Ministrul Economiei: ”Putem avea o energie corectă ca preț în România!”

Antena3, 29 aprilie 2024 14:50

”Prin investiții putem avea o energie corectă ca preț în România, astfel încât să putem dezvolta în continuare partea de industrie”, susține Ministrul Economiei, Radu Oprea.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena3

Acum 30 minute
22:30
Ministrul Muncii Simona Bucura-Oprescu a anunțat joi că în următoarea perioadă vor fi lansate două proiecte de ajutor pentru români.
22:20
Trimisul special Antena 3 CNN la spitalul unde se află premierul Slovaciei, împușcat într-o tentativă de asasinat, a oferit ultimele date despre starea de sănătate a acestuia, în cadrul emisiunii Sinteza zilei.
Acum o oră
22:10
Vouchere de vacanță 2024. Acestea vor fi acordate în acest an după noi reguli care au intrat în vigoare începând cu prima zi a anului. Categoria de angajați care va beneficia prima de 1.600 de lei.
22:00
Un bărbat dat dispărut de 26 de ani a fost găsit sechestrat în grajdul vecinului său, într-un sat din centrul Algeriei, au anunţat autorităţile.
Acum 2 ore
21:40
În mai puțin de o lună, elevii din toată țara vor celebra absolvirea gimnaziului sau liceul. Adolescenții deja s-au pregătit cu rochii de seară unicat, costume de designeri și accesorii de lux.
21:20
11 grădiniţe şi o creşă vor avea program şi în perioada verii, într-unul dintre sectoarele Bucureștiului.
21:00
Cei care își doresc să meargă la festivalul UNTOLD sau Neversea pot obține intrare gratuită pentru o zi dacă îndeplinesc o singură condiție.
20:50
O singură pizzerie din România a fost inclusă în top 50 din Europa, arată un clasament publicat recent de 50toppizza.it.
Acum 4 ore
20:40
Valorile aferente punctelor per capita și pe serviciu din asistența medicală primară vor fi menținute, a anunțat joi Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) în urma negocierilor avute cu reprezentanții Colegiului Medicilor.
20:40
Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, îi cere lui Nicușor Dan să clarifice legăturile cu Matei Păun.
20:20
Casa Națională de Asigurări de Sănătate anunță încheierea cu succes a negocierilor cu  Colegiul Medicilor din România (CMR) pentru modificarea și completarea Contractului-cadru și a Normelor metodologice de aplicare a acestuia.
20:20
România a cheltuit miliarde de euro pentru înarmare. Tancul K-2 Black Panther a ajuns în ţara noastră.
20:10
Veste bună pentru cei care își doresc să aibă în casă flori înflorite pe tot parcursul anului. Șase specii de flori pot oferi această bucurie.
20:00
Activitatea unuia dintre cele mai importante obiective turistice din țara noastră a fost întreruptă, din cauza infiltrațiilor de apă.
19:50
Loteria Română a lansat lozul "Team România" în vederea susținerii Echipei Olimpice „Team România” care participă la Jocurile Olimpice Paris 2024, informează Comitetul Olimpic și Sportiv Român.
19:40
După o săptămână de la nunta faraonică ce a blocat un drum european o zi întreagă, Poliţia Teleorman a anunţat că face verificări cu privire la modul în care agenţii au gestionat evenimentul. Organele legii l-au reţinut pe socrul mare.
19:30
Simona Halep a transmis, într-un mesaj postat pe X, că nu a putut continua la Paris din cauza durerilor la genunchi, dar va continua să muncească şi să creadă în drumul său.
19:20
Atacul asupra premierului slovac, Robert Fico, putea fi prevenit. O spune într-un interviu exclusiv, un fost profiler al Serviciului Român de Informaţii (SRI), care explică întregul eveniment.
19:10
Artistul Mircea Cantor a reimaginat într-o manieră tradițională o geantă de la una din cele mai apreciate case de modă din lume.
18:50
După ce a anunţat că nu merge la dezbateri tv, ci în locuri publice, Cristian Popescu Piedone s-a ţinut de cuvânt şi a început azi seria dialogului deschis în faţa oamenilor. Numai că nu a avut cu cine dezbate. 
18:50
Românii care vor să își descopere și mai mult țara au acum posibilitatea de a urma un traseu al gastronomiei românești, unde pot să se bucure de gusturile autentice din țara noastră. Lista județelor din cadrul traseului a fost realizată de Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene.
Acum 6 ore
18:40
Premierul Marcel Ciolacu a avut discuții cu Nicolas Schmit, comisarul european pentru muncă, despre noua lege a pensiilor și despre aplicarea directivei privind salariul minim european.
18:30
Lucrările ce se efectuează la plaja din centrul staţiunii Mamaia au fost oprite de urgenţă de Administraţia Naţională Apele Române.
18:30
Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenționare de călătorie pentru Noua Caledonie, unde a fost declarată starea de urgență.
18:30
Un accident aviatic pe teritoriul României a fost ţinut la secret timp de trei luni. Asta până când cineva a aflat pe surse informaţia, iar autorităţile s-au văzut nevoite să o confirme.
18:20
Polițiștii din Mehedinți sunt în alertă și îl caută pe un tânăr care a provocat un scandal cu forțele de ordine, după un accident rutier.
18:10
Un supermarket cunoscut în România a anunțat că va oferi 60 de bani pentru fiecare sticlă returnabilă, ceea ce înseamnă cu 10 bani în plus pentru fiecare ambalaj cu sigla SGR colectat de aparatele sale.
18:00
Atenție la analizele medicale făcute în locuri neacreditate de Casa Națională de Asigurări de Sănătate! Avertismentul preşedintelui RENAR.
17:50
Poliţiştii din Constanţa au făcut percheziţii la persoane bănuite că au contrafăcut cărţi de identitate cu ajutorul cărora au obţinut mai multe credite. Mai mulți români s-au trezit cu datorii la instituţii financiare nebancare.
17:40
Țăranii români, care vând fructe și legume în piață, ar putea fi obligați să se conformeze unui nou proiect legislativ, propus de ANPC. Produsele vor trebui să respecte standardele celor din supermarket și să fie etichetate.
17:30
Zece ani le-a luat cercetătorilor de la Universitatea Harvard să realizeze cea mai complexă şi detaliată hartă a creierului uman.
17:20
Guvernul a aprobat ajutoare de urgență de peste 1,3 milioane de lei pentru o anumită categorie de români. Anunţul Ministerului Muncii.
17:10
Bolile cardiovasculare ucid 10.000 de persoane în regiunea europeană a OMS în fiecare zi. Organizația Mondială a Sănătății îndeamnă autorităţile să interzică aceste alimente care dăunează grav sănătăţii.
17:00
Facebook și Instagram, platformele aflate sub coordonarea companiei Meta, fac obiectul a încă două investigații în temeiul Legii privind serviciile digitale (DSA). Se verifică dacă măsurile lor de protecție a minorilor online sunt conforme cu normele Comisiei Europene.
16:50
CFR Călători dă startul programului estival "Trenurile Soarelui", cu zeci de garnituri ce vor lega toate regiunile țării de stațiunile de pe litoralul românesc și Delta Dunării.
Acum 8 ore
16:40
Societatea de Transport București (STB) anunţă modificări de traseu pentru autobuzele de pe linia 182.
16:40
Un candidat la primăria unei comune din judeţul Hunedoara, singurul de altfel, a reuşit performanţa de a strâne 100 de semnături de la cei 88 de locuitori. În exclusivitate pentru Antena 3 CNN, Ciprian Pascotesc a dezvăluit cum a reuşit.
16:30
Atunci când facem sport e clar că suntem mai predispuși să avem entorse sau fracturi, mai ales dacă am făcut o mișcare greșită, dacă nu am respectat o încălzire sau dacă nu suntem atenți. Mulți fac sport având telefonul în mână, alergând în parc, te împiedici, fără să vezi exact pe ce ai călcat, și riști să ai o entorsă sau o fractură.
16:20
Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei şi candidat pentru un nou mandat la alegerile din 9 iunie 2024, a recunoscut că a încălcat legea, în cadrul unui podcast moderat de Codin Maticiuc, în ceea ce priveşte directorii interimari ai teatrelor din Bucureşti.
16:10
Vin noi informații în ceea ce privește starea de sănătate a premierului slovac, Rober Fico.
16:10
Pensionarii vor putea obţine cuponul de pensie în format electronic şi vor avea acces rapid la date despre pensie, talonul de pensie şi bilete de tratament.
16:00
Imunizarea adolescenților cu vaccinul împotriva HPV reduce cu 90% cazurile de cancer de col uterin, conform datelor unui studiu realizat în Anglia.
15:50
Președinții rus și chinez, Vladimir Putin și Xi Jinping, au convenit să-și consolideze legăturile comerciale și de securitate, cu ocazia vizitei de stat efectuate la Beijing de liderul de la Moscova.
15:40
O femeie din Suceava, în vârstă de 64 de ani, și-a depus dosarul de pensionare, deși nu a lucrat nici măcar o zi din viața ei.
15:40
Papilele noastre gustative nu pot face diferența între cele două zaharuri simple, corpul nostru poate. Medicul Andra Balcangiu ce se întâmplă în organism atunci când le consumăm, dar și care dintre ele este mai putin nociv pentru organism.
15:30
Pompierii constănţeni au avut parte de o misiune emoţionantă: au salvat doi pui de pisică, rămaşi captivi în ţevile de la subsolul unui bloc.
15:20
Un incendiu de vegetație uscată s-a produs în comuna Dumbrăveni din Vrancea. Apelul prin 112 a solicitat și intervenția ambulanțelor pentru trei persoane rănite.
15:10
În era digitală de azi, prezența online este esențială pentru succesul oricărei afaceri locale. Totuși, mulți antreprenori sunt copleșiți de complexitatea stabilirii unui buget adecvat pentru promovarea online.
15:10
Horoscop 17 mai 2024. Fecioarele găsesc diferite căi de a se răsfăța, iar Scorpionii amână deciziile importante.
15:10
Aproape 13.000 de militari a pierdut Armata Română în aproape doi ani de zile. Soldaţi cu experienţă, spun reprezentanţii Ministerului Apărării. Au fost înlocuiţi în mare parte, dar de voluntari care cu greu pot fi trimişi în luptă.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.