A fost câștigat premiul de la Loto 6/49, de peste 725.000 de euro. Unde a fost jucat biletul norocos

Adevarul (Romania), 29 aprilie 2024 07:45

A fost câștigat premiul de categoria I la tragerile Loto 6/49 desfășurate duminică, 28 aprilie.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum o oră
04:00
Statele Unite consideră că intervenţia poliţiei din Tunisia la sediul Baroului, precum şi arestarea unor personalităţi ale societăţii civile, ca fiind „în contradicţie cu drepturile universale garantate de Constituţie”
Acum 2 ore
03:30
Portul temporar construit de armata americană pentru a facilita livrarea de asistență în Fâşia Gaza va fi operaţional „în următoarele zile”, după întârzieri cauzate de condițiile meteorologice, a comunicat Pentagonul
Acum 6 ore
00:15
La 15 mai 1848 a avut loc Adunarea de la Blaj, iar în anul 1941 s-a născut actorul Viorel Comănici. În aceeași zi, dar în anul 2018, a murit comentatorul sportiv Cristian Țopescu.
14 mai 2024
23:15
Întotdeauna în pas cu moda, cei din generația Z au ajuns în centrul unei controverse. De această dată este vorba de șosete. Se pare că milenialii preferă șosetele mai scurte, iar cei din generația Z au ajuns să poarte șosete mai lungi.
23:15
Trupul unui bărbat cu probleme locomotorii a fost găsit carbonizat, marţi, în urma unui incendiu izbucnit la o casă din comuna Ţifeşti din cauza unei lumânări lăsată nesupravegheată, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea
23:00
Un bărbat și-a pierdut viața după ce a fost bătut cu bestialitate, de două persoane, în fața Parcului Crângași din București. Suspecții au fost prinși de către poliție în scurt timp și reținuți.
22:45
Acum 8 ore
22:15
Rusia a efectuat marți o serie de lovituri aeriene asupra unor zone rezidențiale din orașul Harkov, din nord-estul Ucrainei, au anunțat oficiali locali, rănind cel puțin 20 de persoane.
22:00
O instanţă din oraşul german Halle l-a sancţionat marţi doar cu o amendă pe politicianul de extremă dreaptă Bjoern Hoecke pentru folosirea unui slogan nazist, deşi l-ar fi putut condamna la închisoare, transmite Reuters.
21:45
Actualul primar al Capitalei este protagonistul unui mesaj, intitulat „Eu nu pot vota cu idioții uitili ai Kremlinului”, publicat marți, 14 mai, pe Facebook de economistul român Andrei Caramitru.
21:30
Şase tenismeni români, în frunte cu Filip Jianu (1) şi Nicholas David Ionel (2), s-au calificat, marţi, în optimile de finală ale turneului ITF de la Bucureşti, organizat de CS North Tennis şi dotat cu premii totale de 15.000 de dolari.
21:30
Primul portret oficial al regelui Charles al III-lea a fost dezvăluit la Palatul Buckingham. Imensul tablou pictat îl înfățișează pe monarh, mai mare decât în realitate, în uniforma Gărzilor Galeze, relatează BBC.
21:15
Expertul în securitate Marius Ghincea și generalul (r) Virgil Bălăceanu susțin că suntem datori să ajutăm Ucraina, dar trebuie să apărăm și interesele țării și să obținem la rândul nostru garanții de securitate din partea SUA și a aliaților. Ei explică și cum am putea obține beneficii maxime.
21:15
„LIBERTATE.Amintiri 1954–2021“, reflecțiile asupra parcursului personal și public al Angelei Merkel, fost cancelar federal al Republicii Federale Germania, volum așteptat cu entuziasm de cititorii din întreaga lume, urmează să apară în peste 30 de țări.
21:00
Un depozit petrolier din localitatea Feldioara riscă să devină un pericol iminent, acesta fiind construit în apropierea unei locații unde este produs combustibil nuclear, relatează Gândul.
21:00
Un nou simbol tactic care apare pe tancurile și vehiculele blindate rusești implicate în ofensiva în curs de desfășurare în apropiere de Harkov, Ucraina, sugerează o intensificare semnificativă a activităților militare ale Rusiei.
21:00
A fost tentativa de asasinat un complot sovietic de a distrage atenția de la un atac iminent? Unde era fotbalul „nuclear”? Și unde era vicepreședintele Bush?Secretarul adjunct de presă a fost întrebat: Cine conduce guvernul? „Nu pot să răspund la întrebare în acest moment”, a răspuns el.
20:45
Unii dintre candidații care vor sǎ ajungă primari în urma alegerilor din 9 iunie încearcă sǎ convingă electoratul că merită votați apelând la metode extravagante.
Acum 12 ore
20:30
Un om de afaceri avea nevoie urgentă de un credit în numele societății sale. Pentru a obține banii necesari, el a păcălit angajata unei bănci să îi dea contractul acasă și a semnat în locul soției sale, fără acordul ei, ca garant fideiusor. Acum, el a fost condamnat penal.
20:30
Cele mai vechi virusuri umane, inclusiv herpesul, au fost descoperite în oase de Neanderthal vechi de 50.000 de ani, relatează Daily Mail.
20:15
Un control în trafic, care a fost efectuat pe un drum din Neamţ de Poliție şi Registrul Auto Român, a stârnit o reacţie violentă a conducătorului auto, acesta distrugându-şi maşina în fața oamenilor legii.
20:00
Nissan s-a angajat să investească încă două miliarde lire sterline la uzina sa din Marea Britanie, unde va produce două SUV-uri integral electrice, Qashqai şi Juke.
20:00
Sistemul PATRIOT operaţional în România este indispensabil, iar discuţia privind cedarea unei astfel de baterii către Ucraina va fi analizată în Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) a declarat, marţi, la Braşov, ministrul Apărării, Angel Tîlvăr.
20:00
Uniunea Europeană îi obligă și pe britanici să suporte o nouă regulă care îi exasperează pe britanici.
20:00
Ministerul Transporturilor va scoate la licitație, în câteva săptămâni, tronsonul de autostradă Craiova-Filiași, care va continua apoi cu Drumul Expres până la Târgu Jiu.
19:30
Utilizatorii de internet din România au înregistrat anul trecut o viteză medie de download de 587 Mbps pentru internetul fix prin cablu, în creştere cu aproximativ 10% comparativ cu 2022.
19:15
Antrenorul Farul Constanța se pregătește să părăsească echipa, după ce a primit oferte de a antrena din Arabia Saudită, potrivit unor surse citate de Prosport.
18:45
Concertele din seria Organ Nights încep sâmbătă, 18 mai 2024, și vor fi în fiecare sâmbătă, până în 19 octombrie 2024. Imagini de la pupitrul orgii vor fi proiectate pe un ecran uriaș în Piața Sfatului din Brașov.
18:45
Temperaturile vor fi în scădere în perioada următoare, iar la munte vor fi lapoviță și ninsori. Vor fi condiții de brumă în acele zone.
18:45
Formula ce va fi stabilită pentru salariul minim brut pe ţară garantat în plată va ţine cont de puterea de cumpărare, de nivelul câştigului salarial mediu brut şi productivitatea muncii.
18:00
Este extrem de important să acordăm atenție pielii noastre, mai ales că este cel mai mare organ al corpului. Deși cancerul de piele are unele forme cu cele mai mari șanse de supraviețuire, acesta poate ajunge în stadii avansate dacă unele modificări la nivelul pielii nu sunt remarcate la timp.
18:00
Situl din Vânători Neamţ, aflat la câţiva kilometri de Cetatea Neamţ, este cel mai vechi izvor de apă sărată din Europa, cercetările arheologice stabilind că a fost utilizat de opt milenii
18:00
Guvernul României a ținut ședința din 14 mai 2024 la Brașov, după 102 ani de la precedenta ședință ținută tot aici. În iulie 1922, I.C. Brătianu prezida ședința în clădirea Prefecturii.
17:45
Costurile cu ora de manoperă la reparaţiile auto au crescut cu 21% anul trecut, faţă de 2022, iar în intervalul 2020-2023 a fost înregistrată o creştere de 36%, conform unei analize realizate de BAAR.
17:30
Jandarmii harghiteni au fost solicitaţi în ultima săptămână să intervină de 18 ori pentru alungarea unor urşi a căror prezenţă a fost semnalată în zona mai multor localităţi din judeţ.
17:30
Oricine este depistat în trafic, la volan, conducând sub influenţa alcoolului sau a substanţelor psihoactive, va primi, pe lângă condamnare şi interdicţia de a mai conduce un vehicul până la 10 ani.
17:30
Perioada de înscriere pentru cele 2.880 de locuri scoase la concurs la școlile postliceale ale Ministerului Afacerilor Interne se prelungește cu două zile, până la data de 16 mai 2024. În continuare, cererile de înscriere se vor transmite în format electronic la adresele unităților de recrutare.
17:30
Primăvara este momentul în care natura revine la viață, iar acest lucru se reflectă și în comportamentul animalelor. Aricii, de exemplu, au devenit mai activi, deplasându-se în căutare de hrană și parteneri pentru reproducere. Micile animale pot ajunge chiar și în calea mașinilor.
17:15
Garry Kasparov va mai putea fi ascultat în 16 mai 2024, la Teatrul Național din Timișoara, într-un dialog interactiv și inspirațional moderat de Cătălin Ștefănescu. În 17 mai 2024, azerul participă la o conferință, în cadrul Tech Talks 2024.
17:15
Filmările pe un tărâm mai puțin promovat al țării noastre, legat de un geoparc aspirant UNESCO, realizate de jurnalistul britanic Charlie Ottley și echipa sa, s-au finalizat. Iar acum se caută un titlu inspirat.
17:15
Israelul susține că a descoperit, la domiciliul șefului de cabinet al liderului Hamas din Gaza, un document care propunea „înființarea unei ramuri de securitate în străinătate” , scrie The Times.
17:00
Un specialist atrage atenția asupra unei băuturi care ar putea să îți distrugă somnul - și nu este vorba de o ceașcă de ceai sau de cafea, relatează Express.co.uk.
17:00
Europuls – Centrul de Expertiză Europeană lansează a XII-a ediție a Forumului Eurosfat, care anul acesta capătă o dimensiune internațională prin Forumul Global privind Democrația Directă Modernă.
17:00
Armata rusă a introdus în serviciu racheta balistică intercontinentală Bulava cu lansare de pe submarine, aceasta fiind un element-cheie al modernizării arsenalului nuclear de care dispune Rusia, a anunţat marţi presa de stat rusă.
17:00
Primul marcaj turistic cu vopsea fotoluminescentă din România este implementat de Salvamont Gorj. Acesta va fi la dispoziția turiștilor din această vară.
17:00
În curtea unui colegiu din Iași a fost descoperit, în timpul unor lucrări de construcții, un depozit de muniție din Al Doilea Război Mondial. Au intervenit pirotehniștii, iar Comitetul Local de Urgență a decis evacuarea clădirii și suspendarea cursurilor timp de o săptămână.
17:00
Producția a nouă materii prime de bază pentru economie și populație este în pericol din cauza schimbărilor climatice, chiar și în scenariul în care emisiile de dioxid de carbon.
16:45
Narcisele din Poiana de pe Valea Vinului, situată pe versantul de est al muntelui Saca, din Parcul Național Munții Rodnei, au înflorit și pot fi admirate în această perioadă. Perioada de înflorire a narciselor este în lunile mai-iunie.
16:45
Şeful Direcţiei principale de informaţii a Ministerului Apărării ucrainean (GUR), Kirilo Budanov, a respins marţi evaluarea că Rusia ar obţine „succese semnificative” în ofensiva sa transfrontalieră în regiunea Harkov (nord-est), apreciind chiar că se îndreaptă spre stabilizare.
16:30
Noi probleme pentru Simona Halep. De această dată însă, din fericire, nu vorbim de probleme medicale.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.