Antena3

Acum 5 minute
12:00
Bogdan Pintileasa, candidatul Partidului Umanist Social Liberal pentru Primăria Sectorului 6, și-a depus oficial candidatura la Biroul Electoral, alături de semnăturile de susținere.
12:00
România continuă acordarea de asistență umanitară populației civile din Fâșia Gaza.
Acum 10 minute
11:50
Intrarea Gabrielei Firea în cursa pentru Primăria Generală a Capitalei a dat peste cap sondajele de opinie și planurile de campanie ale candidaților pentru București. La doar câteva zile de la anunțul candidaturii, fostul edil al Capitalei îl detronează pe Cristian Popescu Piedone și urcă direct pe locul doi, la doar câteva procente de Nicușor Dan.
11:50
Accident în București, între un autobuz și un autoturism. Liniile STB 24 și 45 sunt blocate.
11:50
Circa 100 de blocuri din Bucureşti vor avea apă caldă oprită până pe 1 mai, din cauza unei avarii, anunţă Termoenergetica.
Acum 30 minute
11:40
Voicu Marin, primarul comunei Ciorani din județul Prahova, candidează din partea PSD pentru al șaselea mandat de primar și pentru Consiliul Local al comunei Ciorani, deși a fost trimis în judecată pentru presupusa falsificare a documentelor electorale în favoarea Partidului Național Liberal în timpul alegerilor locale din 2020.
11:40
Ion Sterian, directorul general al Transgaz, a vorbit în cadrul summitului "Restart & Repower România - Noua strategie energetică şi de dezvoltare", despre proiectul Transgaz care are ca scop reducerea totală a dependeței de gazul rusesc.
Acum o oră
11:20
Scandal cu săbii şi macete într-un cartier din Constanţa. Mai mulţe persoane s-au bătut după o petrecere de Florii, iar un bărbat a ajuns în stare gravă la spital.
11:10
În era digitală în care trăim, designul grafic a devenit o componentă esențială a comunicării vizuale și a marketingului.
11:10
Alegerea celui mai potrivit curs de IT în 2024 poate fi o sarcină dificilă, având în vedere diversitatea și rapiditatea evoluției tehnologice din industria IT.
11:10
Candidatul PUSL la Primăria Municipiului Bacău, Romeo Stavarache, acuză PSD și USR Bacău că i-au indus în eroare pe membrii biroul electoral municipal, blocându-i astfel candidatura.
Acum 2 ore
11:00
Controale făcute de Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) în perioada 16-29 martie au scos la iveală nereguli majore la produsele lactate vândute pe piața din România.
11:00
Românii ar putea plăti preţuri mai mici la energie, iar România ar putea exporta energie în viitorul apropiat, ceea ce înseamnă și afirmarea ţării noastre ca lider în regiune, a spus ministrul Energiei, Sebastian Burduja, la summitul "Restart & Repower România - Noua strategie energetică şi de dezvoltare", organizat de Antena 3 CNN.
11:00
Un șofer de ambulanță din Suceava a suferit un accident vascular cerebral (AVC) în timp ce se afla la volan și conducea vehiculul în misiune.
10:50
Grupul Premier Energy cumpără încă 80 MW în județul Constanța. Tranzacția, în valoare de 88 de milioane de euro, este supusă aprobărilor de reglementare standard pentru acest tip de tranzacție în România.
10:30
Gabriela Firea, candidata PSD la Primăria Capitalei, și-a caracterizat principalii contracandidați în această cursă electorală. ”Un om inteligent, dar un primar ineficient”, așa îl vede social democrata pe Nicușor Dan, actualul primar general.
10:30
Cu o săptămână înainte de Paște, localnicii din Ibănești, judeţul Mureș stau la coadă la vâltoarea din localitate pentru spălatul covoarelor. Gospodinele spun ca nicio mașină de spălat automată nu curăță la fel de bine ca mașina ecologică din moși-strămoși.
10:20
Revista „Evenimentul Istoric” continuă seria de articole originale, dosare complete, studii și interviuri în exclusivitate pe teme de mare interes din istoria recentă națională și internațională. Materialul central al noului număr al revistei „Evenimentul Istoric” este centrat pe modul în care Gheorghe Gheorghiu-Dej a ajuns să susțină ceea ce este cunoscută ca fiind Declarația de Independență din 1964.
10:20
Premierul Marcel Ciolacu i-a băgat în ședință pe miniștri, după avertismentul de săptămâna trecută de la Ministerul de Finanțe.
10:10
Norocul lui Paul Lambrino s-a schimbat la mai puțin de o lună după ce autoritățile franceze au decis să refuze extrădarea lui în România.
10:10
Fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, susține că urmează o nouă creștere a salariilor în România.
Acum 4 ore
09:20
Gigi Becali, în extaz după ce FCSB a câştigat campionatul! Latifundiarul din Pipera a declarat ironic că a fost sunat să îi ia locul celebrului antrenor Jurgen Klopp la Liverpool ca răspuns al criticilor că se bagă peste tehnicienii de la echipă.
09:20
Motorina este mai ieftină decât benzina pentru prima dată după o lungă perioadă de timp. 
09:20
O femeie din Pitești a fost trimisă în judecată, după ce și-a furat propria mașină pe care o amanetase, ca să se plimbe prin oraș.
08:20
Gabriela Firea şi-a anunțat strategia de comunicare, dar și planurile pentru alegerile din 9 iunie în urma cărora vrea să ajungă din nou primarul general al Capitalei.
Acum 6 ore
08:00
A fost razie de amploare a poliţiştilor rutieri din Bucureşti şi Ilfov! Agenţii au aplicat peste 720 de amenzi. Valoarea totală a amenzilor depăşeşte 235 de mii de lei.
07:50
Un tânăr de doar 18 ani din București a scăpat ca prin minune după ce a intrat cu mașina prin peretele unui garaj.
06:10
În Lunea Mare din Săptămâna Patimilor, credincioșii respectă mai multe tradiții și obiceiuri transmise din strămoși.
Acum 12 ore
04:00
Elena Mateescu, director al Administrației Naționale de Meteorologie, a prezentat cum va fi vremea de 1 mai şi de Paşte.
00:10
Trăim pe datorie şi majoritatea dintre noi nici măcar nu ştim asta. Practic, fiecare român salariat are o restanţă substanţială de achitat. Iată calculele realizate de Antena 3 CNN.
28 aprilie 2024
23:50
Război în Ucraina, ziua 796. Noua lege ce impune bărbaților să revină în Ucraina pentru a-și înlocui pașapoartele expirate, ridică preocupări în rândul celor cu vârste cuprinse între 18 și 60 de ani, deoarece există riscul de a fi recrutați în armată.
23:40
Cresc îngrijorările legate de răspândirea gripei aviare la vaci în Statele Unite. Una din cinci probe de lapte este pozitivă la fragmente virale, iar experţii se tem că din moment ce virusul a suferit mutaţii şi a ajuns să infecteze mamifere, există riscul ca într-o zi să poată infecta şi oameni.
23:10
Ni se întâmplă tuturor să ne simțim inconfortabil atunci când ne ascultăm propria voce, mai ales atunci când este înregistrată, spun cercetătorii care au deslușit acest fenomen.
Acum 24 ore
22:50
Un scandal în care au fost implicate mai multe persoane a avut loc duminică pe o stradă din localitatea Bălteni, județul Dâmbovița. Pentru aplanarea conflictului au fost trase focuri de avertisment. Șase persoane au fost rănite.
22:30
Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a anunţat data limita când vor ajunge pensiile prin card, dar şi prin poștă.
22:00
Elena Mateescu, director al Administrației Naționale de Meteorologie, a prezentat cum va fi vremea de Paște și de 1 mai.
21:50
Premiul la categoria I, la Loto 6/49, a fost câștigat în duminica Floriilor, cu un bilet în valoare de 10.50 de lei.
21:40
Pentru a doua zi la rând, conservatori şi suveranişti din toate colţurile lumii s-au întâlnit la Palatul Parlametului în cadrul conferinţei Make Europe Great Again, organizată de Institutul Conservator "Mihai Eminescu".
21:00
Programului Unitar de Acțiune a tratamentelor pentru combaterea țânțarilor a început în Bucureşti.
20:50
Un nou cutremur cu epicentrul în Gorj a avut loc pe 28 aprilie 2024, în duminica Floriilor.
20:20
Potrivit surselor Antena 3 CNN, prinţul Paul Phillipe al României a fost depistat şi reţinut într-un resort din Malta, acolo unde se afla alături de soţia sa Lia.
19:40
Un bărbat de 66 de ani, care suferea de cancer pulmonar în fază terminală, a luat decizia de a se întoarce acasă, într-o ţară inclusă în Zona Albastră. La scut timp starea sa de sănătate s-a îmbunătățit considerabil şi 30 de ani mai târziu şi-a spus povestea sa.
19:10
Un avion de mici dimensiuni a aterizat forțat, în localitatea Vurpăr, comuna Vințu de Jos, județul Alba.
19:10
Vești bune pentru toate persoanele care vor să slăbească! Studiile ne spun că, în sezonul cald, putem scăpa mai ușor de kilogramele în plus.
19:00
Abia după câteva zile de la surparea străzii Uliului din Cluj-Napoca, care este și singura cale de acces pentru locuitorii din zonă, Prefectura a declarat stare de alertă. Lista masurilor pentru siguranţa cetăţenilor.
18:50
Un bărbat de 70 de ani a fost prins în flagrant delict de polițiștii din Capitală când fura din căruciorul unui copil, aflat într-un magazin cu bunica sa.
18:20
Trei români au fost arestați în Franța, fiind acuzați că au jefuit zeci de cimitire, iar prejudiciul se ridică la 175.000 euro. Metoda prin care acționau.
18:00
Ministrul Agriculturii a petrecut duminica de Florii în Olt, la fermierii din Izbiceni, unde a făcut o vizită de lucru.
17:50
Eli Laslean, una dintre creatoarele care i-au făcut ținute în ultimii 10 ani lui Carmen Iohannis, a vorbit despre cum îşi alege soția Preşedintelui României, Klaus Iohannis, ținutele oficiale.
17:30
O nouă zonă de relaxare pentru bucureşteni a fost inaugurată în sectorul 6 din Capitală. De fapt, s-a deschis o nouă porţiune din Parcul Liniei, cel mai mare parc liniar din România.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.