În doi ani și jumătate, grupul Premier Energy urcă numărul achizițiilor “verzi” la 27

Antena3, 29 aprilie 2024 10:50

Grupul Premier Energy cumpără încă 80 MW în județul Constanța. Tranzacția, în valoare de 88 de milioane de euro, este supusă aprobărilor de reglementare standard pentru acest tip de tranzacție în România.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena3

Acum 30 minute
13:40
Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) nu şi-a modificat estimările privind evoluţia economiei româneşti în 2024 şi avertizează că principala vulnerabilitate rămâne poziţia fiscală.
Acum o oră
13:30
Două gări de pe litoral vor fi modernizate. în urma unor investiții de peste 30 de milioane de lei. Compania CFR SA a anunțat că au fost semnate contractele cu firmele desemnate câștigătoare.
13:20
Polițiștii din Dâmbovița au făcut miercuri o percheziție la o unitate medicală din București și la locuința unui medic, cercetat pentru ucidere din culpă.
13:20
Guvernul României stabilește noi reguli pentru a combate fenomenul denumit ”shrinkflation”.
13:20
Este seara marii finale Chefi la cuțite sezonul 13. Pe concurenţi îi aşteaptă o cursă memorabilă în bucătăria show-ului culinar. Finala îi va provoca pe competitori să își alcătuiască strategic câte o echipă din foștii concurenți și să gătească un meniu cu aperitiv, fel principal și desert, care va fi jurizat de specialiști în domeniul gastronomic. Cum se va desfășura cursa culinară și cine va câștiga marele trofeu aflăm în seara aceata, de la 20:30.
13:20
Curs valutar BNR, 15 mai 2024. Moneda naţională scade, miercuri, în raport cu euro, dar creşte comparativ cu dolarul american, arată cursul BNR.
13:10
Marcel Ciolacu, premierul României şi preşedintele PSD, a declarat, în cadrul unui eveniment organizat în Portul Constanţa, că "noile terminale vor genera un plus anual de un milion de tone de marfă".
13:10
Pentru corecția cearcănelor, make-up artiștii recomandă două produse – corectorul și anticearcănul.
13:10
Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, a spus că în prezent nu se ştie când se va reduce rata dobânzii, dar a vobit de momentul oportun pentru acest lucru.
Acum 2 ore
13:00
O agentă de poliție a fost rănită în Constanța, după ce o mașină a virat la stânga și nu a acordat prioritate de trecere unei autospeciale.
12:50
Adaptogenii sunt plante și ierburi care au fost utilizate în medicina tradițională pentru a ajuta organismul să facă față stresului fizic, emoțional și mental.
12:50
Un Centru Regional Medical de Oncologie va fi înființat la Craiova, iar primul pas a fost făcut deja. Secția de Oncologie a Spitalului Județean de Urgență din Craiova a fost modernizată și dotată cu aparatură ultramodernă. Urmează modernizarea secției de radiologie și realizarea secției de oncopediatrie.
12:50
Armata ucraineană a confirmat că a fost nevoită să se retragă din anumite zone de pe frontul de nord-est, în regiunea Harkov.
12:50
Marcel Ciolacu, premierul României şi preşedintele PSD, a anunţat, astăzi, într-o postare pe Facebook, că "România creşte din punct de vedere economic", iar acest lucru este confirmat de "trei dovezi concrete" de la Institutul Naţional de Statistică.
12:40
BNR a decis din nou să menţină dobânda-cheie la 7% pe an, deși inflația a scăzut uşor, iar mulți analiști se așteptau la o reducere a ratei dobânzii de politică monetară.
12:30
Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, lasă de înţeles că se va ajunge la îngheţarea salariilor în România şi precizează că trebuie respectată legea responsabilităţii fiscale.
12:20
Aproape 1.000 de copii s-au născut până acum prin programul pentru susținerea natalității, spune Gabriela Firea. Alte peste 2.200 de nașteri sunt în evoluție.
12:10
Un sector din Bucureşti are, de departe, cel mai mare număr de alegători la alegerile locale din 9 iunie 2024, astfel că poate influenţa şi alegerea noului primar general al Capitalei.
12:10
Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, anunţă veşti deloc bune în ce priveşte preţul ţiţieiului.
Acum 4 ore
12:00
În era dezvoltării durabile și a preocupărilor pentru protecția mediului, eficiența energetică a devenit o prioritate la nivel mondial.
12:00
Președintele rus Vladimir Putin și-a propus să-și înceapă noul mandat prezidențial de șase ani cu o aparentă demonstrație de sprijin din partea celui mai puternic partener politic al său, omologul chinez Xi Jinping.
11:50
De la începutul anului și până acum, dintr-un total de peste 110.000 de locuri de muncă noi, postate pe o platformă de recrutare din România, 37.000 aveau și salariul menționat în anunțul de angajare. 83% dintre acestea au fost postate de angajatorii din țara noastră.
11:40
Numărul tinerilor care sunt diagnosticați cu scleroză multiplă sau cu Parkinson a crescut considerabil. Medicii atrag atenția că de vină ar fi stresul, mâncarea de tip fast-food și lipsa activității fizice.
11:30
O decizie cu impact asupra războiului din Ucraina este amânată de autoritățile de la București până după alegerile din 9 iunie.
11:20
CANDLE - centrală pe combustibil solid care elimină toate neajunsurile și limitările cazanelor și centralelor clasice, cu sau fără gazeificare.
11:20
Singurul spital de Stomatologie construit în București, în ultimii 50 de ani, se va deschide în luna iunie. Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a făcut mai multe precizări despre facilități și modul în care va funcționa unitatea medicală.
11:10
Câinele este supranumit și cel mai bun prieten al omului, dar 80% dintre cei care dețin un câine nu-și permit să-i ofere îngrijirea corespunzătoare.
11:00
Salariul mediu net a depășit 1000 euro/lună, ajungând la 1043 de euro în valoare nominală, spune ministrul Investiţiilor, Adrian Câciu.
11:00
În contextul administrației publice din România, figura City Managerului devine tot mai relevantă și necesară pentru o gestionare eficientă a orașelor și municipiilor.
10:30
Într-un mare oraş din România se construieşte al doilea cel mai mare aeroport din ţară, după Otopeni. 
10:20
Georgia a fost avertizată de Statele Unite să nu se alinieze Rusiei, după ce Parlamentul de la Tbilisi a sfidat protestele masive de stradă și a adoptat o lege a "agenților străini" similară celei folosite de autoritățile de la Moscova pentru a reprima presa independentă și organizațiile cu reprezentare la nivelul societății civile.
10:10
Puțini sunt cei care pot spune cu mâna pe inimă că nu iubesc deserturile. Din păcate, despre zahăr s-a tot vorbit în ultima vreme, și din ce în ce mai mulți specialiști trag semnale de alarmă cu privire la cât de nociv este asupra organismului.
Acum 6 ore
10:00
Peste 100 de kg de plumb și o instalație de prelucrare a metalului au fost confiscate de Garda de Mediu în urma descinderilor făcute la reşedinţa ”Regelui Cioabă” din Braşov.
09:50
Dan Bălă, primarul PSD din comuna Redea, judeţul Olt, îl acuză pe Sorin Ciocîrlie, candidatul PNL la primărie, că l-a bătut pe stradă.
09:50
Iarna și-a făcut simțită prezența pe una dintre cele mai spectaculoase șosele din România. Transalpina este acoperită de un strat consistent de zăpadă în urma ninsorilor căzute noaptea trecută.
09:40
Oamenii care s-au strâns noaptea trecută în fața Parcului Crângași din București, locul unde un bărbat de 46 de ani a fost ucis în bătaie, au oferit detalii despre cumplita crimă.
09:30
Prețul carburanților în România, 15 mai 2024. Benzina rămâne la acelaşi preţ în Bucureşti, iar motorina se mai ieftineşte.
09:30
Familiile tinerilor uciși de Vlad Pascu anul trecut, în localitatea 2 Mai, în timp ce conducea drogat și cu viteză mare, s-au constituit părți civile și solicită sume uriașe drept daune morale și materiale.
09:30
Ferrari îşi face echipă de titlu în Formula 1 şi recrutează doi specialişti de la o echipă rivală. După ce l-a luat pe Lewis Hamilton de la Mercedes, scuderia italiană va aduce un inginer şi un fost pilot de la echipa germană. Până atunci, Ferrari caută a doua victorie a sezonului, acasă, în Italia, la Marele Premiu de la Imola, în direct, pe canalele Antena.
09:20
Membrii Federației Patronatelor din Industria Ospitalităţii din România s-au întâlnit la Craiova, acolo unde în curând vor fi construite două mari hoteluri de renume din lume. Şi asta pentru că investitorii au fost atraşi de dezvoltarea turistică a oraşului. Solicitările de cazare au venit după ce autoritățile locale din Craiova au organizat târgul de Crăciun, premiat ca al doilea cel mai frumos târg din Europa.
09:10
Un incendiu puternic a izbucnit la un depozit de lemn al unei fabrici de peleți din Ostrovul Corbului, în județul Mehedinți.
08:50
O parte reprezentantivă din muzeele din România nu participă la ediția jubiliară a Nopții Muzeelor, ca formă de protest față de "disproporțiile salariale majore, incorecte și nejustificate" apărute între muzeografi, cercetători, restauratori și ale posturi de profil din Ministerul Educației.
08:40
Acum 8 ore
06:10
România are o nouă destinație turistică spectaculoasă. Este vorba despre un circuit de cinci kilometri care cuprinde o peşteră amenajată și deschisă publicului larg şi o alta deschisă doar pentru speologie.
Acum 12 ore
04:10
Klaus Iohannis a semnat legea care are impact asupra a milioane de români săraci.
03:30
Un bărbat de 46 de ani a fost ucis în bătaie în fața Parcului Crângași din București.
02:10
După 13 ani, un stat puternic din UE caută din nou să recruteze soldați profesioniști ca o posibilă modalitate de a-şi spori apărarea.
Acum 24 ore
00:20
Începând cu luna septembrie 2024, un nou mod de calcul va duce la creșterea veniturilor multor pensionari români. Mai exact, aproximativ trei milioane de români vor primi mai mulți bani în plus după recalculare, potrivit autorităților.
00:20
Sunt mulți românii care își doresc să își schimbe locul de muncă, sau să facă altceva în viață. Din păcate, puțini sunt cei care fac lucrul acesta.
00:10
Război în Ucraina, ziua 812. Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut marți partenerilor occidentali să accelereze livrările de arme promise, în condițiile în care Kievul încearcă să respingă o nouă ofensivă rusească în nord-estul țării.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.