Vremea se răcește din nou în România! Prognoza meteo pentru perioada 29 aprilie - 12 mai 2024

Antena3, 29 aprilie 2024 14:50

Administrația Națională de Meteorologie anunță că vremea începe să se răcească din nou în România.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena3

Acum 30 minute
10:30
Platforma de comerț online Temu, extrem de cunoscută și în România, este acuzată de practici înșelătoare în Europa.
10:20
Celebra paradă anuală a casei de modă Victoria's Secret revine în 2024, după o pauză de aproape şase ani.
10:20
Inteligența artificială vine în ajutorul cercetătorilor, oferind o unealtă puternică pentru a descifra secretele virusurilor.
Acum o oră
10:10
O anumită categorie de şoferi români va avea obligaţia să facă ITP la maşini de două ori pe an, după ce preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea.
10:10
Meteorologii ANM au emis două alerte meteo Cod portocaliu și Cod galben de vijelii, care vizează nouă județe ale țării.
10:00
Medicii iau în calcul transferul premierului slovac Robert Fico la un spital din Bratislava.
09:50
Cele mai importante probleme rezolvate de Parlamentul European, în ultimii ani, au fost prezentate de Sabina Iosub, în cadrul rubricii Be EU Info de la Antena 3 CNN.
Acum 2 ore
09:40
Filiala PNL Ialomiţa şi-a lansat candidaţii pentru cele mai importante funcţii din judeţ. Dragoş Soare este candidatul pentru Primăria Slobozia, iar Costin Telehuz va candida la Consiliul Judeţean Ialomiţa. La eveniment au participat atât Nicolae Ciucă, preşedintele partidului cât şi Lucian Bode, secretarul general PNL.
09:40
Grecia este deja o destinaţie obişnuită de vacanţă pentru turiştii din ţara noastră. Preparatele greceşti sunt şi ele iubite de români, iar Ambasada Greciei în România a organizat un tur al gastronomiei elene, cu bucătari veniţi special din Grecia pentru a-şi prezenta preparatele.
09:30
Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Adrian Câciu, anunță că a discutat cu membrii sindicatului MIPE-Normalitate privind solicitările acestora legate de noua lege a salarizării unitare în sectorul public.
09:30
Gabriela Firea susține că noile linii de metrou reprezintă soluția pentru fluidizarea traficului în București.
09:30
A fost inaugurată noua Unitate de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Târgu Jiu. Proiectul a avut ca obiectiv îmbunătăţirea calităţii şi a eficienţei medicale, iar valorea investiţiei se ridică la 8,6 milioane de lei, din fonduri guvernamentale.
09:00
Președintele rus, Vladimir Putin, a ajuns la Beijing pentru vizita de stat de două zile, aceasta fiind prima deplasare externă din noul său mandat de șase ani la Kremlin.
08:50
Dacă despre zahăr se știe cât este de nociv, iată că există și un alt aliment, consumat de români la majoritatea meselor, care nu duce la nimic bun pentru organism.
08:50
Google a anunțat introducerea unor instrumente noi de detectare a escrocheriilor, prin intermediul Inteligenței Artificiale (AI).
Acum 4 ore
08:40
Prețul carburanților în România, 16 mai 2024. Benzina începe să se ieftinească după atâtea zile de scumpiri, iar motorina costă şi ea mai puţin ca ieri.
08:40
Simona Halep a rupt tăcerea vizavi de implicarea fostului ei antrenor, Patrick Mouratoglu, în scandalul de dopaj. Sportiva a dezvăluit, de asemenea, într-un interviu acordat americanilor de la Tennis Channel şi ce îşi propune odată cu revenirea în tenis.
08:30
Sindicatul ”MIPE Normalitate” organizează proteste, în faţa Ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Europene.
07:50
Un bărbat din Turda a primit o amendă usturătoare, după ce un vecin a postat în mediul online imagini cutremurătoare cu patrupedul ţinut în lanţ fără hrană şi apă.
Acum 6 ore
06:10
Deși guvernanții promit că veniturile vor crește de la 1 septembrie 2024, odată cu implementarea noii legi a pensiilor, anumite beneficii dispar.
06:10
Există un fruct pe care e recomandat să îl mănânci cu tot cu semințe. Specialiștii spun că şi cojile au beneficii uimitoare pentru sănătate.
Acum 8 ore
04:10
Cea mai frumoasă cale ferată din România este una dintre comorile ascunse ale ţării, o călătorie pe această rută oferind priveliști incredibile și experiențe memorabile.
03:20
Aflat la Slobozia pentru lansarea candidaţilor lor PNL la alegeri, Lucian Bode şi-a exprimat optimismul că PSD nu este de neînvins în Ialomiţa. El a mai subliniat realizările comunităţii locale şi că a fi liberal este sinonim cu dezvoltarea.
Acum 12 ore
02:10
Dulce și aromat, siropul de soc se prepară ușor și poate fi păstrat cu succes peste iarnă, astfel încât ne putem bucura de savoarea lui și în sezonul rece.
01:30
Date de ultimă oră despre atentatul care a şocat Europa. Premierul Slovaciei a ieşit din operaţie, iar starea acestuia este stabilă. Echipa Antena 3 CNN vine cu ultimele informaţii de la faţa locului.
00:20
Mihai Dragomir, concurentul lui chef Alexandru Sautner, a câştigat sezonul 13 al show-lui culinar Chefi la Cuțite şi pleacă acasă cu premiul în valoare de 30.000 de Euro.
00:10
Război în Ucraina, ziua 813. Forțele ucrainene au stabilizat situația din regiunea Harkov, pe fondul încercărilor trupelor ruse de a sparge apărarea ucraineană, a declarat președintele Volodimir Zelenski.
00:10
Incertitudine pentru aproape 1,5 milioane de angajați. Aceștia ar putea sa piardă bani din venituri de la 1 iulie 2024.
00:00
Alegerile europarlamentare au loc o dată la 5 ani în toate statele Uniunii Europene și e important să înțelegem împreună câteva lucruri despre acestea.
15 mai 2024
23:50
Preşedintele Colegiului Medicilor din România, prof. univ, dr. Daniel Coriu, a prezentat datele unui studiu sociologic care a analizat trei direcții: burnoutul, intenţia de migraţie şi teama de malpraxis în rândul medicilor.
23:40
Fiecare persoană are propriul său drum către succes și ceea ce funcționează pentru un individ poate să nu fie eficient pentru altul.
23:30
A fost panica aseara pe calea ferata, în apropierea localității Poarta Alba din județul Constanța, după ce locomotiva unei garnituri private a luat foc. Mecanicul a sunat la 112.
23:10
Adrian Năstase, fost premier al României, a vorbit la Antena 3 CNN atacul comis împotriva premierului Robert Fico. "Europa devine un fel de teren de încercare pentru tot felul de bătălii", a spus Adrian Năstase.
22:40
Un pacient internat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia așteaptă de 10 zile să fie operat la picior, însă intervenţia continuă să fie întârziată din cauza unui conflict între medicul său și un anestezist. Reacția conducerii spitalului
22:10
Ministrul PSD Florin Barbu a participat la inaugurarea unei fabrici în judeţul Olt, investiţie de 8 milioane de euro. "România conduce topul ţărilor europene la creşterea producţiei industriale", a transmis ministrul Agriculturii, Florin Barbu.
22:10
Există un loc în care timpul pare să treacă cu 9% mai încet și aproape oricine poate experimenta acest lucru.
22:00
Se deschide un nou parc inedit în România. Are o atmosferă de basm și o oază verde, un adevărat parc tematic.
21:50
Premierul Slovaciei, Robert Fico, se află în stare gravă la spital, după ce un individ de 71 de ani l-a împușcat în momentul în care a trecut prin mulțime. Prins de poliţie, bărbatul şi-a motivat gestul extrem.
Acum 24 ore
21:40
Socrul mare de la nunta faraonică de la Buzescu, din Teleorman, a fost reținut.
21:20
Aflat la Slobozia pentru lansarea candidaţilor lor PNL la alegeri, Lucian Bode şi-a exprimat optimismul că PSD nu este de neînvins în Ialomiţa. El a mai subliniat realizările comunităţii locale şi că a fi liberal este sinonim cu dezvoltarea.
21:10
Din dorinţa de a face cât mai mulţi bani, românii au devenit inventivi şi au creat metode prin care au fraudat sistemul de garanție returnare al ambalajelor.
21:00
Un bulgar a furat un taxi de pe o stradă din Caransebeș. Bărbatul a fost prins după ce s-a dat singur de gol, când a oprit la o benzinărie să alimenteze.
20:40
Guvernul Ciolacu a finalizat ordinal privind primele măsuri împotriva unei practici înșelătoare tot mai des întâlnite în retail: shrinkflation. Comercianții vor fi obligați să informeze cumpărătorii dacă gramajul produsului a fost schimbat sau nu, astfel încât românii să nu mai achiziționeze produse la același preț, dar cu un gramaj mai mic. 
20:30
O mare companie din România va concedia toţi angajaţii unei filiale.
20:10
Economia începe să resimtă efectele măsurilor luate de Guvernul Ciolacu. Salariul mediu net a crescut, în luna martie, cu aproape 14% față de aceeași perioadă a anului trecut, și a ajuns la 5.185 lei, adică 1.043 de euro. Această creștere reprezintă un progres semnificativ în direcția stabilității economice și a îmbunătățirii calității vieții pentru milioane de români.
20:10
Transportatorul național de gaze Transgaz a anunțat pentru primul trimestru al acestui an un profit net de 262,8 milioane de lei, în creștere cu 113% față de perioada similară a anului trecut, potrivit raportului transmis Bursei de Valori București.
20:10
Ploile şi vremea caldă din ultima perioadă au dus la apariţia acestor super-alimente, mai devreme decât în alţi ani.
20:00
Blue Origin, compania miliardarului Jeff Bezos, va relua zborurile către spațiu în acest weekend, după o pauză de doi ani.
19:30
Simona Halep s-a accidentat din nou. Ea s-a retras în timpul meciului din cadrul turneului de tenis de la Paris.
19:20
Imagini cu momentul în care premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat de un individ, au fost postate pe rețelele sociale. Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.