Actorul Gérard Depardieu a fost reţinut pentru agresiune sexuală. Este acuzat de două femei că „le-a atins”

StirileProtv.ro, 29 aprilie 2024 14:20

Actorul Gérard Depardieu a fost convocat, luni, de anchetatori, înainte de a fi reţinut la sediul Poliţiei judiciare din Paris pentru agresiune sexuală. 

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 5 minute
09:50
Comisia Europeană a estimat, în prognoza economică anuală, o posibila creștere a PIB-ului Rusiei la sfârșitul anului 2024 la 2,9%.
Acum 15 minute
09:40
Selena Gomez a împărtășit o fotografie pe Instagram Story în care se află într-o ipostază romantică alături de iubitul ei, Benny Blanco.
Acum 30 minute
09:30
Galaxia noastră natală, Calea Lactee , este doar una dintre miliardele din universul nostru. Deci, în marea schemă a lucrurilor, nu suntem atât de speciali.
Acum o oră
09:10
Primul portret al regelui Charles al III-lea realizat după încoronarea sa din mai 2023 ”ascunde” detalii îngrijorătoare despre viitorul familiei regale, a afirmat un profesor de la Universitatea Oxford.
09:10
Persoanele cu dizabilități însoțite de un câine-ghid vor avea acces cu patrupedul în toate spațiile publice, inclusiv în mijloacele de transport în comun și în taxiuri.
Acum 2 ore
08:50
În 2016, James Vlahos a primit o veste groaznică - tatăl său a fost diagnosticat cu cancer în stadiu terminal.
08:50
O crimă de o violență extremă a fost comisă pe stradă, în văzut lumii, în cartierul Crângași din Capitală.
08:30
Kremlinul a condamnat joi tentativa de asasinare asupra premierului slovac Robert Fico şi i-a urat însănătoşire grabnică, informează Reuters. 
08:20
La Grădina Zoologică din Târgu Mureș a venit pe lume în urmă cu câteva zile un pui de ren. Este un semn că animalele s-au acomodat climei de la noi.
08:10
Iașiul este timp de 12 zile capitala creativității odată cu deschiderea Romanian Creative Week. Este un eveniment de promovare a creativității românești în domenii precum: design vestimentar, industrie cinematografică, IT sau muzică.
08:10
”Premierul a prevăzut un astfel de eveniment” - a scris unul dintre consilierii lui Robert Fico pe o rețea socială, după ce șeful Guvernului slovac a fost împușcat miercuri, în plină stradă, într-o tentativă de asasinat.
08:10
Celebrul iluzionist american David Copperfield a fost acuzat de violenţă sexuală de şaisprezece femei, dintre care unele erau minore la momentul evenimentelor pe care le reclamă, a relatat miercuri ziarul britanic The Guardian.
08:00
Preşedintele Volodimir Zelenski şi-a amânat toate călătoriile în străinătate, în timp ce situaţia de pe câmpul de luptă din Ucraina a continuat să se deterioreze miercuri.
08:00
După ceremonia de deschidere, s-a dat startul premierelor la Festivalul de Film de la Cannes.
08:00
Vorbim astăzi despre polipii mari ori amigdalele prea mari, care au nevoie de tratament corect în copilărie. 
Acum 4 ore
07:50
Preşedintele chinez Xi Jinping i-a transmis, joi, la Beijing, omologului său rus Vladimir Putin că China şi Rusia vor "apăra dreptatea în lume", a informat Ministerul Afacerilor Externe al ţării asiatice, citat de EFE.
07:50
Joi vremea se menţine răcoroasă în regiunile extracarpatice şi în depresiuni. În sud-vest, în sud, în est şi pe la munte, se adună norii şi vin câţiva stropi de ploaie.
07:50
Au fost descinderi la Ploiești după o serie de tâlhării în parcuri sau scări de bloc. Mai multe persoane, între care și minori sunt bănuiți că au jefuit mai multe femei. Vizau în special bătrâne și adolescente.
07:50
Doi fraţi care au studiat la Institutul de Tehnologie din Massachusetts (MIT) - una dintre cele mai prestigioase universităţi din SUA - au fost acuzaţi de furtul a 25 de milioane de dolari în criptomonede în doar 12 secunde.
07:40
Sindicatul ”MIPE Normalitate” organizează proteste, joi şi vineri, în faţa Ministerului Fondurilor Europene, scrie News.ro.
07:40
Compania chineză de vehicule electrice Nio a dezvăluit miercuri că prima maşină a noii sale mărci mai ieftine, Onvo, va fi cu aproximativ 4.000 de dolari mai ieftină decât automobilul comparabil Model Y al Tesla, transmite CNBC.
07:40
Poliţia pare să fi preluat miercuri controlul unei săli de curs de la protestatarii pro-palestinieni care au ocupat timp de mai multe ore o clădire de la Universitatea California, din Irvine, a declarat un purtător de cuvânt al universităţii.
07:30
Gruparea şiită libaneză Hezbollah a declarat miercuri că a vizat intens ţinte militare în nordul Israelului şi, pentru prima dată, o bază militară de lângă Tiberiada, la aproximativ 30 de kilometri de graniţa cu Libanul, relatează AFP.
07:30
Archewell, fundaţia lui Meghan şi Harry, este în vizorul autorităţilor americane.
07:30
Medicul stomatolog Alexandra Mircea explică, în această ediție a emisiunii Smile with Style, avantajele amprentelor dentare digitale, care permit tratamente complexe la distanță.
07:20
Preşedintele rus Vladimir Putin a sosit joi în China pentru o vizită de două zile în cursul căreia se va întâlni cu omologul său chinez Xi Jinping şi va încerca să obţină un sprijin mai mare pentru efortul său de război împotriva Ucrainei.
07:20
Premierul slovac Robert Fico, aflat în stare "critică" după ce a fost rănit miercuri de mai multe gloanţe a suferit o intervenţie chirurgicală care a decurs bine, a declarat viceprim-ministrul Tomas Taraba pentru BBC, relatează joi AFP.
07:10
Preşedintele Volodimir Zelenski a spus miercuri seara că forţele ucrainene au reuşit să stabilizeze „parţial” situaţia de pe front, cele mai grele lupte având loc în continuare în Harkov şi Doneţk.
Acum 12 ore
23:50
Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României, după ce a învins-o pe Oțelul Galați la loviturile de departajare, cu scorul de 3-2, în finala disputată, miercuri seară, pe Stadionul Municipal din Sibiu. 
23:20
Atacatorul premierului Robert Fico ar fi mărturisit public de ce l-a împușcat pe politician. Juraj Cintula, un poet pensionar, nu era de acord cu politicile guvernamentale.
23:20
Premierul francez Gabriel Attal a anunţat miercuri desfăşurarea de militari "pentru a securiza" porturile şi aeroportul din Noua Caledonie, care se confruntă cu un val de violenţe. 
23:10
Mijlocaşul italian Nicolo Zaniolo a suferit o fractură de metatars la piciorul stâng în timpul meciului dintre Aston Villa şi Liverpool (3-3), disputat luni seara, astfel că ratează Campionatul European.
22:30
O dronă cu rază lungă de acțiune dezvoltată de Ucraina este responsabilă pentru marea majoritate a atacurilor reușite ale Kievului asupra rafinăriilor de petrol rusești, relatează Ukrainska Pravda.
22:30
Socrul mare de la nunta din judeţul Teleorman care a blocat circulaţia în localitatea Buzescu a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ. 
22:20
Miniştrii PSD Florin Barbu şi Ştefan Radu Oprea au participat, miercuri, la inaugurarea unei fabrici în judeţul Olt, investiţie de 8 milioane de euro, care până la finalul anului va avea o sută de angajaţi.
22:10
Femeia care a accidentat-o mortal pe Anastasia, o fetiţă de 4 ani, evenimentul având loc în comuna Scobinţi din judeţul Iaşi, a fost trimisă în judecată şi pentru ucidere din culpă. 
22:00
Vladimir Putin cere producție sporită de armament în Rusia, vorbind despre o „dublare și o triplare” a eforturilor în această direcție.
21:50
Horoscop 16 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cam cu de toate. Avem și treabă, dar ne putem oferi și un respiro ca să ne destresăm. E bine să alternăm relaxarea cu munca.
21:30
Un bărbat în vârstă de 71 de ani, rezident în Levice, este aparent suspectat de atacul asupra premierului slovac Robert Fico.
21:30
Prim-ministrul slovac Robert Fico se zbate "între viaţă şi moarte" după ce a fost rănit miercuri cu mai multe focuri de armă în urma unei reuniuni a cabinetului său este supus unei "intervenţii medicale de urgenţă", informează AFP.
21:20
Acești gemeni "păianjen" din Indonezia sunt conectați la nivelul pelvisului în așa fel încât posedă trei picioare, patru brațe și un penis, o condiție atât de rară încât afectează doar unul din 2 milioane de oameni.
21:20
Un fost secretar general al NATO e de părere că Alianța ar trebui să își folosească apărarea aeriană pentru a intercepta atacurile aeriene rusești și că rachetele ar putea fi lansate din Polonia și România.
21:20
Un bărbat de 85 de ani a fost găsit decedat într-un apartament din Cluj-Napoca, în care, miercuri, a izbucnit un incendiu de la o oală uitată pe foc.
21:10
Estonia, stat membru NATO, a discutat „serios” despre trimiterea de trupe în Ucraina în roluri poziționate departe de liniile de front, potrivit unui oficial din domeniul securității naționale, citat de Business Insider.
21:10
Un avion de linie cu 468 de persoane la bord care se îndrepta din Indonezia spre Arabia Saudită a efectuat miercuri o aterizare de urgenţă la Makassar, în sudul indonezian, din cauza unui incendiu la unul dintre motoare. 
Acum 24 ore
20:40
Gameloft România, subsidiara grupului francez care este unul dintre cei mai mari producători de jocuri pentru smartphone, își închide sucursala din Cluj-Napoca și va concedia angajații, scrie Profit.ro. 
20:30
„Atentatul la viaţa premierului slovac Robert Fico nu are nicio justificare, este o crimă odioasă”, spune liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, care i-a trimis o telegramă omologului său slovac, Zuzana Caputova.
20:30
După despărțirea de frumoasa Karoline Lima, femeia care i-a dăruit o fetiță brazilianului de 26 de ani, Eder Militao și-a oficializat relația cu modelul Taina Castro, fosta parteneră a fotbalistului Leo Pereira, fundașul celor de la Flamengo. Eder Militao a făcut schimb de partenere cu Leo Pereira × Până acum nimic ieșit din comun, însă Karoline Lima, fosta parteneră a lui Eder Militao, este acum iubita lui Leo Pereira. Eder Militao și-a făcut publică relația cu Taina Castro prin intermediul unu...
20:30
Gigi Becali a fost în centrul atenției, sâmbătă seara, la meciul cu CFR Cluj (0-1) în urma căruia FCSB a primit trofeul de campioană.
20:20
Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat miercuri că Israelul va ataca Turcia "mai devreme sau mai târziu" dacă reuşeşte să învingă în războiul cu Hamas din Fâşia Gaza.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.