Banii aduc și fericirea: Paris Saint-Germain, campioana Franţei pentru a 12-a oară

Adevarul (Romania), 29 aprilie 2024 11:15

Petrodolarii din Qatar au construit o formație imbatabilă în Hexagon.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 5 minute
19:30
Utilizarea AI în finanţe este încă la început, dar trebuie să fie monitorizată şi posibil reglementată pentru a preveni afectarea consumatorilor şi a asigura buna funcţionare a pieţelor
Acum 30 minute
19:15
Jucătoarea română de tenis Simona Halep a fost nevoită să abandoneze, miercuri, din motive medicale în prima rundă a turneului Trophee Clarins (WTA 125), dotat cu premii totale de 100.000 de euro, la scorul de 7-5, 2-3 cu americanca McCartney Kessler.
19:15
Credințele în existența strigoilor, mult mai răspândite în trecut, s-au păstrat în câteva comunități izolate din Munții Hunedoarei, dominate de superstiții legate de viață și moarte.
19:15
Celebrul magician american David Copperfield revine în atenţia publicului după ce The Guardian a publicat o anchetă potrivit căreia mai multe femei l-au acuzat de comportament sexual inadecvat.
Acum o oră
19:00
O femeie din județul Olt s-a trezit cu polițiștii la poartă și a avut de dat explicații. Un trecător a alertat Poliția atunci când a constatat că două animale, care erau ale femeii, au rămas pe stradă.
19:00
O turmă de 170 de zimbri reintroduși în Munții Țarcu, din țara noastră, ar putea ajuta la stocarea emisiilor de CO2 echivalente cu îndepărtarea a aproape 2 milioane de mașini de pe șosea timp de un an, potrivit unei noi cercetări.
19:00
Președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a condamnat miercuri atacul armat asupra prim-ministrului slovac Robert Fico
19:00
Fermierii vor primi suma de 100 de euro promisă în sectorul vegetal şi cel zootehnic, odată cu obţinerea unor fonduri suplimentare necesare achitării acestui ajutor.
19:00
Pentru mulți adolescenți de la noi, întrebarea „și ce vrei să te faci când vei fi mare” rămâne fără răspuns chiar și după absolvirea liceului și începerea studiilor superioare, din cauza gradului scăzut de identificare a competențelor vocaționale ale tinerilor.
19:00
Leagănele existau încă din anul 1450 î.Hr. în Grecia Antică. Erau destul de simple, făcute din lemn și frânghie și suspendate de un copac. În 1859, primul loc de joacă public a fost deschis în Manchester, Anglia, care a răspândit popularitatea leagănelor în aer liber în întreaga lume.
Acum 2 ore
18:30
O fată în vârstă de 13 ani este căutată de poliţişti. Ea a dispărut de acasă în toiul nopții de marţi spre miercuri, 14/15 mai 2024. Copila dormea în aceeași cameră cu bunica sa.
18:30
Liderul AUR, George Simion, a explicat care a fost motivul pentru care a mers, împreună cu Mihail Neamțu, la Gigi Becali, recunoscând că lipsa banilor afectează formațiunea.
18:15
Lazăr Popescu, fostul director al societății Hidroconstrucția și un reputat inginer hidroenergetic din Gorj, a murit la vârsta de 76 de ani. Specialistul a contribuit la o serie de realizări notabile din domeniu.
18:15
Isabella Grosu, președinta unei asociații care reprezintă persoanele afectate de boli inflamatorii intestinale, a subliniat că incidența acestor afecțiuni este în creștere, iar vârsta la care sunt diagnosticate este în scădere.
18:15
Societatea Naţională a Sării a decis sistarea activităţii de producţie şi de vizitare în Salina Praid, în vederea protejării şi a siguranţei personalului şi vizitatorilor.
18:00
Inundațiile din mai 1970 care au îndoliat România au fost reflectate în presa vremii. Ziarul brașovean Drum Nou scria în 15 mai 1970 despre morții și pagubele materiale uriașe făcute de ape în județul Brașov și în țară.
17:45
Un britanic condamnat pentru pedofilie a stârnit indignarea publică după ce s-a prezentat la audierile de la tribunal într-o ţinută ofensatoare atât pentru victime, cât şi pentru instanţă.
17:45
Cireșele de Comarna sunt cunoscut la nivel național și, în curând, vor fi vândute în piețele din Iași și nu numai. Agricultorii din cea mai cunoscută localitate de producători de cireșe au dezvăluit când vor fi așezate fructele pe tarabe.
17:45
Metamiliardarul Mark Zuckerberg a sărbătorit împlinirea a 40 de ani cu o petrecere fastuoasă la care au participat familia, prietenii și personalități din lumea tech.
17:45
Un simplu test de sânge ar putea semnala riscul de îmbolnăvire în cazul a 19 tipuri diferite de cancer cu până la șapte ani înainte de apariția simptomelor, potrivit unei cercetări promițătoare realizate recent.
17:45
Ediția din acest an a Flight Festival va avea loc în perioada 21 – 23 iunie 2024, la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara. Organizatorii au anunțat programul complet pentru evenimentul din acastă vară.
Acum 4 ore
17:30
Președintele Klaus Iohannis a condamnat atacul armat în urma căruia premierul slovac, Robert Fico, a fost împușcat în orașul Handlova. Șeful statului român a subliniat că astfel de acte extremiste amenință valorile europene de bază.
17:30
O singură pizzerie din România a fost inclusă în top 50 astfel de localuri la nivel european, conform unui clasament publicat pe data de 14 mai 2024 de către 50toppizza.it.
17:30
Vizitatorii vor intra în pielea unui deținut și vor avea un timp limitat pentru a se elibera din Închisoarea Pitești. Aceasta este experiența pregătită de reprezentanții Memorialului Închisoarea Pitești și ai Muzeului Comunismului pentru Copii de Noaptea Muzeelor.
17:15
Robert Fico s-a întors la putere și a preluat funcția de prim-ministru pentru a patra oară după ce partidul său de stânga, Smer (Direcția) a câștigat alegerile parlamentare din Slovacia la sfârșitul lunii septembrie 2023, pe o platformă pro-rusă și anti-americană.
17:15
Un proiect educațional coordonat de o arădeancă a obținut prestigiosul premiu SALTO. Proiectul este conceput ca un joc video educațional în limba engleză, care prezintă istoria Europei.
17:15
Premierul Marcel Ciolacu s-a declarat șocat de atacul armat în urma căruia a fost împușcat omologul său din Slovacia, Robert Fico. Într-un mesaj transmis pe platforma X, șeful Guvernului român a subliniat că „asemenea acte extreme nu au nicio justificare”.
17:15
Airbus Helicopters a prezentat miercuri un aparat experimental - jumătate avion, jumătate elicopter - în căutarea vitezei, în condiţiile înteţirii concurenţei pentru definirea viitoarelor giravioane.
17:00
Magistraţii de la Tribunalul Neamţ s-au pronunţat recent într-un dosar cu acuzaţii de crimă, tentativă de omor şi tulburarea ordinii publice, aplicând pedepse care cumulează 27 de ani de detenţie.
17:00
O elevă a Liceului Tehnologic ”1 Mai” din Ploieşti a ajuns la cabinetul medical al şcolii, marţi, acuzând stări de rău după ce în incinta şcolii a fost utilizat, cel mai probabil, un spray iritant-lacrimogen.
17:00
Un om dificil, „Simo“ s-a chinuit mereu să găsească colaboratori pe termen lung.
17:00
Autorul unei crime comise în urmă cu 16 ani la Galați s-a bucurat de libertate în tot acest timp, cu toate că anchetatorii aveau martori și probe care îl incriminau direct.
16:45
Premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost transportat la spital în urma unui incident în care au avut loc împușcături, a informat presa locală.
16:45
Noua Unitate de Primiri Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu a fost inaugurată miercuri, 15 mai 2024. Finanțarea a fost asigurată prin Programul Operațional Regional 2014-2020 și de Consiliul Județean Gorj
16:45
Comisia Europeană (CE) a îmbunătăţit uşor, de la 0,9% la 1%, estimările privind creşterea economiei Uniunii Europene în acest an, pe fondul avansului consumului privat şi reducerii inflaţiei, conform previziunilor economice de primăvară publicate miercuri de Executivul comunitar.
16:30
Echipa ByteForce a Colegiului Național „Vasile Alecsandri” Galați va reprezenta atât Galațiul, cât și România, la o competiție de robotică în Maryland, Statele Unite ale Americii, în perioada 28-30 iunie 2024.
16:15
Emisiile de gaze cu efect de seră generate de economia Uniunii Europene au totalizat 897 milioane de tone echivalent CO2, în trimestrul patru din 2023, o scădere de 4% faţă de perioada similară.
16:15
16:15
Invazia Ucrainei de către Rusia în februarie 2022 a adus ororile unui război la scară largă la ușa Europei pentru prima dată de la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial. Speranțele unei încheieri rapide a conflictului s-au năruit odată cu perspectivele unei soluții diplomatice.
16:00
În cadrul unei anchete privind o fraudă de 8 milioane de euro din fonduri europene pentru achiziționarea de echipamente medicale în timpul pandemiei Covid-19, Parchetul European (EPPO) a pus în aplicare cinci mandate de percheziţie.
16:00
Un bărbat în vârstă de 72 de ani, din Țările de Jos, a suferit de o infecție cu SARS-CoV-2 timp de 613 zile, fiind cea mai lungă infecție raportată cu virusul care a blocat planeta.
16:00
BNR anticipează că rata anuală a inflaţiei va coborî la 6% la finalul trimestrului II din 2024, urmând să scadă la 5% la sfârşitul trimestrului III al acestui an, conform Raportului trimestrial.
16:00
Un complet de trei judecători al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie se va pronunţa asupa contestaţiei privind legalitatea rechizitoriului în cazul Revoluţiei
15:45
Congresul american a dat, în aprilie, o lege care face posibilă confiscarea activelor rusești înghețate și trimiterea banilor obținuți drept ajutor pentru Ucraina. Expertul în securitate Iulia Joja susține că decizia finală va aparține, de fapt, președintelui SUA.
15:45
O firmă cunoscută, care a achiziționat spațiile fostei fabrici de componente auto IAC, începe în această lună producția de filtre în orașul Balș, din județul Olt. Fabrica a fost deschisă oficial miercuri, 15 mai 2024.
15:45
Prepararea ficatului n-ar trebui să dea bătăi de cap nimănui dacă la gătirea lui se au în vedere câteva recomandări. Click! a explicat ce fac bucătăresele adevărate pentru ca ficatul să iasă suculent și fraged.
15:45
Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, i-a solicitat imperativ primarului general Nicuşor Dan să clarifice situaţia finanţării campaniei sale electorale, afirmând că edilul a cheltuit aproape 1,4 milioane lei. Burduja a lansat și o nouă invitație privind o dezbatere,
Acum 6 ore
15:30
La o conferință de presă la Kiev, secretarul de stat american Anthony Blinken a anunțat un ajutor american suplimentar în valoare de 2 miliarde de dolari din pentru Ucraina. El a precizat că acest nou sprijin din partea SUA vine într-un „moment critic”.
15:30
Producţia industrială a scăzut cu 1% în zona euro şi în Uniunea Europeană în martie, comparativ cu perioada similară din 2023, dar Irlanda, Cipru şi România au înregistrat o creştere semnificativă.
15:15
Imagini revoltătoare au apărut pe rețelele sociale după ce fiii vrăjitoarei Sidonia, acuzați de uciderea unui om la o petrecere în Padina, au fost primiți acasă cu șampanie și muzică, la finalul plasării lor în arest la domiciliu.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.