Misterul morții bărbatului găsit înecat în mare, în Mamaia. Unde a fost descoperit cadavrul

StirileProtv.ro, 29 aprilie 2024 13:30

Au trecut mai bine de 30 de ore de la momentul în care un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost găsit înecat la malul mării, iar polițiștii încă nu au aflat cine este.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 10 minute
12:20
Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, joi, că s-a făcut un pas important în problema "practicilor înşelătoare" de reducere a gramajului produselor şi păstrării preţului acestora.
Acum 30 minute
12:10
Premierul Marcel Ciolacu a anunţat joi, în şedinţa de Guvern, că se introduce un nou sistem informatic performant la Casa Naţională de Pensii Publice, complet integrat. 
12:10
Un copil de şapte ani a fost accidentat, joi, de o autoutilitară, în localitatea Iacobeni, judeţul Sibiu, fiind prins sub aceasta. El a fost scos de echipajul de descarcerare, fiind inconştient, şi i se fac manevre de resuscitare.
12:10
Descoperă cele mai recente tendințe în modă pentru nunți cu aceste 4 idei de ținute captivante. În acest articol descoperi opțiuni inspirate și ușor de purtat, perfecte pentru a completa atmosfera festivă a evenimentului.
12:00
Bărbatul căutat în cazul presupusului atac asupra actorului Steve Buscemi pe o stradă din Manhattan, New York, a fost identificat de poliție și este căutat pentru a fi anchetat.  
12:00
Când un primar se perpetuează în funcție la nesfârșit, este evident că el o folosește și se agață de ea tocmai pentru a a-și exersa mai departe interesele și pentru a forma în jurul lui o rețea întreagă de oameni care știu cum se fură.
Acum o oră
11:50
Cinci soldați israelieni au fost uciși în nordul Gazei după ce au fost loviți de focul de tancuri israeliene, au anunțat Forțele de Apărare Israelului, informează Sky News.
11:50
Un bărbat este căutat de poliţişti după ce s-ar fi urcat la volanul unei maşini care nu-i aparţinea şi ar fi avariat alte patru autoturisme.
11:50
Premierul slovac Robert Fico se afla joi într-o stare stabilă, dar în continuare ”foarte gravă”, după ce a fost rănit prin împuşcare miercuri, anunţă vicepremierul Robert Kalinak, relatează AFP.
Acum 2 ore
11:20
Consumul unei diete vegane, vegetariene sau lacto-ovo-vegetariene reduce semnificativ riscul general de a dezvolta cancer, boli de inima și de a muri precoce din cauza bolilor cardiovasculare, potrivit unei noi analize, scrie CNN.
11:10
În portul Constanța au fost deschise două terminale pentru mărfuri care scurtează de la câteva zile, la 8 ore, transportul din Turcia în România.
11:10
Noua ofensivă rusă în Ucraina ar trebui să funcţioneze ca un "apel la trezire la realitate" pentru naţiunile care au fost "distrase" de alte conflicte, a avertizat ministrul Apărării britanic Grant Shapps, citat de DPA. 
11:00
Un bărbat a rănit şase persoane, două grav, într-un atac cu ”arme albe”, în localitatea Zofingen, în nordul Elveţiei, după care a fost arestat, a anunţat miercuri noaptea poliţia, relatează AFP.
10:40
Marca auto Citroën a informat joi că a decis să recheme la service peste 600.000 de automobile de tip C3 şi DS3 din aproximativ 20 de ţări, din cauza unei probleme la airbag pentru modelele produse între 2009 şi 2019, transmite AFP.
10:30
Meteorologii au emis o avertizare Cod galben privind intensificări ale vântului, valabilă până vineri seară, în sudul Banatului, al Transilvaniei şi în zona Carpaţilor Meridionali.
Acum 4 ore
10:20
Poliţiştii din Neamţ au deschis o anchetă după ce o femeie de 29 de ani a înjunghiat mortal un bărbat de 52 de ani. 
10:20
Vedem ce modificări importante aduc producătorii de telefoane mobile și tablete în următoarea perioadă. Marian Andrei are detalii.
10:10
Un algerian dat dispărut de 26 de ani a fost găsit sechestrat în grajdul vecinului său, într-un sat din centrul Algeriei, au anunţat autorităţile, relatează AFP.
10:10
Statele membre ale UE au convenit miercuri să sancţioneze patru media ruseşti acuzate că difuzează propagandă pro-Kremlin, în ciuda avertismentului Moscovei că va riposta faţă de media occidentale, scrie AFP.
10:00
O femeie în vârstă de 48 de ani a fost victima unei înșelătorii pusă la cale de trei bărbați din București. A vrut să cumpere un BMW X6 vândut pe internet, dar a rămas și fără bani, și fără mașină, potrivit surselor Știrilor ProTV.
10:00
Afazia este o tulburare neurologică de limbaj, care poate apărea după un accident vascular cerebral ori a unui traumatism cerebral.  
09:50
Comisia Europeană a estimat, în prognoza economică anuală, o posibila creștere a PIB-ului Rusiei la sfârșitul anului 2024 la 2,9%.
09:40
Selena Gomez a împărtășit o fotografie pe Instagram Story în care se află într-o ipostază romantică alături de iubitul ei, Benny Blanco.
09:30
Galaxia noastră natală, Calea Lactee , este doar una dintre miliardele din universul nostru. Deci, în marea schemă a lucrurilor, nu suntem atât de speciali.
09:10
Primul portret al regelui Charles al III-lea realizat după încoronarea sa din mai 2023 ”ascunde” detalii îngrijorătoare despre viitorul familiei regale, a afirmat un profesor de la Universitatea Oxford.
09:10
Persoanele cu dizabilități însoțite de un câine-ghid vor avea acces cu patrupedul în toate spațiile publice, inclusiv în mijloacele de transport în comun și în taxiuri.
08:50
În 2016, James Vlahos a primit o veste groaznică - tatăl său a fost diagnosticat cu cancer în stadiu terminal.
08:50
O crimă de o violență extremă a fost comisă pe stradă, în văzut lumii, în cartierul Crângași din Capitală.
08:30
Kremlinul a condamnat joi tentativa de asasinare asupra premierului slovac Robert Fico şi i-a urat însănătoşire grabnică, informează Reuters. 
Acum 6 ore
08:20
La Grădina Zoologică din Târgu Mureș a venit pe lume în urmă cu câteva zile un pui de ren. Este un semn că animalele s-au acomodat climei de la noi.
08:10
Iașiul este timp de 12 zile capitala creativității odată cu deschiderea Romanian Creative Week. Este un eveniment de promovare a creativității românești în domenii precum: design vestimentar, industrie cinematografică, IT sau muzică.
08:10
”Premierul a prevăzut un astfel de eveniment” - a scris unul dintre consilierii lui Robert Fico pe o rețea socială, după ce șeful Guvernului slovac a fost împușcat miercuri, în plină stradă, într-o tentativă de asasinat.
08:10
Celebrul iluzionist american David Copperfield a fost acuzat de violenţă sexuală de şaisprezece femei, dintre care unele erau minore la momentul evenimentelor pe care le reclamă, a relatat miercuri ziarul britanic The Guardian.
08:00
Preşedintele Volodimir Zelenski şi-a amânat toate călătoriile în străinătate, în timp ce situaţia de pe câmpul de luptă din Ucraina a continuat să se deterioreze miercuri.
08:00
După ceremonia de deschidere, s-a dat startul premierelor la Festivalul de Film de la Cannes.
08:00
Vorbim astăzi despre polipii mari ori amigdalele prea mari, care au nevoie de tratament corect în copilărie. 
07:50
Preşedintele chinez Xi Jinping i-a transmis, joi, la Beijing, omologului său rus Vladimir Putin că China şi Rusia vor "apăra dreptatea în lume", a informat Ministerul Afacerilor Externe al ţării asiatice, citat de EFE.
07:50
Joi vremea se menţine răcoroasă în regiunile extracarpatice şi în depresiuni. În sud-vest, în sud, în est şi pe la munte, se adună norii şi vin câţiva stropi de ploaie.
07:50
Au fost descinderi la Ploiești după o serie de tâlhării în parcuri sau scări de bloc. Mai multe persoane, între care și minori sunt bănuiți că au jefuit mai multe femei. Vizau în special bătrâne și adolescente.
07:50
Doi fraţi care au studiat la Institutul de Tehnologie din Massachusetts (MIT) - una dintre cele mai prestigioase universităţi din SUA - au fost acuzaţi de furtul a 25 de milioane de dolari în criptomonede în doar 12 secunde.
07:40
Sindicatul ”MIPE Normalitate” organizează proteste, joi şi vineri, în faţa Ministerului Fondurilor Europene, scrie News.ro.
07:40
Compania chineză de vehicule electrice Nio a dezvăluit miercuri că prima maşină a noii sale mărci mai ieftine, Onvo, va fi cu aproximativ 4.000 de dolari mai ieftină decât automobilul comparabil Model Y al Tesla, transmite CNBC.
07:40
Poliţia pare să fi preluat miercuri controlul unei săli de curs de la protestatarii pro-palestinieni care au ocupat timp de mai multe ore o clădire de la Universitatea California, din Irvine, a declarat un purtător de cuvânt al universităţii.
07:30
Gruparea şiită libaneză Hezbollah a declarat miercuri că a vizat intens ţinte militare în nordul Israelului şi, pentru prima dată, o bază militară de lângă Tiberiada, la aproximativ 30 de kilometri de graniţa cu Libanul, relatează AFP.
07:30
Archewell, fundaţia lui Meghan şi Harry, este în vizorul autorităţilor americane.
07:30
Medicul stomatolog Alexandra Mircea explică, în această ediție a emisiunii Smile with Style, avantajele amprentelor dentare digitale, care permit tratamente complexe la distanță.
07:20
Preşedintele rus Vladimir Putin a sosit joi în China pentru o vizită de două zile în cursul căreia se va întâlni cu omologul său chinez Xi Jinping şi va încerca să obţină un sprijin mai mare pentru efortul său de război împotriva Ucrainei.
07:20
Premierul slovac Robert Fico, aflat în stare "critică" după ce a fost rănit miercuri de mai multe gloanţe a suferit o intervenţie chirurgicală care a decurs bine, a declarat viceprim-ministrul Tomas Taraba pentru BBC, relatează joi AFP.
07:10
Preşedintele Volodimir Zelenski a spus miercuri seara că forţele ucrainene au reuşit să stabilizeze „parţial” situaţia de pe front, cele mai grele lupte având loc în continuare în Harkov şi Doneţk.
Acum 12 ore
23:50
Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României, după ce a învins-o pe Oțelul Galați la loviturile de departajare, cu scorul de 3-2, în finala disputată, miercuri seară, pe Stadionul Municipal din Sibiu. 
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.