Cum va fi adus acasă băieţelul din Gorj care a fost vândut în Germania. De ce a intervenit președintele ANPDCA

StirileProtv.ro, 29 aprilie 2024 13:30

Băieţelul din Gorj care a fost vândut în Germania va fi adus în România de o echipă a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj.  

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 5 minute
22:30
Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a afirmat, joi, că izbânda Ucrainei este un lucru bun pentru întreaga planetă, ţara aflată în război având nevoie de sisteme de apărare antiaeriană performante.
Acum o oră
22:00
Rusia nu dispune de forţe suficiente pentru a reuşi o străpungere majoră în ofensiva pe care o desfăşoară în prezent în Ucraina, a estimat, joi, generalul american Christopher G. Cavoli, comandantul suprem al forţelor aliate în Europa (SACEUR).
22:00
Preşedintele Senatului şi lider al Partidului Naţional Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, a afirmat, joi, că eventuala decizie de a ceda un sistem Patriot către Ucraina va fi luată în Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT).
21:50
Viitorul guvern olandez, condus de partidul PVV al naţionalistului Geert Wilders, va încerca să renunţe la regulile Uniunii Europene privind migraţia, deoarece spune că se confruntă cu o criză a sistemului de azil, relatează Reuters.
Acum 2 ore
21:30
Horoscop 17 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu sare și piper. Sunt multe de făcut, dar o să găsim energia necesară să le ducem la bun sfârșit și să ne ocupăm și de noi și de ai noștri.
21:20
După ce premierul slovac Robert Fico a fost împușcat, miercuri, în stradă, într-un oraș din țara sa, omologul său polonez a dezvăluit că a fost amenințat cu moartea.
21:10
Un taur a atacat o turistă pe o plajă din Mexic, după ce femeia a hrănit animalul, chiar dacă ceilalți turiști au strigat la ea să nu se apropie de animal. Momentele au fost surprinse în imagini.
21:00
Cineaști aflați la primul sau al doilea lungmetraj din carieră concurează pentru trofeele competițiilor internaționale ale celei de-a 23-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania (Cluj-Napoca, 14-24 iunie 2024).
20:40
Premierul slovac Robert Fico, grav rănit şi aflat la terapie intensivă, "poate să vorbească puţin", anunţă preşedintele ales al ţării, Petr Pellegrini.
20:40
Chinuită de o problemă medicală, Simona Halep, 32 de ani, locul 1.149 WTA, a abandonat în setul al doilea al meciului cu McCartney Kessler de la Trophee Clarins. Cu toate acestea, sportiva noastră nu are de gând să-și încheie cariera.
20:40
Apar primele măsuri, în lupta cu practica, prin care produsele „pierd în greutate", dar rămân la fel de scumpe.
Acum 4 ore
20:00
Comisia Europeană anchetează platformele de socializare deținute de compania Meta, Facebook și Instagram, pentru a afla cât contribuie la dependența minorilor de rețelele de socializare.
20:00
Fermierii vor primi, de săptămâna viitoare, un ajutor promis demult de autorități, pentru pierderile suferite din cauza războiului de la graniță. 100 de euro pe hectar vor lua cultivatorii, la fel și crescătorii de porci și păsări.
20:00
Concernul Rheinmetall, devenit acționar majoritar la Automecanica Mediaș, a anunțat ce vehicule militare va produce în țara noastră: transportorul blindat Lynx și camioanele HX.
20:00
Președinții Rusiei și Chinei s-au întâlnit la Beijing și au ținut să arate lumii că sunt mai apropiați ca niciodată. Susțin că este timpul pentru o nouă ordine mondială, care să nu mai fie dominată de Occident.
19:40
Cu bani europeni, fermierii din sudul țării au cumpărat dotări smart. Acestea le permit să pornească sistemele uriașe de irigații pentru terenurile lor, în timp ce sunt într-un colț îndepărtat al lumii.
19:40
Mai multe muzee vor rămâne cu porțile închise, sâmbătă, când va fi "Noaptea Muzeelor", un eveniment cultural de amploare.
19:30
Adolescentul din București care și-a ucis anul trecut străbunica a fost condamnat definitiv pentru omor calificat și își va petrece următorii nouă ani într-un centru de detenție.
19:30
Două greșeli făcute de un șofer din București i-au afectat și pe alți patru, nevinovați. A lăsat o cheie de rezervă în mașina pe care a uitat, se pare, să o încuie. Iar un individ a încercat să o fure.
19:30
Statul are nevoie de bani, așa că inspectorii ANAF continuă în forță verificările celor bănuiți că nu își plătesc taxele și impozitele.
19:20
Premierul Slovaciei se află în „stare gravă, dar stabilă”, după ce, miercuri, a fost împușcat. A fost operat timp de cinci ore și urmează să fie supus unei noi intervenții chirurgicale.
19:20
În cazul atacului asupra premierului Slovaciei, Robert Fico, experții în pază și protecție spun că cineva este foarte vinovat, dacă atacatorul a putut să tragă cinci gloanțe.
Acum 6 ore
18:30
Bărbatul care l-a împușcat, miercuri (15 mai) pe premierul slovac Robert Fico ar avea legături cu o grupare paramilitară pro-rusă.
18:30
În era eficienței energetice și a preocupărilor pentru reducerea amprentei de carbon, reabilitarea termică a clădirilor existente a devenit o prioritate majoră.
18:00
O clipă de neatenție a unui șofer, care și-a aruncat privirea câteva secunde pe telefonul mobil, a dus la o tragedie pe drumul dintre Năvodari și Corbu, în județul Constanța.
18:00
Un șofer beat și drogat a fost arestat la Constanța. Bărbatul avea permis ucrainean, dar acesta era suspendat și rula pe Bulevardul mamaia cu o viteză amețitoare: 161 de kilometri la oră.
17:50
Salina Praid din județul Harghita, una dintre cele mai cunoscute de la noi din țară, a fost închisă pentru vizitatori din cauza unor infiltrații masive de apă.
17:50
Delfinariul din Constanța a fost redeschis, joi (16 mai), după două luni de pauză în care specialiștii au avut grijă de "Baby", puiul de delfin născut în captivitate.
17:30
Încă din cele mai vechi timpuri, noțiunea de noroc i-a fascinat pe oameni, iar jocurile de noroc au fost pasul firesc spre o formă de distracție în timpul liber, cu posibile câștiguri sau pierderi decise de un sistem aleatoriu.
17:30
Mobilizare de forțe la periferia orașului Baia Mare, într-o zonă unde sunt construite, ilegal, zeci de barăci.
17:30
După urși, și mistreții au devenit o prezență obișnuită în Brașov. Locuitorii cartierelor aflate în vecinătatea pădurii se întâlnesc seară de seară cu sălbăticiunile care se plimbă pe străzi și caută de mâncare prin parcuri.
17:30
Caz înfiorător la doar 20 de kilometri de granița cu România, în raionul Glodeni din Republica Moldova.
17:20
În plină campanie electorală, primarul din orașul Frasin, județul Suceava, a ajuns la spital cu arsuri pe 20% din suprafața corpului, după explozia unui cazan de țuică. Edilul prepara licoarea, într-o anexă, împreună cu mai multe persoane.
16:40
Sucursala Romgaz din Chişinău a fost înregistrată joi la Agenţia Servicii Publice a Republicii Moldova, în Registrul de Stat al persoanelor juridice, informează compania printr-un comunicat remis Agerpres.
16:40
Grecia a propus înfiinţarea unui sistem paneuropean de apărare antiaeriană, a anunţat premierul Kyriakos Mitsotakis, într-un interviu difuzat joi de postul de televiziune Skai.
Acum 8 ore
16:30
Magnatul rus Oleg Deripaska este de părere că recentele sancțiuni care au fost impuse Rusiei de către SUA sunt niște decizii ... fără valoare.  
16:30
Reprezentanţii Ministerului Apărării Naţionale (MApN) au anunţat, joi, că un aparat de zbor fără pilot a fost găsit, în februarie, în judeţul Botoşani. Acesta era de provenienţă civilă şi nu avea armament şi nici muniţie.
16:30
Armenia şi Azerbaidjanul au anunțat joi că au ajuns la un acord asupra unei părţi a delimitării frontierei comune - o primă ”ajustare a coordonatelor”, pe baza unor hărţi din perioada sovietică.
16:20
Selecţionerul Germaniei, Julian Nagelsmann, a dezvăluit o listă de 27 de jucători (dintre care patru portari) pentru EURO 2024.
16:20
Angajații Guvernului au întrerupt lucrul pentru o oră, declanșând un protest spontan. Ei reproșează instituției conduse de Marcel Ciolacu "o politică salarială discriminatorie" în raport cu alte instituţii.
16:10
Mai mulţi experţi din Slovacia au criticat, joi, măsurile de securitate pentru protecţia premierului Robert Fico, după ce în ajun acesta a fost ţinta unei tentative de asasinat în oraşul Handlova, relatează DPA.
16:10
Preşedintele Chinei, Xi Jinping, a declarat, joi, după ce s-a întâlnit cu Vladimir Putin la Beijing, că Rusia și China sunt de acord să găsească o "soluție politică" pentru a rezolva "criza" din Ucraina. 
15:50
Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a anunţat că se lucrează la un proiect de lege privind limitarea adaosului comercial la toate produsele procesate în România. 
15:40
Un lider ”carismatic”, cu care trebuie să discuţi, ''fie că îţi place sau nu” - spun chinezii despre președintele Rusiei, Vladimir Putin, aflat în vizită oficială la Beijing.  
15:00
15:00
Cătălin Drulă, președintele USR, îl acuză pe Marcel Ciolacu, premierul PSD, că spune o minciună atunci când afirmă că „economia merge bine”. 
15:00
Înaintea discuțiilor dintre Vladimir Putin și Xi Jinping, cei doi lideri au fost văzuți în timp ce erau flancați de doi oficiali care purtau două valize.
14:50
Joi, 16 mai, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 şi Super Noroc.
Acum 12 ore
14:20
Prin ce a trecut o familie de români care a mers cu mașina în vacanță în Turcia: “Ne-au cerut să le lăsăm cheia lor”
14:10
Patru percheziţii au fost efectuate joi de poliţiştii constănţeni la Focşani, în judeţul Vrancea, şi în localitatea Drăgăneasa, din judeţul Prahova, la locuinţele a doi bărbaţi.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.