Antena1

Acum 5 minute
13:30
După problemele cu legea și cele de sănătate din ultime perioadă, Florin Salama și-a petrecut Duminica de Florii alături de familie. Cum l-a surprins soția lui la masă.
Acum 15 minute
13:20
Lauențiu Reghecampf are mari șanse să aibă probleme cu legea, din cauza faptului că a agresat-o pe soția lui Anamaria Prodan înainte ca cei doi să se despartă.
Acum 30 minute
13:10
În era digitală în care trăim, designul grafic a devenit o componentă esențială a comunicării vizuale și a marketingului. De la reclamele online și site-urile web până la identitatea de brand și materialele promoționale, grafica joacă un rol crucial în captarea atenției și în transmiterea mesajelor eficiente.
Acum o oră
13:00
Antonia a publicat pe rețelele sociale mesaje despre gândurile și sentimentele care o încearcă de când a părăsit casa Mireasa. Fata a publicat și imagini cu ea și Cristian.
13:00
În seara aceasta, la Chefi la cuțite, cel de-al patrulea battle încinge atmosfera în bucătărie. Competitorii simt tot mai puternic presiunea din partea juraților, care își doresc victoria. Astfel, Chef Richard Abou Zaki are până acum două battle-uri câștigate, dar în ultima ediție de săptămâna trecută a pierdut o concurentă, iar acum este hotărât să-și ferească echipa de amenințarea unei alte eliminări.
Acum 2 ore
12:30
Antena este casa Formula 1 în România. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport va avea 24 de curse şi va fi transmis integral de canalele Antena şi în platforma AntenaPLAY.
12:00
Loteria Română pune în joc primii spectaculoase la extragerile speciale de sâmbătă, 4 mai 2024. La tragerile Loto de duminică, 28 aprilie 2024, s-a câștigat premiul de categoria a II-a la Noroc.
Acum 4 ore
11:00
Daiana și Dani, foștii concurenți ai sezonului 7 Mireasa au anunțat că vor deveni părinți. Tânăra i-a făcut o urare specială soțului de ziua lui, anunțând sarcina. Astfel, familia Crăciun va mai avea un membru!
Acum 12 ore
01:20
În al unsprezecelea episod din noul sezon Bravo, tată!, telespectatorii au putut viziona cum Gioni se internează la o clinică de recuperare mintală și ce plan are Mario de a face mai mulți bani. Ce se mai întâmplă cu tăticii se vede în cadrul celor mai noi episoade din noul sezon al serialului de pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Acum 24 ore
23:40
Distracția continuă în sezonul 16 iUmor cu iMai Mult Umor, prezentator fiind Andrei Ungureanu, Omul cu Tourette. În fiecare duminică, ora 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.
22:50
Gicuța Radu are 36 de ani de experiență pe scenă, iar la iUmor se simte excelent. Aceasta a venit și cu daruri pentru jurați.
22:20
Cristina Botezatu are planuri să facă stand-up în deschidere la Cătălin Bordea, la The Fool.
22:10
22:00
21:40
Jessica Karlen vine cu planuri mari pe scena iUmor atât pentru viața sa profesională, cât și personală. Cu mult umor, ea își intră în personaj încă din culise
21:40
Vlad Panțuroiu are 35 de ani și locuiește în Cambridge. Jobul în imobiliare nu îl satisface, însă comedia îi umple golul.
21:20
Timi are 37 de ani, este din Vaslui și se declară casnic. A venit la iUmor să-și înceapă cariera în stand-up comedy.
20:40
18:30
Tania Budi le-a arătat tuturor cum arată tenul ei, fără nicio urmă de machiaj, la vârsta de 56 de ani. Această apariție a stârnit un val de reacții și aprecieri din partea fanilor și a comunității online.
17:30
Prințul Harry urmează să se întoarcă în Marea Britanie, dar se pare că nu va fi însoțit de Meghan Markle, ducesa de Sussex.
16:00
În luna mai 2024, femeile din zodiile Fecioară, Balanță și Gemeni se pregătesc să intre într-o perioadă de triumf în viața lor profesională.
16:00
Andreea Bănică este una dintre cele mai faimoase artiste din România. Vedeta nu are doar o carieră de succes, ci și o familie de care e foarte mândră.
14:20
Tiago Oțil, fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu, face furori pe rețelele sociale ori de câte ori părinții lui postează video-uri sau fotografii cu el. De această dată, Gabriela l-a fotografiat înainte să plece cu el la biserică.
14:00
Elena Cârstea, una dintre cele mai remarcabile voci din industria muzicală românească, a găsit dragostea în Statele Unite, unde locuiește de mulți ani.
Ieri
13:20
Bogdana a scris un mesaj emoționant de ziua Ioanei, câștigătoarea sezonului 8. Ce i-a transmis.
12:30
Hamude Kilani a participat la Insula Iubirii în sezonul 2 alături de iubita lui, Loredana. Răzvan Kovacs a participat la Insula Iubirii în sezonul 7 alături de Ema Oprișan. Se pare că cei doi foști concurenți au multe lucruri în comun.
11:40
Răzvan Kovacs, fostul concurent de la Insula Iubirii sezonul 7 se lansează în muzică. Până acum, el era doar DJ, dar acum a decis să ducă pasiunea lui pentru muzică la un alt nivel.
10:10
Rezultatele loto la extragerile de azi, 28 aprilie 2024, au fost afișate. Află numerele câștigătoare de duminică la tragerile Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus. În joc se află un report spectaculos!
27 aprilie 2024
23:40
Alexia și Dima au reușit să convingă pe toată lumea că merită să câștige gala cu numărul 11 de la Te cunosc de undeva! Aceștia au fost foarte fericiți când au aflat.
23:00
Emi și Cuza au reușit să aducă în scenă un moment unic rupt din filmele de animație. Cei doi au fost Shrek și Fiona și le-a ieșit un număr de senzație.
22:40
Eliza și Zarug s-au transformat în Ionuț Cercel și au cântat piesa virală de pe TikTok „Made in Romania”, cu care au făcut un show special.
22:20
Ilona și Florin Ristei au reușit să creeze o reprezentație inedită a lui George Michael la Te cunosc de undeva! sezonul 20. Cum le-a ieșit momentul.
21:30
Paula și Romică Țociu s-au descurcat de minune în rolul lui Bruce Springsteen cu un număr inedit al rockstarului. Cei doi au fost foarte apreciați de jurați.
21:10
Jo și Liviu Teodorescu s-au transformat în Shania Twain la Te cunosc de undeva! sezonul 20, ediția din 27 aprilie 2024. Cât de bine le-a ieșit momentul.
20:50
Alexia și Dima au cântat celebra piesă „Singing in the rain” de la Gene Kelly într-un mod fabulos, neașteptat de bine. Cum au cântat.
20:20
În gala 11 de la "Te cunosc de undeva!", Alina Pușcaș și Andreea Bălan au strălucit pe scena de a Te cunosc de undeva! sezonul 20, ediția din 27 aprilie 2024. Cum au arătat!
16:50
Puya, celebrul artist care a participat la America Express alături de soția sa, Melinda, a povestit mai multe despre o mare pasiune de-a sa în cadrul emisiunii Xtra Night Show.
16:00
Unul dintre foștii concurenți ai emisiunii Mireasa are mare grijă de trupul său. De la apariția sa inițială pe micul ecran, Cosmin și-a făcut remarcată prezența nu doar prin personalitatea sa carismatică, ci și prin transformarea sa fizică spectaculoasă.
16:00
Au apărut recent noi detalii legate de starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea, după ce acesta a continuat tratamentul împotriva cancerului.
15:20
Peste 1,4 milioane de români își aniversează onomastica astăzi, în Duminica Floriilor. Află de pe a1.ro ce nume se sărbătoresc de Florii și care sunt numele mai puțin obișnuite cărora să le urezi „La mulți ani” de Florii.
15:10
În ediția 9 de Hello Chef, în sezonul 7,  chef Roxana Blenche și chef Samuel au avut-o ca invitat special pe Diana Dumitrescu.
14:10
Povestea lui Sorin de la Insula Iubirii este una care a rămas în amintirea fanilor emisiunii. Însă, după ani de la apariția sa pe micul ecran, Sorin a găsit ceea ce mulți caută toată viața - fericirea alături de iubirea vieții sale.
Mai mult de 2 zile în urmă
13:10
În ediția difuzată pe 27 aprilie 2024, episodul 10, medicul Mihail Pautov a vorbit la Medicool despre inflamațiile în corp și din ce cauze se pot manifesta acestea.
12:30
Bia Khalifa, fosta concurentă iUmor, are acum probleme cu legea. Tânăra în vârstă de 24 ani a fost implicată în mai multe conflicte de-a lungul anilor și a mai avut probleme cu legea și în trecut.
11:50
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au avut ieri, 26 aprilie, o nouă apariție în fața instanței în cadrul procesului lor de divorț, care a început acum doi ani, odată cu despărțirea lor.
11:20
Vincenzo Aiello, cunoscut și ca Enzo, a fost concurent la Chefi la cuțite în sezoanele 8 și 9. Tânărul s-a căsătorit ieri la starea civilă, iar la cununie au fost prezenți și alți foști concurenți de la emisiunea Chefi la cuțite.
11:20
Recent, a reușit să surprindă pe toată lumea cu o transformare spectaculoasă la nivelul capului. Cât de bin îi stă!
10:10
Antonia a fost eliminată ieri din casa Mireasa, sezonul 9. Concurenta și iubitul ei, Cristian, și-au luat rămas-bun, fiind copleșiți de durere, cu ochii în lacrimi.
00:10
De Florii, spune ”La mulți ani” cu cele mai frumoase și felicitări pentru sărbătoriții zilei de 28 aprilie. Am realizat peste 50 de imagini ilustrate cu urări speciale pentru cei care își serbează astăzi onomastica.
26 aprilie 2024
23:50
O poză realizată de un bărbat în curtea casei sale s-a transformat într-o iluzie optică de senzație. Tot ce ai de făcut este să descoperi unde se află ascuns șarpele, de fapt.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.