StirileProtv.ro

Acum 10 minute
15:50
Cristian Marian Minae, al doilea inculpat în cazul uciderii omul de afaceri Adrian Kreiner, în Sibiu, va fi adus în țară în noaptea de marți spre miercuri.
Acum 30 minute
15:30
O tânără din București a devenit responsabilă de organizarea și coordonarea evenimentelor din Parlamentul European, după un scurt stagiu de internship în cadrul insituției
15:30
Locurile de muncă din străinătate sunt foarte atractive pentru românii care își propun obținerea unui trai bun iar Germania reprezintă una dintre țările care oferă o mulțime de astfel de joburi bine plătite. 
15:30
Când te decizi să achiziționezi un aparat de aer condiționat pentru locuința ta, este important să iei în considerare mai mulți factori pentru a te asigura că faci cea mai bună alegere pentru confortul tău și al familiei tale.
Acum o oră
15:10
Moldova poate să folosească o pârghie strategică pentru a scăpa de regimul marionetă pus de Kremlin în Transnistria. Dar dacă face asta, riscă să enerveze Rusia și să provoace o criză energetică. 
15:10
Comisia Europeană a aprobat, luni, planurile României de a acorda transportatorului aerian naţional deţinut de stat, TAROM, un ajutor de restructurare în valoare de până la 95,3 milioane euro (473,69 milioane lei).
15:10
Prim-ministrul Scoţiei, Humza Yousaf, a demisionat luni după ce nu a reuşit să obţină suficient sprijin pentru a supravieţui unor voturi de neîncredere aşteptate săptămâna aceasta.
15:00
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele: “Am găsit arsen, plumb și mercur”
Acum 2 ore
14:20
Turcia a decis să sprijine candidatura prim-ministrului olandez în exerciţiu, Mark Rutte, la funcţia de secretar general al NATO, a transmis, luni, agenţia batavă de presă ANP, care a citat diplomaţi de la NATO, informează Reuters.
14:20
Actorul Gérard Depardieu a fost convocat, luni, de anchetatori, înainte de a fi reţinut la sediul Poliţiei judiciare din Paris pentru agresiune sexuală. 
14:00
Imagini spectaculoase au fost filmate în Grecia. Velierul care transportă flacăra olimpică în Franța a trecut prin Canalul Corint.  
14:00
Statele Unite cumpără 81 de avioane de luptă din epoca sovietică de la un aliat al Rusiei. Aparatele de zbor costă în medie mai puțin de 20.000 de dolari fiecare, potrivit unui raport.
Acum 4 ore
13:50
Au fost proteste de amploare în capitala Georgiei. 20.000 de oameni au umplut până la refuz strada principală din Tbilisi, lungă de un kilometru, într-un „marș pentru Europa”.
13:40
Mai mulți bărbați s-au luat la bătaie, cu săbii și macete, în plină stradă, în Constanța. A fost nevoie de intervenția polițiștilor.  
13:40
Un interlop aflat în arest la domiciliu a evadat, după ce a fost condamnat la patru ani de închisoare. E dat în urmărire  
13:40
Un tânăr de 18 ani, are abia îşi luase permisul de conducere, a murit, luni dimineaţă, într-un accident violent petrecut lângă Slatina.
13:40
Avionul echipei de fotbal Rayo Vallecano, la care evoluează internaţionalul român Andrei Raţiu, a fost lovit, duminică, de un fulger.
13:40
În timp ce sunt așteptate rezultatele anchetei, la Slănic Prahova pământul pare să se miște în continuare în zona centrală.
13:30
O fetiță de 7 ani din Satu Mare a primit un ordin de protecție împotriva mamei sale, după ce femeia a lovit-o. Instanța a decis să o încredințeze pe copilă tatălui.
13:30
Au trecut mai bine de 30 de ore de la momentul în care un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost găsit înecat la malul mării, iar polițiștii încă nu au aflat cine este.
13:30
Curtea Penală Internațională investighează acțiunile Israelului în Cisiordania și Fâșia Gaza, independent de alte cazuri de la Curtea Internațională de Justiție, cum sunt acuzațiile de genocid ale Africii de Sud împotriva Israelului pentru Gaza.
13:30
Băieţelul din Gorj care a fost vândut în Germania va fi adus în România de o echipă a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj.  
13:10
Un incendiu a izbucnit, luni, în partea de nord a Capitalei. Ar fi luat foc fațada unui bloc în construcție. Fumul poate fi observat de la câțiva km distanță. 
12:40
Un raport întocmit recent de organizația Uniunea pentru Libertăți Civile pentru Europa (Liberties), cu sediul la Berlin, scoate la iveală faptul libertatea presei este în declin în întreaga Uniune Europeană.
12:40
Grupul Premier Energy cumpără încă 80 MW în județul Constanța. Tranzacția, în valoare de 88 de milioane de euro, este supusă aprobărilor de reglementare standard pentru acest tip de tranzacție în România.
12:30
Ultima formă a Directivei privind Performanța Energetică a Clădirilor (EPBD), negociată între Comisia Europeană, Parlament și Consiliul European, a ajuns în spațiul media din România.
12:20
Ministerul Educaţiei din Kenya a amânat, luni, începutul noului trimestru şcolar cu o săptămână. Decizia a fost luată din cauza ploilor torenţiale şi a inundaţiilor care au provocat moartea a cel puţin 76 de persoane.
12:20
Oamenii de ştiinţă au salutat descoperirea a unui tip de material poros care poate stoca dioxidul de carbon.  
12:10
Într-un interviu acordat publicației BILD în 28 aprilie 2024, ministrul polonez de externe Radosław Sikorski a avertizat că, dacă Rusia se va impune în Ucraina, acest lucru ar putea duce la un atac împotriva națiunilor NATO.
Acum 6 ore
11:50
Serviciile de închirieri auto au devenit o parte esențială a industriei de transport, oferind soluții flexibile atât pentru călătorii de afaceri, cât și pentru cei care sunt în concediu.
11:40
În cazul în care porți un aparat dentar, fie că este fix sau mobil, îngrijirea corespunzătoare este esențială pentru menținerea sănătății orale și pentru a obține rezultatele dorite.
11:30
Președintele Chinei, Xi Jinping, va începe, în mai, un turneu european mai amplu. Liderul chinez va vizita și două state aliate Rusiei.
11:30
Liderul Ceceniei, Ramzan Kadîrov, a anunţat că şi-a numit fiul adolescent, care anul trecut a bătut un bărbat aflat în arest, în postul de administrator al Universităţii Ruse a Forţelor Speciale, care poartă numele lui Vladimir Putin, informează Reuters.
11:30
Tottenham Hotspur a pierdut, pe teren propriu, scor 2-3, cu Arsenal Londra, într-un meci al etapei a 35-a din Premier League. Arsenal a condus cu 3-0 pe Tottenham, la finalul primei reprize. Hojbjerg a deschis scorul cu un autogol în minutul 15, apoi Bukayo Saka a făcut 2-0 în minutul 27, pentru ca scorul pauzei să fie stabilit de Kai Havertz, în minutul 38.  Tottenham a încercat o revenire în repriza secundă, primul a marcat Cristian Romero, în minutul 64, iar în minutul 87, Son Heung-Min a tra...
11:30
Vacanța de 1 Mai este un prilej așteptat cu nerăbdare de mulți români. În 2024, minivacanța bugetarilor din luna mai durează șase zile, când va fi și ziua liberă de 1 Mai, dar și Paștele Ortodox, în perioada 5-6 mai.
11:30
Știai că poți consuma legume sub nenumărate forme, în preparate delicioase și chiar să îți placă acest obicei? Unele persoane evită legumele deoarece nu le consideră gustoase sau sățioase, iar altele le asociază doar cu noțiunea de „a fi la regim”.
11:30
Legumele sunt o parte esențială a alimentației sănătoase, fiind recomandat să le consumăm la fiecare masă, datorită multiplelor beneficii pe care le aduc organismului.
11:20
În Beijing, constructori auto din toată lumea încearcă să stârnească interesul publicului chinez.
11:20
Începe numărătoarea inversă! Utimele episoade din Clanul ne vor arăta finalul poveștii și cum se va încheia parcursul fiecărui personaj.
11:20
Annie Kilner și-a anunțat deja intențiile de a fi prezentă la EURO 2024 alături de copiii fotbalistului. Annie Kilner nu o vrea pe amanta lui Kyle Walker la EURO 2024 La fel a făcut, însă, și Lauryn Goodman, amanta lui Kyle Walker și femeia care i-a dăruit doi copii starului lui Manchester City. × Annie Kilner, soția lui Kyle Walker / Foto: Instagram Annie Kilner, soția lui Kyle Walker / Foto: Instagram Annie Kilner, soția lui Kyle Walker / Foto: Instagram Annie Kilner, soția lui Kyle Walker / F...
11:10
După ce armata Ucrainei a decis să retragă tancurile Abrams de pe front, acum, o nouă armă trimisă de SUA în luptă cu Rusia s-a dovedit a fi iutilă.
11:10
Protestele studenților americani față de războiul din Gaza s-au extins în acest sfârşit de săptămână la zeci de universităţi din SUA şi s-au soldat cu sute de arestări şi cu ciocniri între protestatari şi forţele de ordine.
11:10
Înainte de orice călătorie este bine să fiți bine informați în ceea ce privește locul în care urmează să vă cazați. 
11:00
Institutul American de Film a acordat pentru prima dată unui star australian - lui Nicole Kidman - prestigiosul premiu pentru întreaga carieră.
10:50
Duminică seara, la România, te iubesc!, Cosmin Savu ne-a răspuns la întrebarea: „de unde vin florile?” în condițiile în care, la noi în țară, peste 80% din produse sunt din import.
10:30
Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim, în seara zilei de sâmbătă, 4 mai, de părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, Superiorul Aşezămintelor Patriarhiei Române la Locurile Sfinte.  
10:30
În acest weekend a avut loc prima cursă cu mașini complet autonome. După niște investiții de milioane de dolari, atât în premii cât și-n dezvoltarea monoposturilor, etapa a fost din multe puncte de vedere un dezastru.
10:30
Prințul Harry se întoarce în Marea Britanie fără Meghan Markle. Este prima întâlnire cu familia regală după ce Kate Middleton a anunțat că are cancer
10:00
Pentru prima dată în trei decenii, Republica Moldova crede că are, în sfârșit, pârghia necesară pentru a da afară Rusia din țară.
Acum 8 ore
09:50
Din cauza temperaturilor foarte ridicate, care au atins un record, cuburile de gheață costă acum mai mult decât pâinea și laptele în unele zone dintr-o țară africană.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.