Pensionar de 70 de ani, prins în flagrant când fura din căruciorul unui copil, în Bucureşti

Antena3, 28 aprilie 2024 18:50

Un bărbat de 70 de ani a fost prins în flagrant delict de polițiștii din Capitală când fura din căruciorul unui copil, aflat într-un magazin cu bunica sa.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena3

Acum 5 minute
18:10
Mai multe categorii de pensionari vor primi mai mulţi bani, mai exact 700 de lei în plus, ceea ce va însemna o uşurare pentru aceşti români.
Acum 10 minute
18:00
Cei doi tineri acuzaţi că au omorât în bătaie un bărbat în Parcul Crângaşi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.
Acum 30 minute
17:50
Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, condamnă "tentativa de asasinare” a premierului slovac, Robert Fico, care a fost împușcat în timpul unui eveniment public.
17:50
Georgiana Mihăilă a intrat în bucătăria unui chef italian și n-a plecat de acolo până când n-a obținut cea mai iubită rețetă a lui cu pește.
17:40
Societatea Naţională a Sării a decis sistarea activității de producție și de vizitare într-o mare salină din România, în urma infiltrațiilor de apă.
Acum o oră
17:30
Un mesaj a apărut pe pagina oficială a premierului Slovaciei, Robert Fico, la scurt timp după ce acesta a fost împușcat.
Acum 2 ore
17:10
Preşedintele Klaus Iohannis a transmis miercuri că este şocat să afle de faptul că premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost împuşcat şi că îi doreşte însănătoşire completă şi rapidă.
17:10
Premierul Marcel Ciolacu s-a declarat "profund șocat”, după ce prim-ministrul Slovaciei,Robert Fico, a fost împușcat în timpul unui eveniment public.
17:10
Antena 3 CNN a prezentat momentul în care premierul slovac este ridicat de agenții de securitate, imediat după ce a fost împușcat de un individ necunoscut.
17:00
Potrivit surselor Antena 3 CNN, judecătorul Varga Attila de la Curtea Constituțională a ajuns la spital în stare gravă.
16:40
Din neferice, în cele mai multe dintre cazuri, infecția cu această bacterie este asimptomatică. Netratată, aceasta poate duce la gastrită, ulcer și chiar cancer gastric.
16:30
Premierul slovac, Robert Fico, a fost împușcat. Incidentul a avut loc în timpul unui eveniment public. Martorii susțin că au fost auzite mai multe împușcături.
16:30
„Cronicile din Narnia” este o colecție de șapte volume scrise de C.S. Lewis și publicate între 1950 și 1956, care invită cititorul de toate vârstele să pătrundă într-un ținut magic, plin de mistere și aventuri.
Acum 4 ore
16:10
Puiul galben poate fi consumat fără probleme de către români. Inspectorii sanitari au făcut zeci de teste după scandalul coloranţilor în cazul acestor pui şi au ajuns la concluzia că produsele sunt sigure pentru consum.
16:10
Ministrul Economiei, Ştefan Radu Oprea, a fost prezent la deschiderea unei noi fabrici de filtre, unde a lăudat intenția investitorilor de a angaja până la 500 de angajați în noua unitate de producție.
16:00
Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a anunţat că fermierii vor primi 100 euro/hectar, respectiv 100 euro pentru UVM la porc şi pasăre, iar actul normativ va fi adoptat în următoarea şedinţă de Guvern. 
15:40
Ştefan Zara, un candidat la Primăria Sibiu, din partea Partidului Ecologist, şi-a pus toată familia pe lista pentru Consiliul Local, inclusiv bunica în vârstă de 93 de ani. Alături de bunică, pe lista de consilieri mai candidează mama, dar şi fratele celui care vrea să fie primarul Sibiului.
15:40
Omenirea a fost dintotdeauna în căutarea unor "poțiuni magice” care să ne mențină tinerețea şi frumusețea.
15:40
Fostul șef al Poliției Costinești a provocat haos în trafic, după ce s-ar fi urcat băut la volan. Acesta a fost oprit de un echipaj, în Mangalia, dar a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest, apoi a refuzat și recoltarea de probe biologice.
15:30
Medicul Adrian Marinescu, de la Institutul Matei Balș din București, a dat detalii, la Antena 3 CNN, despre starea de sănătate a actorului Florin Piersic.
15:10
Cei doi tineri care au omorât un bărbat în plină stradă, în zona Parcului Crângași din București, au fost filmați în timp ce comiteau atrocitatea.
15:10
Horoscop 16 mai 2024.Gemenii iau lucrurile mult prea personal, azi, iar Săgetătorii au parte de schimbări la locul de muncă.
15:00
Un bărbat căsătorit de 37 de ani a dezvăluit secretele unei relații fericite și de lungă durată. ”Pam și cu mine mai avem aproximativ 20 de veri, patruzeci de zile de naștere”, apreciază acesta.
14:40
Un bărbat rănit şi îngropat de viu a fost salvat de poliţişti, la scurt timp după ce aceştia au prins un criminal periculos. Operaţiunea de salvare a bărbatului a fost filmată.
14:30
Românca Simona Mărgăian, dansatoarea condamnată la 5 ani de închisoare cu executare după ce a înşelat un bătrân, a agresat un jurnalist din Italia, care venise să-i ceară un punct de vedere imediat după anunţarea sentinţei.
14:20
Procurorii Parchetului European au făcut percheziţii la Bucureşti, în cadrul unei anchete privind o fraudă de opt milioane de euro cu fonduri europene pentru achiziţionarea de echipamente medicale în timpul pandemiei.
Acum 6 ore
14:10
Proteinele din sânge ar putea avertiza asupra cancerului cu șapte ani înainte de diagnosticare, au descoperit oamenii de știință. Medicii salută descoperirea „importantă" și spun că este un „prim pas crucial" pentru a oferi terapii preventive.
14:10
Pogorârea Sfântului Duh sau Rusaliile se numără printre cele mai importante sărbători din calendarul ortodox.
13:40
Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) nu şi-a modificat estimările privind evoluţia economiei româneşti în 2024 şi avertizează că principala vulnerabilitate rămâne poziţia fiscală.
13:30
Două gări de pe litoral vor fi modernizate. în urma unor investiții de peste 30 de milioane de lei. Compania CFR SA a anunțat că au fost semnate contractele cu firmele desemnate câștigătoare.
13:20
Polițiștii din Dâmbovița au făcut miercuri o percheziție la o unitate medicală din București și la locuința unui medic, cercetat pentru ucidere din culpă.
13:20
Guvernul României stabilește noi reguli pentru a combate fenomenul denumit ”shrinkflation”.
13:20
Este seara marii finale Chefi la cuțite sezonul 13. Pe concurenţi îi aşteaptă o cursă memorabilă în bucătăria show-ului culinar. Finala îi va provoca pe competitori să își alcătuiască strategic câte o echipă din foștii concurenți și să gătească un meniu cu aperitiv, fel principal și desert, care va fi jurizat de specialiști în domeniul gastronomic. Cum se va desfășura cursa culinară și cine va câștiga marele trofeu aflăm în seara aceata, de la 20:30.
13:20
Curs valutar BNR, 15 mai 2024. Moneda naţională scade, miercuri, în raport cu euro, dar creşte comparativ cu dolarul american, arată cursul BNR.
13:10
Marcel Ciolacu, premierul României şi preşedintele PSD, a declarat, în cadrul unui eveniment organizat în Portul Constanţa, că "noile terminale vor genera un plus anual de un milion de tone de marfă".
13:10
Pentru corecția cearcănelor, make-up artiștii recomandă două produse – corectorul și anticearcănul.
13:10
Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, a spus că în prezent nu se ştie când se va reduce rata dobânzii, dar a vobit de momentul oportun pentru acest lucru.
13:00
O agentă de poliție a fost rănită în Constanța, după ce o mașină a virat la stânga și nu a acordat prioritate de trecere unei autospeciale.
12:50
Adaptogenii sunt plante și ierburi care au fost utilizate în medicina tradițională pentru a ajuta organismul să facă față stresului fizic, emoțional și mental.
12:50
Un Centru Regional Medical de Oncologie va fi înființat la Craiova, iar primul pas a fost făcut deja. Secția de Oncologie a Spitalului Județean de Urgență din Craiova a fost modernizată și dotată cu aparatură ultramodernă. Urmează modernizarea secției de radiologie și realizarea secției de oncopediatrie.
12:50
Armata ucraineană a confirmat că a fost nevoită să se retragă din anumite zone de pe frontul de nord-est, în regiunea Harkov.
12:50
Marcel Ciolacu, premierul României şi preşedintele PSD, a anunţat, astăzi, într-o postare pe Facebook, că "România creşte din punct de vedere economic", iar acest lucru este confirmat de "trei dovezi concrete" de la Institutul Naţional de Statistică.
12:40
BNR a decis din nou să menţină dobânda-cheie la 7% pe an, deși inflația a scăzut uşor, iar mulți analiști se așteptau la o reducere a ratei dobânzii de politică monetară.
12:30
Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, lasă de înţeles că se va ajunge la îngheţarea salariilor în România şi precizează că trebuie respectată legea responsabilităţii fiscale.
12:20
Aproape 1.000 de copii s-au născut până acum prin programul pentru susținerea natalității, spune Gabriela Firea. Alte peste 2.200 de nașteri sunt în evoluție.
Acum 8 ore
12:10
Un sector din Bucureşti are, de departe, cel mai mare număr de alegători la alegerile locale din 9 iunie 2024, astfel că poate influenţa şi alegerea noului primar general al Capitalei.
12:10
Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, anunţă veşti deloc bune în ce priveşte preţul ţiţieiului.
12:00
În era dezvoltării durabile și a preocupărilor pentru protecția mediului, eficiența energetică a devenit o prioritate la nivel mondial.
12:00
Președintele rus Vladimir Putin și-a propus să-și înceapă noul mandat prezidențial de șase ani cu o aparentă demonstrație de sprijin din partea celui mai puternic partener politic al său, omologul chinez Xi Jinping.
11:50
De la începutul anului și până acum, dintr-un total de peste 110.000 de locuri de muncă noi, postate pe o platformă de recrutare din România, 37.000 aveau și salariul menționat în anunțul de angajare. 83% dintre acestea au fost postate de angajatorii din țara noastră.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.