Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Alexia și Dima, transformare inegalabiă în Gene Kelly cu „Singing în the rain”. Cum a ieșit

Antena1, 27 aprilie 2024 20:50

Alexia și Dima au cântat celebra piesă „Singing in the rain” de la Gene Kelly într-un mod fabulos, neașteptat de bine. Cum au cântat.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena1

Acum 5 minute
13:20
Adriana Turcuman, câștigătoarea din sezonul 5 Mireasă pentru fiul meu, a devenit virală pe Instagram pentru un video pe care l-a postat recent.
Acum 15 minute
13:10
Dana Roba a dezvăluit motivul pentru care Daniel Balaciu a sunat-o din închisoare! Iată ce mesaj i-a transmis și ce vrea să le facă fetițelor sale!
Acum 30 minute
13:00
O tânără în vârstă de 22 a reușit să cucearească întreaga planetă cu frumusețea sa bizară! Chipul său neobișnuit a atras imediat atenția internauțulor, făcându-i pe mulți să creadă că vine ”dintr-o altă lume”!
Acum 2 ore
11:50
Deși rata inflației a fost în scădere cu aproape un procent față de luna trecută, românii scot mai mulți bani din buzunar pentru produsele extrem de necesare. Iată cum arată procentele scumpirilor!
11:40
Casa Regală a Marii Britanii a publicat primul portret cu Regele Charles al III-lea de când a fost încoronat. Imaginea a stârnit controverse.
Acum 4 ore
10:20
În doar câțiva ani ar putea fi implementate noi semafoare, cu patru culori. Scopul lor este unul foarte important în societatea actuală.
10:10
Chef Richard Abou Zaki, juratul de la Chefi la cuțite, se bucură acum de o nouă reușită. Restaurantul său a primit pentru al treilea an consecutiv o stea Michelin.
09:30
Noile episoade ale sezonului 10 vor fi difuzate in fiecare luni, marți și miercuri, ȋncepând din 20 mai, la Antena 1
Acum 24 ore
00:00
Când a treia probă de gătit din semifinala Chefi la cuțite sezonul 13 a ajuns la final, Lucica Susanu și-a dat seama ce gafă a făcut. Raisa a reacționat într-un mod neașteptat.
14 mai 2024
23:10
Alexandra Veber a făcut un gest neașteptat, chiar când s-a terminat a două probă de gătit din semifinala Chefi la cuțite sezonul 13. Lucica Susanu s-a enervat și a răbufnit.
22:10
Chef Richard Abou Zaki a avut o reacție neașteptată atunci când și-a văzut mama în platou, la degustarea farfuriilor din semifinala Chefi la cuțite sezonul 13. Pentru fiul lui Orlando Zaharia a fost prima apariție televizată, iar Alexandru Sautner nu se aștepta să își vadă soția.
21:40
Semifinaliștii au trecut prin momente emoționante atunci când în bucătărie și-au făcut apariția prietenii și rudele alături de care vor găti înainte de finala Chefi la cuțite sezonul 13, în ediția din 14 mai 2024. Irina Fodor a anunțat ce probă îi așteaptă pe toți.
21:20
Raisa, pe numele real de Nicoleta Sima, se numără printre concurenții din echipa galbenă care au ajuns în semifinala sezonului 13 Chefi la cuțite. Deși a vorbit des despre soțul și cei patru copii ai săi, puțini știu cum arată aceștia. Iată ce familie frumoasă are semifinalista lui chef Alexandru Sautner.
21:20
În semifinala Chefi la cuțite sezonul 13, de pe 14 mai 2024, Alexandra Veber a avut parte de o surpriză emoționantă. Concurenta lui chef Orlando Zaharia a gătit alături de sora ei cu 10 ani mai mare.
21:10
În ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, concurenții ajunși în semifinală au avut parte de momente emoționante.
20:50
Irina Fodor i-a uimit pe toți cei prezenți în semifinala Chefi la cuțite sezonul 13 cu ținuta aleasă. Rochia cu despicătură pe picior i-a adus numeroase complimente.
18:10
Maeguerite Duprés, Valériane Deschamps, Phil Tondus și John Deere sunt numele oilor care au fost înscrise în următorul an școlar! Iată cum s-a ajuns în această ipostază!
18:00
Fermierii se plâng că aruncă tone în câmp, din cauza faptului că nu este achiziționată de suficienți clienți. Iată cum s-a ajuns la această situație!
17:50
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică jr au îmbrățișat discreția în relația lor de la începutul căsătoriei din 2017. Recent, zvonurile despre o posibilă despărțire au fost lămurite de către artista însăși.
17:10
Un produs cumpărat des de români este retras de la vânzare! Iată care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi dacă l-ai achiziționat!
17:10
O femeie de 63 de ani se pregătește să devină mamă pentru a opta oară. Iată povestea ei de dragoste.
17:00
Claudia Iosif (Babs) a postat pe contul personal de Instagram mai multe fotografii din vacanța în Dubai, iar urmăritorii nu și-au putut lua ochii de la ea. Fosta iubită a lui Dorian Popa și-a luat la ea numai ținute mulate și decupate și a pozat în toată splendoarea ei. Iată imaginile!
16:50
Serialul Promised Land, care nu trebuie ratat, este o dramă de familie care te va ține cu sufletul la gură episod după episod.
16:50
La întoarcerea sa în casa Mireasa, Antonia a mărturisit că a fost contactată de Andrada, pe care a ales să o blocheze din cauza faptului că i s-a părut insistentă.
16:50
Într-o lume marcată de conflicte și intrigă politică, filmul "Ironclad" din 2011 oferă o incursiune captivantă în istoria medievală a Angliei, iar acum este disponibil în AntenaPlay.
16:50
Simona Gherghe i-a arătat Antoniei o captură de ecran în care apare ea cu foști concurenți. Iubita lui Cristian a spus că ea nu a intrat live pe rețelel sociale în perioada în care a fost eliminată din sezonul 9 Mireasa. Antonia s-a întors în casă după 10 zile, la dorința lui Cristian.
16:50
Primăvara este poate cel mai capricios anotimp, cu dimineți răcoroase și după-amiezi călduroase, în care încerci să te ascunzi deja de razele soarelui. În funcție de zi, ai nevoie cu siguranță de o geacă care să-ți completeze ținuta, oferind în același timp și confort.
16:40
Cristina a luat decizia de a-l chema pe Alexandru înapoi în casa Mireasa. Fata a lansat oficial cererea.
16:20
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au pus capăt ostilităților. Despre această reconciliere aparentă se vorbea încă de când antrenorul susținea că a fost victima unor furturi neexplicate de pe proprietatea impresarei.
16:20
Cetățenii orașului au primit vestea îmbucurătoare că se pot întoarce acasă! Iată din ce cauză au avut loc surpările de teren și ce spun specialiștii despre fenomenul care a speriat întreaga țară!
16:10
Să obţii blondul perfect la salon poate fi costisitor. De cele mai multe ori, preferăm să dăm aceşti bani pentru a ne asigura că obţinem un rezultat profesional.
16:00
Tania Woods a vizitat o închisoare părăsită, transformată acum în muzeu. Închisoarea se numește Bodmin Jail și se pare că e catalogată drept una dintre cele mai înspăimântătoare închisori din Marea Britanie.
15:50
Alina Şerban, meteorolog ANM, a prezentat la Antena 3 CNN prognoza meteo actualizată pentru perioada următoare. Iată de când se mai încălzește vremea!
15:40
Antena este casa Formula 1 în România. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport va avea 24 de curse şi va fi transmis integral de canalele Antena şi în platforma AntenaPLAY.
15:40
Cristina a luat decizia de a-l chema pe Alexandru înapoi în casa Mireasa. Fata a lansat oficial cererea.
15:30
Horoscopul pentru weekendul 18-19 mai este aici! Află ce au pregătit astrele pentru cele 12 zodii. Urmează vești interesante pentru nativii zodiacului.
15:10
Partenera de viață a lui Uddi a născut o fetiță. Acum, cântărețul în vârstă de 36 de ani este tată și de fată și de băiat. Iată ce nume au ales pentru noul membru al familiei!
15:00
Frumoasa vedetă se bucură acum de faptul că a reușit să scape de câteva kilograme, având o siluetă de adolescentă.
15:00
În emisia live de Mireasa de pe 14 mai 2024 Simona Gherghe a anunțat o nouă sancțiune, după ce Iuliana și Maria au recunoscut că au vorbit la duș fără lavaliere, de „multe ori”.
15:00
Dacă iți plac seriarele, atunci acest articol este pentru tine! Asta deoarece iți voi spune care sunt cele mai apreciate seriale pe care le poți urmari pe platformele de live streaming din Romania.
14:40
Mihai Albu trece printr-o perioadă extrem de dificilă, însă se bucură de toți cei care îi sunt alături în lupta cu boala nemiloasă de care suferă! Iată cine este iubita lui care l-a ajutat să depisteze cancerul!
14:30
Experții antidrog trag un semnal de alarmă în ceea ce privește o nouă substanță interzisă intrată și pe piața din România. A făcut deja o victimă.
14:10
Selly, celebrul vlogger pe care îl cunoaște o țară înteagă, le-a povestit fanilor lui că nu va participa niciodată la Asia Express.
13:40
Florin Piersic transmite un mesaj optimist din spital, mulțumind medicilor și celor care s-au rugat pentru el.
13:40
Claudia Florescu de la Insula Iubirii sezonul 7 a postat pe contul personal de Instagram o imagine care a stârnit controverse în mediul online. Iată cum a apărut, dar și ce detaliu a atras imediat atenția!
13:40
Se va implementa o serie de schimbări în privința generării Codului Numeric Personal. SIIASC a asigurat însă că acest lucru nu afectează datele înscrise pe cărțile de identitate în vigoare.
13:30
Ultimul battle al sezonului 13 Chefi la cuțite a adus emoții uriașe pentru cele trei echipe, într-o ediție a show-ului culinar care s-a impus ca lider de audiență atât la nivelul publicului comercial cât și pe segmentul urban.
Ieri
13:20
Ilie Năstase, celebrul tenismen, se mândrește cu toți copiii săi, Emma, Nathalie, Alessia, Nicholas și Charlotte. Puțini știu, însă, cum arată Nathalie, fiica cea mare a sportivului.
13:10
Remus Iosub și Denisa Drăgan au decis să renunțe la instanță și să divorțeze oficial! Iată cum a sărbătorit ea ziua divorțului la doar 3 luni de la nuntă!
13:00
Remus Iosub și Denisa Drăgan au decis să renunțe la instanță și să divorțeze oficial! Iată cum a sărbătorit ea ziua divorțului la doar 3 luni de la nuntă!
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.