Angajator criticat, după ce un tânăr a refuzat să acorde 90 de minute unui test de selecție pentru că „părea multă muncă"

Adevarul (Romania), 3 mai 2024 10:45

Un angajator a stârnit dezbateri aprinse după ce a fost șocat de faptul că o persoană din Generația Z care se afla în căutarea unui loc de muncă a refuzat să acorde 90 de minute unui test de angajare pentru că „părea multă muncă", relatează Fortune.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum o oră
22:30
Rămășițele mai multor așezări dacice se înșiruie, ascunse în pădurile de pe crestele munților, deasupra văii Luncanilor din Hunedoara. De secole, ținutul cetăților dacice și-a păstrat aici înfățișarea, nealterată. În unele locuri au fost ascunse comori prețioase, arătau oamenii, în trecut
22:15
Controalele făcute de autorități în Bălteni, județul Dâmbovița, i-au deranajat serios pe romii certați cu legea. Au primit amenzi de 65.000 de lei, iar 28 de case care erau branșate ilegal la curent, au rămas în beznă.
Acum 2 ore
22:00
O înregistrare video din 2016 îl arată pe Sean „Diddy” Combs apucând-o, împingând-o, târând-o și lovind-o cu piciorul pe prietena sa de atunci, Cassie Ventura, în timpul unei altercații.
22:00
Centrul de Resurse în Fotografie (CdRF) invită publicul la finisajul a două expoziții eveniment: Broken Borders a Ioanei Moldovan, curatoriată de Arianna Rinaldo, și Seamless a lui Andrei Păcuraru, curator Natan Dvir.
21:30
Nicușor Dan, primarul Bucureștiului, are printre finanțatorii săi un afacerit pro-rus, pe numele său Matei Păun, potrivit newsweek.ro. Acest lucru poate ridica întrebare legată de transparență și conexiuni politice ale primarului Capitalei.
Acum 4 ore
20:30
Jeremy Clarkson, starul de la Ferma lui Clarkson a fost în fruntea aceluiași sondaj și anul trecut.
20:30
Sfântul Scaun al Vaticanului a emis vineri, 17 mai 2024, noi directive care îndeamnă la o abordare prudentă a presupuselor fenomene supranaturale, cum ar fi statui plângătoare ale Fecioarei Maria sau crucifixe din care surge sânge.
20:00
O profesoară de matematică din Marea Britanie, în vârstă de 30 de ani, supranumită „Bunda Becky” de către elevi, a fost găsită vinovată pentru că a întreținut relații sexuale cu doi adolescenți. În fața instanței, ea a încercat să dea vina pe comportamentul elevilor.
19:45
Cunoscutul vlogger Cosmin Avram a descoperit într-o moschee din Țara Sfântă un mesaj care l-a luat total prin surprindere. Luat din Coran, citatul continuă să provoace animozități între creștini și islamiști.
19:45
19:15
Potrivit unui nou studiu, aplicațiile de monitorizare a sănătății femeilor le expun pe acestea la riscuri, obligându-le să dezvăluie date extrem de sensibile, pe care apoi le-au tratat în mod defectuos, potrivit unei noi cercetări, citate de BBC.
19:15
Poliţia din Iran a anunţat vineri că au fost arestate la vest de Teheran peste 250 de persoane, între care trei europeni, pentru promovarea „satanismului”, a relatat agenţia oficială de presă Irna preluată de AFP.
19:15
Președinta R. Moldova s-a întâlnit cu Olaf Scholz, șeful guvernului federal. Printre subiectele conferinței de presă comune: încercările Rusiei de a destabiliza Moldova, drumul spre UE și problema transnistreană.
19:15
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, şi preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ion Asaftei, au semnat, vineri, în prezenţa prim-ministrului Marcel Ciolacu, contractul pentru construirea noului Spital Judeţean de Urgenţă (SJU) Piatra-Neamţ.
19:15
Imagini din satelit din 16 mai arată urmările atacurilor presupus ucrainene cu rachete asupra aerodromului militar Belbek din Crimeea ocupată, sugerând lovirea a trei aeronave, relatează Kyiv Independent.
Acum 6 ore
19:00
Două proiecte de lege inițiate de MApN au stârnit un val de controverse și îngrijorări în rândul cetățenilor. O nouă dezbatere publică pe această temă va avea loc în data de miercuri, 22.05.2024, anunță Coaliția pentru Apărarea Statului de Drept.
18:45
Şapte bărbaţi din judeţul Dâmboviţa sunt cercetaţi, patru în stare de arest preventiv, într-un dosar de tentativă de omor, lovire şi alte violenţe şi mărturie mincinoasă, deschis în urma unei altercaţii în care au fost implicate mai multe persoane.
18:45
Medicul de la Institutul Oncologic din Bucureşti, suspectat că a uitat o compresă în corpul unei paciente pe care o operase, iar aceasta a murit în urma unei septicemii, a fost plasat în arest la domiciliu.
18:30
Poliția a pus capăt chinurilor la care au fost supuși mai mulți copii și un adult cu handicap chiar de către cei care ar trebui să aibă grijă de ei. Două cupluri din comuna buzoiană Siriu, care aveau relație de concubinaj, și-au obligat copiii și nepoții, minori și un adult invalid, să cerșească
18:30
Edi Iordănescu a stabilit lista preliminară a stranierilor în vederea celor două partide amicale rămase de disputat înaintea participării la Campionatul European din 2024.
18:15
Majoritatea țărilor europene au un consum mediu zilnic de sare peste nivelul maxim recomandat de OMS de 5 grame pe zi. Asta se reflectă în numărul de 10.000 de decese cauzate de bolile cardiovasculare în fiecare zi, în Europa.
18:15
Interlopul Raşpa a fost agresat, joi, 16 mai 2024, de mai mulţi deţinuţi în Penitenciarul Ploieşti. Conflictul a pornit, se pare, de la un meci de tenis.
18:15
Un avion Antonov AN-2 la bordul căruia se aflau pilotul și copilotul, a fost implicat, vineri, într-un incident aviatic, pe un câmp de lângă municipiul Buzău. Aparatul de zbor s-a dat peste cap chiar înainte de aterizare. Din fericire, nu au existat victime
18:00
Averea personală a lui Rishi Sunak, prim-ministrul Regatului Unit, și a soției sale, Akshata Murty, a crescut cu 120 de milioane de lire sterline în perioada premergătoare, următoarelor alegeri generale, arată datele oficiale obținute de theguardian.com.
18:00
Este o diferenţă ca de la cer la pământ între declaraţiile visătoare ale premierului Ciolacu şi realităţile economiei româneşti, relevate de CE şi de către specialişti.
18:00
O firmă a construit un pod despre care directoarea unei școli din Brașov spune că îi pune în pericol pe elevi. Constructorul spune că podul nu este pe proprietatea școlii și nu există pericol
17:45
Ahmed Alid, 45 de ani, l-a înjunghiat pe Terence Carney, de 70 de ani, și a încercat să ucidă un alt bărbat în atacuri descrise drept terorism.
17:30
„Fă ce zice popa, nu ce face popa!”, este o veche expresie care se aplică și în acest caz. Un preot din Argeș a fost judecat pentru că a lovit o femeie gravidă după ce i-a cerut socoteală fiindcă l-a reclamat la poliție că transportă ilegal lemne.
17:30
Adrian Câciu, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) a anunțat vineri că a lansat în dezbatere publică Ghidul Solicitantului pentru îmbunătățirea eficienței energetice a gospodăriilor.
17:15
O aeronavă de tip AN2 a fost implicată într-un incident, vineri dimineaţă, pe un câmp din apropierea municipiului Buzău, nefiind înregistrate victime.
17:15
România deţine toate ingredientele pentru a avea din industria chimică o poveste de succes şi a reuşi, într-un final, să echilibreze şi balanţa comercială, a spus vinei ministrul Economiei Radu Oprea.
Acum 8 ore
17:00
Administratorul unei stații de carburanți din Argeș a intrat în greva foamei după ce inspectorii ISU Argeș i-au retras, pe 17 mai 2024, autorizația de funcționare. Neregulile au apărut după ce în locul pensiunii din apropierea stației a fost înființat un azil de bătrâni.
16:45
Guvernul elen solicită patru intervenţii din partea Comisiei Europene (CE) astfel încât multinaţionalele să nu-şi vândă mai scump produsele în Grecia, informează publicaţia Kathimerini.
16:45
Ambasadorul Rusiei în Marea Britanie, Andrei Kelin, a afirmat că guvernul britanic este un participant de facto la războiul din Ucraina, relatează presa britanică.
16:30
Persoanele care vor un loc nou de muncă au avut șansa să caute în cadrul bursei generale, organizată vineri, 17 mai 2024, de AJOFM Olt, la Slatina și Caracal. Mulți șomeri au venit doar pentru a primi viza pe carnetul de șomer, în vreme ce angajatorii au mai bifat o participare.
16:30
Este criză pe piața forței de muncă, cel puțin asta reiese în urma Bursei Generale a locurilor de muncă ce a avut loc în Baia Mare azi, 17 mai 2024. Deși au fost puse la dispoziție 450 de posturi vacante, foarte puțini angajatori au arătat că au găsit angajații pe care îi caută.
16:30
O companie poloneză care a ajutat dezvoltarea Victoria's Secret, prin soluții omnichannel care optimizează gestionarea stocurilor și procesele de plată., se extinde în România
16:15
Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au mers din nou în control, în patria fierului vechi, Bălteni. Oamenii legii au efectuat patru controale economice.
16:15
Vineri, la Iași, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a anunțat că se fac pregătiri pentru a primi mai mulți copii palestinieni în unitățile medicale din România. Acești copii au fost răniți în atacurile armatei israeliene din Fâșia Gaza.
16:00
Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat vineri, la finalul vizitei sale de stat în China, că armata rusă nu intenţionează să cucerească oraşul Harkov, capitala regiunii cu acelaşi nume din nord-estul Ucrainei, relatează EFE.
16:00
La patru ani de la izbucnirea pandemiei de Covid, în SUA se aduc acuzații de falsificare a adevărului de către oamenii de știință, iar dr. Fauci este arătat cu degetul pentru că a ținut cu „big pharma”.
15:45
Țările din NATO echipează Ucraina cu un număr de rachete suplimentare cu rază lungă de acțiune pe care de altfel armata acestei țări le-a folosit deja pentru a lovi aerodromurile rusești, sediile navale, podurile și alte ținte de mare valoare.
15:30
Aeroportul București-Sud va deservi peste 11 milioane de pasageri şi va permite transportul pe cale aeriană a cel puţin 30.000 de tone de mărfuri, potrivit informațiilor oficiale transmise vineri.
15:30
Nestlé, în parteneriat cu Federația Națională a Părinților Edupart (FNPE) și cu Green Resources Management, lansează un nou proiect educațional sub titlul „ReciCLARea e totul!”.
15:30
Poliția franceză a împușcat mortal un bărbat după ce o sinagogă a fost incendiată în orașul Rouen din nord-vestul țării.
15:15
Paul McCartney, membru al legendarei trupe The Beatles, a intrat în clubul miliardarilor, devenind primul muzician britanic care a strâns o astfel de avere, potrivit clasamentului anual întocmit de Sunday Times.
15:15
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, a anunțat că procurorii DNA au început urmărirea penală în urma plângerii pe care a făcut-o privind finanţarea primarului Capitalei, Nicuşor Dan, acuzând o „publicitatea agresivă” a actualului edil.
15:15
Ionel Moroșanu, un pădurar din județul Suceava, a filmat zilele trecute întâlnirea cu un urs uriaș într-o pădure administrată de Ocolul Silvic Broșeni. Animalul l-a privit și mirosit preț de câteva secunde, după care a dispărut printre copaci
15:15
Experți militari și analiști strategici au emis un avertisment conform căruia China ar putea să preia controlul Taiwanului fără a recurge la o invazie directă, folosind o serie de tactici hibride și de presiune economică.
Acum 12 ore
15:00
Sociologul Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, a fost condamnat definitiv vineri de Curtea de Apel Bucureşti la un an şi opt luni închisoare cu suspendare, după ce a refuzat să-i fie prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.