Ce se întâmplă în aceste momente cu Regele Charles al III-lea. Care e starea lui de sănătate și ce decizie a luat Majestatea Sa

Antena1, 27 aprilie 2024 16:00

Au apărut recent noi detalii legate de starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea, după ce acesta a continuat tratamentul împotriva cancerului.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena1

Acum 2 ore
18:00
Președintele ANSVSA susține că puiul nu a fost vopsit și le recomandă oamenilor să consume carnea fără probleme. Iată ce explicații a oferit!
18:00
Fosta concurentă de la "Mireasa", Inimioana și soțul ei, un bărbat pe care l-a întâlnit după ce a părăsit emisiunea par să fie foarte fericiți împreună. Iată cum au apărut în mediul online.
17:50
Două insule recunoscute pentru petrecerile zgomotoase doresc să impună restricții în ceea ce privește consumul de băuturi alcoolice pe plajă. Cei care încalcă regulile riscă să fie amendați.
17:40
Căutarea sufletului pereche este un subiect mereu de interes. Pentru anumite zodii, această căutare ar putea fi așteptată să ajungă la un final fericit până la sfârșitul lunii mai 2024.
17:40
Două insule recunoscute pentru petrecerile zgomotoase doresc să impună restricții în ceea ce privește consumul de băuturi alcoolice pe plajă. Cei care încalcă regulile riscă să fie amendați.
17:40
Advertorialele reprezintă o combinație între publicitate și editorial, fiind un tip de conținut publicitar prezentat sub formă de articol. Acestea sunt concepute pentru a atrage atenția cititorilor într-un mod subtil, oferindu-le informații utile și relevante, în timp ce promovează un produs, serviciu sau brand.
17:30
Alex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioran, a ales să-i facă parastas mamei sale la un local de fițe din București. El a decis să o comemoreze pe cea care i-a dat viață alături de doi prieteni.
Acum 4 ore
17:10
Catinca Roman a abordat recent tema moștenirii lăsate de mama sa, Mioara Roman, cu accent pe aspectele spirituale în detrimentul celor materiale.
17:10
Zeci de persoane cad tot mai des în capcanele escrocilor! Iată la ce să fii atent atunci când primești mesaje de la cei pe care nu îi cunoști!
17:10
Minodora face dezvăluiri din viața de familie. Aceasta explică de ce a luat unele decizii care ar putea părea controversate.
17:10
În căutarea unei vieți sănătoase și a unei diete echilibrate, proteinele joacă un rol esențial. Oferind nutrienți esențiali pentru construirea și repararea țesuturilor, proteinele sunt fundamentale pentru sănătatea noastră generală. Totuși, poate deveni destul de greu să găsești mereu proteine calitative din surse de încredere. Un aliment care rămâne în top 3 indiferent de ce se întâmplă când vine vorba de surse de proteină rămâne oul.
16:50
Khaled a comentat spusele Antoniei despre captura de ecran arătată de Simona Gherghe în ediția Mireasa din 14 mai 2024.
16:50
Antonia a susținut că Valentin nu o place cu adevărat pe Elena și că ar fi intrat într-o relație cu ea pentru că Laura nu i-a dat niciun semn.
16:50
Roberta Dragomir și Sebastian Olariu și-au pierdut viața în accidentul produs de Vlad Pascu în localitatea 2 Mai în vara anului trecut. Ei nu au fost singurele victime.
16:40
Tânăra de 24 de ani a fost cea care a relatat întâmplarea în mediul online, iar povestea a făcut înconjurul internetului. Iată despre ce este vorba!
16:40
Ultimul battle de la Chefi la cuțite i-a provocat pe chefi să pregătească un signature dish, iar victoria i-a aparținut lui Orlando Zaharia, care a avut curajul să parieze pe un preparat dificil, dar extrem de savuros.
16:30
O femeie din Dublin, Irlanda a postat pe Facebook o fotgrafie cu cee ace credea că este un câine. Ea a salvat animalul înfometat de pe marginea drumului.
16:10
O femeie a rămas fără cuvinte atunci când a aflat că implantul contraceptiv i-a ajuns la artera pulmonară. Iată ce i-au recomandat medicii pentru a-i salva viața!
16:00
Brigitte Pastramă se simte extrem de mândră de succesul fiicei sale, care este unul dintre cei mai buni elevi la școala din Dubai, unde studiază în prezent.
16:00
Odată cu creterea temperaturilor apetitul scade. Cu toate acestea corpul are nevoie de nutrienți în fiecare zi. O rețetă simplă de tartă sărată este ideală pentru a-ți recăpăta energia într-o zi de vară.
15:50
În emisia live de Mireasa de pe 15 mai 2024 Simona Gherghe a anunțat că au existat schimbări de regulament ca urmare a discuțiilor fără lavaliere de la duș.
15:40
Tom Cruise, celebrul actor de la Hollywood, a uimit pe toată lumea după ce paparazzi l-au surprins la bustul gol. Imaginile cu actorul în vârstă de 61 ani au făcut înconjurul internetului.
15:30
Adelina Pestrițu și-a luat urmăritorii prin surprindere atunci când a postat pe rețelele de socializare imagini cu noua sa achiziție. Cât a scos din buzunar frumoasa brunetă pentru a-și lua mașina visurilor ei!
Acum 6 ore
15:00
Ștefan și Liviu au intrat în conflict. Iubitul Mariei a spus că nu crede în relația lui Liviu cu Delia, iar iubitul Deliei l-a numit fals pe iubitul mariei. În emisia live de pe 15 mai 2024 doamna Iuliana l-a jignit pe fiul doamnei Viorica.
15:00
Nepotul Regelui Mihai I și soția sa au devenit nașii de botez ai mezinei familiei regale din Serbia.
14:40
Salariile polițiștilor locali din România stârnesc controverse în rândul populației! Iată la ce sumă ajunge un polițist local debutant!
14:20
Turistul român a decis să le prezinte și oamenilor din mediul online care a fost suma plătită la final pentru preparatele comandate. Iată cât a ajuns să coste trei mici și o ciorbă de burtă într-o stațiune preferată de români!
14:10
Carmen Grebenișan a făcut o serie de story-uri pe Instagram în care a vorbit despre cel mai sensibil subiect din viața ei la momentul de față.
13:50
Maria Constantin a ajuns la spital într-o situație de urgență, după ce o simplă răceală s-a transformat într-o bronșită, o problemă cronică cu care se confruntă de mai mulți ani.
13:40
Românii se vor bucura din nou de câteva zile libere. După minivacanța de 1 mai și Paște, aceștia se pregătesc de încă una.
13:30
Alexandru Bănică a împlinit 5 ani, iar părinții lui i-au organizat o petrecere pe cinste. Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva s-au bucurat să-i fie alături micuțului lor.
13:30
În această seară, de la ora 20:30, la Antena 1, se desfășoară finala sezonului 13 Chefi la cuțite: doar trei concurenți se vor alinia la startul întrecerii pentru marele trofeu și premiul de 30.000 de euro.
13:20
Adriana Turcuman, câștigătoarea din sezonul 5 Mireasă pentru fiul meu, a devenit virală pe Instagram pentru un video pe care l-a postat recent.
Acum 8 ore
13:10
Dana Roba a dezvăluit motivul pentru care Daniel Balaciu a sunat-o din închisoare! Iată ce mesaj i-a transmis și ce vrea să le facă fetițelor sale!
13:00
O tânără în vârstă de 22 a reușit să cucearească întreaga planetă cu frumusețea sa bizară! Chipul său neobișnuit a atras imediat atenția internauțulor, făcându-i pe mulți să creadă că vine ”dintr-o altă lume”!
11:50
Deși rata inflației a fost în scădere cu aproape un procent față de luna trecută, românii scot mai mulți bani din buzunar pentru produsele extrem de necesare. Iată cum arată procentele scumpirilor!
11:40
Casa Regală a Marii Britanii a publicat primul portret cu Regele Charles al III-lea de când a fost încoronat. Imaginea a stârnit controverse.
Acum 12 ore
10:20
În doar câțiva ani ar putea fi implementate noi semafoare, cu patru culori. Scopul lor este unul foarte important în societatea actuală.
10:10
Chef Richard Abou Zaki, juratul de la Chefi la cuțite, se bucură acum de o nouă reușită. Restaurantul său a primit pentru al treilea an consecutiv o stea Michelin.
09:30
Noile episoade ale sezonului 10 vor fi difuzate in fiecare luni, marți și miercuri, ȋncepând din 20 mai, la Antena 1
Acum 24 ore
00:00
Când a treia probă de gătit din semifinala Chefi la cuțite sezonul 13 a ajuns la final, Lucica Susanu și-a dat seama ce gafă a făcut. Raisa a reacționat într-un mod neașteptat.
14 mai 2024
23:10
Alexandra Veber a făcut un gest neașteptat, chiar când s-a terminat a două probă de gătit din semifinala Chefi la cuțite sezonul 13. Lucica Susanu s-a enervat și a răbufnit.
22:10
Chef Richard Abou Zaki a avut o reacție neașteptată atunci când și-a văzut mama în platou, la degustarea farfuriilor din semifinala Chefi la cuțite sezonul 13. Pentru fiul lui Orlando Zaharia a fost prima apariție televizată, iar Alexandru Sautner nu se aștepta să își vadă soția.
21:40
Semifinaliștii au trecut prin momente emoționante atunci când în bucătărie și-au făcut apariția prietenii și rudele alături de care vor găti înainte de finala Chefi la cuțite sezonul 13, în ediția din 14 mai 2024. Irina Fodor a anunțat ce probă îi așteaptă pe toți.
21:20
Raisa, pe numele real de Nicoleta Sima, se numără printre concurenții din echipa galbenă care au ajuns în semifinala sezonului 13 Chefi la cuțite. Deși a vorbit des despre soțul și cei patru copii ai săi, puțini știu cum arată aceștia. Iată ce familie frumoasă are semifinalista lui chef Alexandru Sautner.
21:20
În semifinala Chefi la cuțite sezonul 13, de pe 14 mai 2024, Alexandra Veber a avut parte de o surpriză emoționantă. Concurenta lui chef Orlando Zaharia a gătit alături de sora ei cu 10 ani mai mare.
21:10
În ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, concurenții ajunși în semifinală au avut parte de momente emoționante.
20:50
Irina Fodor i-a uimit pe toți cei prezenți în semifinala Chefi la cuțite sezonul 13 cu ținuta aleasă. Rochia cu despicătură pe picior i-a adus numeroase complimente.
Ieri
18:10
Maeguerite Duprés, Valériane Deschamps, Phil Tondus și John Deere sunt numele oilor care au fost înscrise în următorul an școlar! Iată cum s-a ajuns în această ipostază!
18:00
Fermierii se plâng că aruncă tone în câmp, din cauza faptului că nu este achiziționată de suficienți clienți. Iată cum s-a ajuns la această situație!
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.