpinistul Adrian Ahriţculesei, din Petroşani, a cucerit vârful Everest (8.848 m), potrivit unui anunţ făcut vineri dimineaţa de managerul sportiv al acestuia, Ştefan Adrian Jurca, acesta precizând că ascensiunea a durat aproape 12 ore. 
18:00
Comandantul şef al armatei ucrainene, general-colonelul Oleksandr Sîrski, a avertizat, vineri, că trupele ruse au extins zona de ostilități active cu aproape 70 de kilometri în regiunea Harkov.
17:40
Atunci când suntem în căutarea unui loc de muncă, deseori ne gândim că nu vom putea atrage atenția angajatorilor dacă nu avem un istoric profesional bogat. 
17:30
Nestlé, în parteneriat cu Federația Națională a Părinților Edupart (FNPE) și cu Green Resources Management, lansează un nou proiect educațional sub titlul „ReciCLARea e totul!".
17:30
Magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti sesisează Curtea Constituţională a României (CCR) în dosarul privind victimele-copii din căminul-spital de la Siret din timpul regimului comunist.  
17:30
Actorul Florin Piersic se simte bine, evoluţia lui continuă să fie una favorabilă, afirmă Medicul Adrian Marinescu, director medical în cadrul Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Capitală. 
17:30
Situație neplăcută pentru zeci de oameni în aeroportul din Cluj-Napoca. Scannerele pentru verificarea bagajelor nu au mai funcționat joi seară, iar ei nu au putut înainta spre poarta de îmbarcare.
17:20
Recuperarea apei de ploaie necesită puține eforturi și oferă numeroase beneficii. Cu ajutorul unui sistem sau al unei instalații poți reutiliza apa de ploaie acasă sau în grădină.
17:20
Coșmar pentru o copilă de numai 14 ani din Maramureș. Fata a fost șantajată, luni la rând, cu imagini intime explicite de fostul ei iubit, un tânăr de 28 de ani.  
17:20
O poveste de dragoste, care a durat ani de zile, s-a terminat la poliție, pentru doi tineri din Craiova.
Acum 8 ore
17:10
Fabricat în RO - locul unde se întâlnesc cei mai talentați și harnici producători din țara noastră - și Învie Tradiția - un magazin online românesc cu produse tradiționale fabricate de meșteri iscusiți - încurajează românii de pretutindeni să investească în produse autohtone!
17:00
Selecţionerul României, Edi Iordănescu, a anunţat, vineri, lista preliminară cu jucătorii care evoluează în străinătate în vederea celor două meciuri de pregătire rămase de disputat înaintea participării la EURO 2024.
16:40
Poliţia slovacă a percheziţionat vineri domiciliul bărbatului acuzat de rănirea gravă prin împuşcare a premierului slovac Robert Fico, spitalizat în continuare în stare gravă şi operat a doua oară, relatează AFP.
16:30
Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit miercuri în apropiere de Franklin, Tennessee, ucigând toate cele trei persoane aflate la bord. Acesta nu a fost un accident tipic de avion, întrucât concluziile inițiale indică faptul că aeronava s-a rupt în aer, relatează ABC News.
16:30
Cel mai mare lanț de restaurante din Finlanda și unul dintre cele mai cunoscute din Europa se va deschide și în țara noastră.  
16:10
Un accident aviatic, în care a fost implicat un avion AN-2, a avut loc, vineri, în Buzău.
16:00
Premierul slovac Robert Fico, grav rănit miercuri într-o tentativă de asasinat, a fost vineri operat din nou. 
15:20
Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, vineri, la Iaşi, referindu-se la declaraţia sa că „Buzăul nu este în Moldova”, că diferenţa între ceea ce face guvernul actual şi o glumă nepotrivită este una foarte mare, dar că în continuare regretă acea declaraţie.
Acum 12 ore
15:10
Alegerea inelelor de logodnă este un moment emoționant, tulburător și plin de responsabilitate pentru ambii parteneri.
14:50
Compania emirateză Dubai Port World (DP World) a investit 20 de milioane de euro în construirea unui terminal intermodal la Decea, judeţul Alba, informează Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), într-un comunicat.
14:50
Peste 2 milioane de euro ar fi încasat ilegal o badantă româncă de la bătrânul de care avea grijă și care suferea de deficiențe cognitive grave. Femeia îl păcălea, de exemplu, că o porție de creveți costa 17.000 de euro.
14:50
Un șofer din Marea Britanie s-a trezit cu amenzi de aproape 55.000 de euro pentru că a condus în zone cu emisii reduse. Amenzile au fost trimise la vechea adresă a bărbatului.
14:40
„O boală aparent controlată până acum câțiva ani revine în forță!” După ce doi bebeluși care sufereau de tuse convulsivă au murit, medicii avertizează că orice tuse puternică a copilului, care nu cedează la tratament, ar trebui să ne ducă la medic.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.