Italia pierde unul dintre cei mai importanți jucători pentru EURO 2024. Verdict dur pentru „Squadra Azzurra”

StirileProtv.ro, 15 mai 2024 23:10

Mijlocaşul italian Nicolo Zaniolo a suferit o fractură de metatars la piciorul stâng în timpul meciului dintre Aston Villa şi Liverpool (3-3), disputat luni seara, astfel că ratează Campionatul European.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 5 minute
13:50
Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea privind modificarea şi completarea Legii nr. 158/2019 pentru stabilirea unor măsuri de punere în aplicare a Acordului dintre Guvernul României şi Guvernul Statelor Unite ale Americii.
Acum 15 minute
13:40
Cântăreţul Jon Bon Jovi a confirmat că fiul lui Jake Bongiovi s-a căsătorit cu actriţa Millie Bobby Brown, vedeta serialului ''Stranger Things'', în cadrul unei ''ceremonii restrânse, în familie'', informează DPA şi PA Media.
13:40
O rețea de traficanți de migranți din Bangladesh, Siria, Pakistan și alte țări din Asia centrală și de est a fost destructurată de DIICOT, în colaborare cu Parchetul din Republica Moldova.
Acum 30 minute
13:30
Natura s-a dezlănțuit în regiunea Moldovei. În județele Iași, Botoșani și Vaslui, vijeliile și grindina au distrus zeci de gospodării, iar pe șosele s-a așternut gheața.
Acum o oră
13:20
Poliția a efectuat raiduri miercuri în legătură cu „ingerința Rusiei” în Parlamentul European, potrivit unui comunicat al procurorului federal, citat de Politico.
13:20
Raisa, fetiţa de doi ani din Dolj, găsită moartă lângă casă, a fost cu siguranţă ucisă. Iar în urmă cu câteva ore a fost ridicat de acasă principalul suspect - chiar verişorul copilei, un adolescent de 15 ani.
13:10
Un român de 51 de ani este cercetat pentru tăinuire după ce a fost prins de poliţiştii de frontieră giurgiuveni, în timp ce încerca să scoată din România, prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, un autoturism de aproximativ 50.000 de lei.  
13:00
Anisia Gafton, celebra comediantă a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. Cei doi se aflau într-o vacanță în Grecia, iar Serghei a decis să faca pasul cel mare.
13:00
O familie de legumicultori din Galați a stârnit un val de revoltă printre fermieri, după ce a spus că vinde castraveți cu 1 leu/kg, care ajung apoi în retail cu 8 lei/kg. Un fermier a spus că e norocos la 1 leu, pentru că lui i se oferă 70 de bani/kg. 
Acum 2 ore
12:30
Locul din România în care elevii au intrat deja în vacanța de vară. Cum a fost posibil
12:30
Un candidat în alegerile municipale - prevăzute duminică odată cu alegerile prezidenţiale - din statul mexican Morelos (centru) a fost asasinat.
12:20
Un bărbat de 31 de ani a decedat, marţi seara, într-un bazin de înot din Timişoara.
12:20
Poliţiştii constănţeni au efectuat, miercuri, două percheziţii domiciliare, în municipiile Constanţa şi Brăila, într-un dosar penal de înşelăciune, fals în declaraţii şi complicitate la înşelăciune.
12:10
Persoana singură din familia monoparentală nu poate fi obligată să lucreze noaptea - se precizează în legea care completează Codul Muncii, promulgată, miercuri, de preşedintele Klaus Iohannis.  
12:10
ANAF a scos la licitație mai multe apartamente și o vilă ale fostului său șef, ca ministru de Finanțe, Sebastian Vlădescu. Vlădescu a fost condamnat la peste 7 ani de închisoare în dosarul de corupție privind calea ferată București-Constanța.
12:00
Kremlinul a anunţat miercuri că preşedintele Vladimir Putin l-a numit pe Aleksei Diumin, consilier şi fost bodyguard, secretar al Consiliului de Stat, un organism consultativ al şefului statului rus, informează Reuters.
12:00
O eventuală scurgere radioactivă la centrala nucleară de la Zaporojie, cea mai mare din Europa, care este sub controlul ocupanţilor ruşi, ar provoca o tragedie de şase ori mai mare decât cea de la Cernobîl.
Acum 4 ore
11:50
Cunoștințele existente cu privire la efectele pe termen lung ale tatuajelor asupra sănătății sunt în prezent puțin cunoscute și nu există prea multe cercetări în acest domeniu.
11:40
Alegerile din Bulgaria de luna viitoare se rezumă la rolul unui magnat sancționat și capacitatea sa de a submina fragila democrație a națiunii.
11:40
Un tânăr din Satu Mare, în vârstă de 24 de ani, a fost condamnat, săptămâna aceasta, la 1 an și 5 luni de închisoare cu suspendare, pentru conducerea unui autoturism fără permis și uz de fals.
11:30
Generația Z își dorește ca europarlamentarii români care îi reprezintă la Bruxelles să vină cu soluții concrete la problemele de mediu.
11:10
Un bărbat care a fost prins de jandarmii constănţeni având substanţe interzise asupra lui le-a spus acestora că le-a găsit în buzunarul bluzei pe care abia o cumpărase.
11:10
Permafrostul care se topește în Alaska aruncă metale toxice în râurile statului, pe care le colorează într-un portocaliu strălucitor și fac apa foarte acidă. Râurile contaminate sunt atât de strident colorate, încât pot fi văzute din spațiu. 
11:00
Este unul dintre cei mai urmăriți creatori de conținut ai momentului, cu zeci de milioane de vizionări în fiecare lună.  
11:00
Preşedintele belarus Aleksandr Lukaşenko a semnat un decret privind suspendarea de către Belarus, cel mai apropiat aliat al Rusiei, a participării sale la Tratatul privind Forţele Armate Convenţionale din Europa (TCFE), relatează AFP.
10:50
Alertă pe o stradă din București, circulația a fost restricționată, iar elevii și profesorii de la o școală din proximitate au fost evacuați după ce un obiect ce seamănă cu o grenadă a fost găsită în dreptul casei mamei Andreei Tonciu.
10:50
Inteligența artificială sau , simplu AI (Artificial Intelligence), este simularea proceselor inteligenței umane de către mașini, în special de sisteme informatice.
10:40
Doi jandarmi din Teleorman au observat o maşină care circula prin Turnu Măgurele şi pe plafonul căreia erau urcaţi doi bărbaţi, unul având o armă de tip airsoft, pe care o îndrepta către trecători.
10:30
Judi Dench, una dintre cele mai mari actrițe ale vremurilor noastre, și-a anunțat retragerea de pe platourile de filmare din cauza orbirii. ”Nu mai văd”, este mărturia sfâșietoare a vedetei ajunse la 89 de ani.  
10:20
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a prelungit, miercuri dimineață, atenţionarea Cod galben de ploi torențiale, valabilă în cea mai mare parte a țării.
10:20
Grupul Financiar BT, prin Banca Transilvania şi BT Investments, a ajuns la un acord cu BRD - Groupe Société Générale şi Société Générale Assurances pentru achiziţia BRD Pensii (BRD Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private).
10:10
Au luptat cu toată forța. Au dovedit că sunt puternici. Au depășit provocări și s-au impus în disputele de care au avut parte.
Acum 6 ore
09:50
Carența de iod poate cauza cretinism, surditate sau malformații, motiv pentru care iodarea sării de consum este obligatorie în România. Totuși, românii folosesc pe scară largă sare neiodată pentru murături, aflate în cămărilor tuturor. 
09:40
O familie din satul Ilişua, judeţul Bistriţa-Năsăud, a ajuns săptămâna trecută la spital, în urma unei intoxicaţii cu o substanţă antiparazitară folosită pentru animale, iar, ulterior, băiatul de 16 ani al familiei a decedat.
09:30
O cetățuie de pământ complet necunoscută până acum a fost descoperită în județul Suceava, iar puținele informații adunate despre misterioasa structură o apropie de categoria fortificațiilor din secolele VIII-IX atestate în spațiul nord-est carpatic. 
09:30
Forțele armate ucrainene au folosit deja de mai multe ori arme occidentale pentru a lovi teritoriul Rusiei, a informat AFP pe 28 mai, citând surse.
09:30
Bărbatul condamnat pentru că l-a atacat cu un ciocan în 2022 pe soţul lui Nancy Pelosi, fosta preşedintă democrată a Camerei Reprezentanţilor din SUA, a primit din nou marţi o pedeapsă de 30 de ani de închisoare.
09:20
Vorbim despre recuperarea rapidă, după intervențiile în cavitatea orală. Ne ajută așa-numita „chirurgie ghidată”. Față de chirurgia orală clasică, chirurgia ghidată pleacă de la aspectul final al dinților reconstruiți.
09:00
Membrii Verzilor din Parlamentul European nu o vor susține pe Ursula von der Leyen pentru un al doilea mandat ca președinte al comisiei dacă va ajunge la un acord cu naționaliștii de extremă dreapta, a declarat candidatul principal al partidului.
09:00
O asistentă medicală a unei clinici private din Sectorul 1 al Capitalei ar fi falsificat rețete pentru a intra în posesia unor medicamente în mod gratuit și pentru a le vinde apoi pe internet. A obținut astfel peste 1.000.000 de lei.
08:50
Specialiștii Institutul Național de Criminalistică din București au fost trimiși în Dolj, unde, într-o zonă cu vegetație deasă, a fost găsit cadavrul unei fetițe de doi ani și jumătate.
08:50
Două echipe de elevi din Iași caută sponsori pentru a participa la o competiție de robotică din Statele Unite. Una dintre ele a luat locul al doilea, anul trecut, la campionatul mondial.
08:40
Seceta accentuată din ultimii ani a favorizat exportul de ovine din România spre zonele afectate. Țări cu tradiție în creșterea oilor n-au mai avut cu ce să le hrănească, iar acum sunt nevoite să importe marfă de la noi.
08:30
Tatăl individului din Botoșani care și-a violat și ucis nepoata de 8 ani face mărturii cutremurătoare. Bărbatul cere pedeapsa capitală pentru fiul său după ce a comis crima odioasă.
08:20
După 5 săptămâni de mărturii scandaloase, procesul penal al lui Donald Trump a ajuns la ultimul termen. Fostul președinte este acuzat că a falsificat documente contabile pentru a ascunde plăți ilegale către starleta de filme pentru adulți Stormy Daniels. 
08:10
Un cetățean chinez este anchetat pentru evaziune fiscală, după ce nu ar fi achitat statului român taxe de aproape o jumătate de milion de lei.
08:10
Echipa italiană Fiorentina şi formaţia greacă Olympiakos Pireu dispută, miercuri, la Atena, finala Conference League. Partida va începe la ora 22.00.
08:00
Statul Texas, lovit în weekend de tornade necruțătoare dă acum piept cu furtuni și căderi de grindină.
08:00
Astăzi avem o zi cu ploi și multă instabilitate. Vor fi perioade cu averse și descărcări electrice, pe suprafețe extinse. Cel mai mult o să plouă în zona Moldovei, în Transilvania și pe la munte.
08:00
S-a rupt cerul marți seară, în regiunea Moldovei. În județele Vaslui și Iași, vijeliile și grindina au distrus zeci de gospodării, iar pe șosele s-a așternut gheața.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.