Volker Raffel, CEO E.ON România: ”Avem nevoie de o altă rețea de distribuție de energie electrică. Dacă nu investim astăzi, ajungem într-un blocaj”

Antena3, 29 aprilie 2024 15:00

Volker Raffel, CEO E.ON România, a vorbit în cadrul proiectului RO 3.0, summitul "Restart & Repower România - Noua strategie energetică şi de dezvoltare", despre importanța investițiilor în rețeaua de distribuție de energie electrică.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena3

Acum 5 minute
15:50
Președinții rus și chinez, Vladimir Putin și Xi Jinping, au convenit să-și consolideze legăturile comerciale și de securitate, cu ocazia vizitei de stat efectuate la Beijing de liderul de la Moscova.
Acum 10 minute
15:40
O femeie din Suceava, în vârstă de 64 de ani, și-a depus dosarul de pensionare, deși nu a lucrat nici măcar o zi din viața ei.
15:40
Papilele noastre gustative nu pot face diferența între cele două zaharuri simple, corpul nostru poate. Medicul Andra Balcangiu ce se întâmplă în organism atunci când le consumăm, dar și care dintre ele este mai putin nociv pentru organism.
Acum 15 minute
16:00
Imunizarea adolescenților cu vaccinul împotriva HPV reduce cu 90% cazurile de cancer de col uterin, conform datelor unui studiu realizat în Anglia.
Acum 30 minute
16:10
Vin noi informații în ceea ce privește starea de sănătate a premierului slovac, Rober Fico.
16:10
Pensionarii vor putea obţine cuponul de pensie în format electronic şi vor avea acces rapid la date despre pensie, talonul de pensie şi bilete de tratament.
15:30
Pompierii constănţeni au avut parte de o misiune emoţionantă: au salvat doi pui de pisică, rămaşi captivi în ţevile de la subsolul unui bloc.
15:20
Un incendiu de vegetație uscată s-a produs în comuna Dumbrăveni din Vrancea. Apelul prin 112 a solicitat și intervenția ambulanțelor pentru trei persoane rănite.
Acum o oră
16:20
Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei şi candidat pentru un nou mandat la alegerile din 9 iunie 2024, a recunoscut că a încălcat legea, în cadrul unui podcast moderat de Codin Maticiuc, în ceea ce priveşte directorii interimari ai teatrelor din Bucureşti.
15:10
În era digitală de azi, prezența online este esențială pentru succesul oricărei afaceri locale. Totuși, mulți antreprenori sunt copleșiți de complexitatea stabilirii unui buget adecvat pentru promovarea online.
15:10
Horoscop 17 mai 2024. Fecioarele găsesc diferite căi de a se răsfăța, iar Scorpionii amână deciziile importante.
15:10
Aproape 13.000 de militari a pierdut Armata Română în aproape doi ani de zile. Soldaţi cu experienţă, spun reprezentanţii Ministerului Apărării. Au fost înlocuiţi în mare parte, dar de voluntari care cu greu pot fi trimişi în luptă.
15:10
Deputații din Comisia pentru drepturile omului au adoptat, cu majoritate de voturi, un raport favorabil pentru proiectul de lege care vizează garantarea dreptului la întreruperea de sarcină. Inițiatorii proiectului vor ca procedura să fie realizată în mod gratuit de cel puțin un spital din fiecare județ.
15:10
Zeci de părinți și elevi de clasa a VIII-a din București stau la coadă pentru a se înscrie la testările de limbă străină și probele de aptitudini, deși Inspectoratul Școlar al Municipiului București nu a publicat locurile disponibile.
15:00
Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că intenția clară a Guvernului este de a aplica de la 1 iulie măsura deja anunțată de a crește salariul minim brut la 3.700 de lei.
15:00
Raiffeisen Bank România anunţă că, în perioada următoare, toţi clienţii care au carduri Mastercard vor trebui să le înlocuiască.
14:50
La momentul preluării portofoliului de premier, Marcel Ciolacu a anunțat că prioritățile Executivului pe care îl conduce vor fi investițiile, inclusiv cele în agricultură și construcții.
Acum 2 ore
14:40
Perioada în care poate fi accesată finanţarea de la BIRD pentru construirea centrelor de mari arşi a fost prelungită.
14:20
Elena Mateescu, directorul ANM, a anunţat de când vine vara în România şi a prognozat temperaturi de până la aproape 30 de grade Celsius în luna mai.
14:20
Președintele ucrainean Volodimir Zelenski s-a deplasat în orașul Harkov, în timp ce trupele ruse încearcă să avanseze în adâncul acestei regiuni din nordul Ucrainei.
14:10
Trei zodii vor fi răsplătite și protejate de astre. Norocul le surâde și vor avea șansa de a se îmbogăți și de a ajunge pe culmile succesului.
14:00
O țară din Europa va interzice predarea identității de gen în școli, pentru copiii sub nouă ani, potrivit unui ghid întocmit de guvern.
13:50
Costică Căileanu, un fost campion la culturism, în vârstă de 54 de ani este bărbatul care şi-a pierdut viaţa în accidentul produs între Năvodar şi Corbu.
13:50
În ultima săptămână, armata rusă a preluat sub controlul său un teritoriu de 278 de kilometri pătrați în Ucraina.
Acum 4 ore
13:40
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a publicat un ghid pentru românii care votează în străinătate la alegerile europarlamentare din 9 iunie.
13:40
ANAF a intensificat controalele la firme în aprilie şi a crescut şi încasările din amenzi comparativ cu aceeaşi lună din 2023.
13:40
Curs valutar BNR, 16 mai 2024. Moneda naţională creşte, joi, atât în raport cu euro, cât şi cu dolarul american, arată cursul BNR.
13:30
Un bărbat a murit, iar o femeie şi un alt bărbat au fost grav răniţi şi au ajuns de urgenţă la spital, după un accident mortal produs pe drumul dintre Năvodari şi Corbu.
13:20
Monica, tânăra de 17 ani care și-a pierdut viața în accidentul provocat de șoferul cu permis de doar trei zile, cu maşina făcută cadou, va fi condusă pe ultimul drum. Îmbrăcată în rochie de mireasă, aceasta va fi înmormântată la în satul bunicilor, din apropierea Timişoarei.
13:20
Un copil în vârstă de șapte ani a murit într-un incident tragic, în județul Sibiu.
13:10
Sunt informaţii de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Actorul a fost mutat de la Terapie Intensivă într-un salon normal, iar evoluţia sa este una bună.
13:10
Un aparat de zbor de mici dimensiuni a căzut în județul Botoșani, incidentul fiind ascuns de autorități timp de mai multe luni.
12:50
Poliția Română a transmis un avertisment privind fraudele online comise prin folosirea numelui unor vedete și oferă o serie de sfaturi românilor, pentru a se proteja de escrocherii.
12:40
Infractorul a cărui evadare s-a soldat cu uciderea a doi polițiști în Franța a fost dat în urmărire prin Interpol.
12:30
Cei peste 170 de zimbri din România, reintroduși în Munții Țarcu, au potențialul de a reduce emisiile de carbon echivalente cu scoaterea de pe drumuri a aproape 2 milioane de mașini într-un an.
12:20
În apropierea zilei de 1 iunie, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României organizează Gala Micilor Olimpici, dedicată micilor participanți și finaliști ai campaniei naționale "Olimpiadele Preșcolarilor".
12:10
Ministerul Muncii lucrează la o formulă ce va fi stabilită pentru salariul minim brut pe ţară garantat în plată şi care va ţine cont de puterea de cumpărare, de nivelul câştigului salarial mediu brut şi productivitatea muncii. 
12:10
Un şofer a distrus patru autoturisme, apoi a abandonat maşina şi a fugit, în Bucureşti. Poliţiştii îl caută pe bărbat.
12:10
Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că ANPC și Consiliul Concurenței vor intra puternic peste comercianții și producătorii care au păcălit românii la preţ. 
12:00
Premierul Marcel Ciolacu a anunţat o veste bună pentru pensionari, reprezentând o investiţie de peste 130 de milioane.
Acum 6 ore
11:40
Premierul Marcel Ciolacu a declarat că Guvernul investește 11 miliarde de lei pentru refacerea liniei de cale ferată Focșani-Roman.
11:30
"Arborele de Lalea", pe care oamenii îl numesc "copacul cu lalele", a înflorit și poate fi admirat la Grădina Botanică dintr-un oraș mare al României.
11:30
Un bărbat a încercat să-și omoare soția ți fiul într-un accident rutier, după o urmărire pe șosea, în județul Brașov.
11:20
Administrația Națională pentru Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru București. Potrivit meteorologilor, vremea se menține instabilă.
11:10
Ferrari îşi face echipă de titlu în Formula 1 şi recrutează doi specialişti de la o echipă rivală. După ce l-a luat pe Lewis Hamilton de la Mercedes, scuderia italiană va aduce un inginer şi un fost pilot de la echipa germană.
11:10
Titi Aur, pilot de raliuri şi expert în conducere defensivă, a vobit, în direct la Antena 3 CNN, despre accidentul de la Timişoara în care o tânără în vârstă de 17 ani şi-a pierdut viaţa, provocat de un şofer care avea permis de numai patru zile.
11:00
Pilotul thailandez Alexander Albon şi-a prelungit pe mai mulţi ani contractul cu echipa de de Formula 1 Williams, pentru care concurează din 2022. Anunţul vine chiar înainte de Marele Premiu de Formula 1 de la Imola, care va avea loc în acest weekend, pe canalele Antena.
11:00
Google a șters accidental contul unui fond de pensii de 125 de miliarde de dolari, provocând perturbări pentru peste jumătate de milion de oameni.
10:50
România este la doar un procent distanţă de înghețarea pensiilor, pentru că datoria publică va ajunge la 53,9% din PIB anul viitor, avertizează Comisia Europeană. 
10:50
Corvinul Hunedoara a scris istorie după ce a devenit prima echipă de fotbal din Liga a 2-a care a câştigat Cupa României în ultimii 49 de ani.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.