Cele patru zodii care își vor schimba radical viața în prima săptămână din mai 2024. Ce transofrmări vor suferi

Antena1, 29 aprilie 2024 18:20

În fiecare zi, miliarde de oameni sunt influențați de mișcările planetelor și de energiile cosmice care își fac simțită prezența în viața noastră. Care sunt zodiile care își schimbă viața radical în perioada următoare.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena1

Acum o oră
18:00
Meteorologii au emis prognoza meteo pentru data de 17 mai 2024. Vineri sunt așteptate averse însoțite de fenomene electrice prin Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania și prin regiunile montane. În restul regiunilor din România va ploua izolat.
18:00
Tânărul a crezut că și-a găsit marea iubire, însă lucrurile nu au stat exact așa cum a plănuit. Iată cum a fost prins bărbatul care s-a deghizat în femeie!
18:00
O româncă a depus actele de pensionare, însă funcționarii Casei de Pensii și-au dat seama că nu a lucrat nici măcar o zi.
17:50
Aris - PAOK, meciul de titlu al lui Răzvan Lucescu în Grecia, va fi live în AntenaPLAY. Partida din ultima etapă din Superliga greacă se va disputa duminică, de la ora 20:00, şi va stabili campioana.
Acum 2 ore
17:40
Chef Richard Abou Zaki a „topit” inimile fanilor din mediul online cu o postare înduioșătoare în care apare fiica lui, după finala sezonului 13 Chefi la cuțite. Cei doi s-au filmat în timp ce transmiteau un mesaj copleșitor.
16:50
Andreea Bostănică a spus cât câștigă din TikTok, după ce a fost criticată pentru luxul pe care îl afișează în online.
16:50
Monica și Ionuț s-au îndrăgostit în ”Mireasă pentru fiul meu” și au fost singurul cuplu care s-a căsătorit după marea finală din august 2012. 
Acum 4 ore
16:30
Chef Richard Abou Zaki a fost surprins de ingredientul neobișnuit pe care echipa galbenă l-a pus în farfuriile degustătorilor din battle-ul opt Chefi la cuțite, sezonul 13. Juratul și-a dat seama imediat despre ce este vorba.
16:20
Internetul oferit de DIGI se remarcă prin performanța și fiabilitatea sa, fiind apreciat atât pentru conexiunile stabile, cât și pentru viteza de internet. Cum afli ce aplicații de pe telefonul mobil necesită cel mai mult internet.
16:10
Magazinul online preferat de mii de oameni ar utiliza „interfețe înșelătoare” cu scopul de a-i încuraja pe consumatori să cumpere cât mai mult. Iată ce transmit oficialii!
16:10
ANPC vine cu modificări în modul în care sunt puse la vânzare fructele și legumele pe piața din România. Schimbările sunt benefice pentru consumatori.
16:00
Paparazzi au surprins-o pe Simona Halep alături de Dorin Mateiu, unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din România. S-a zvonit că cei doi formează un cuplu, iar afaceristul a reacționat.
15:40
Cristian a primit două sancțiuni. Simona Gherghe a anunțat cum va fi pedepsit concurentul Mireasa, după ce a avut o reacție agresivă.
15:20
Câștigătorul unuia dintre cele mai mari premii la loto din istoria SUA a fost acuzat într-un proces că nu a respectat promisiunea că își va împărți banii cu familia sa.
15:20
În ediția Mireasa de pe 16 mai 2024 au fost difuzate imaginile cu scandalul monstru care a avut loc în casă. Protagoniști au fost Cristian și Valentin.
15:20
Semifinala sezonului 20 Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbătă aceasta, de la 20.00, la Antena 1 aduce ȋn faţa telespectatorilor un record absolut ȋn istoria transforming show-ului: cinci echipe vor deschide spectacolul de sâmbătă într-un duel nemaivăzut.
15:10
Cătălin Crișan a fost operat de hernie de disc în urmă cu 7 luni. Operația era extrem de necesară pentru că celebrul cântăreț abia mai putea să meargă din cauza durerilor acute.
15:10
Lucica Susanu, finalista din echipa verde, a făcut o postare neașteptată în mediul online după ce Mihai Dragomir a câștigat Chefi la cuțite sezonul 13. Mesajul său a luat prin surprindere pe toată lumea.
15:00
Astrele au pregătit surprize mari pentru nativii care știu să lupte pentru ceea ce își doresc! Iată care sunt zodiile care dau lovitura la începutul verii!
Acum 6 ore
14:40
Cu puțin timp înainte de Sărbătorile Pascale, Irinel Columbeanu a primit o veste care i-a adus multă bucurie: fiica sa, Irinuca, va veni în România pentru a-l vizita.
14:40
După ce doamna Iuliana l-a numit „papițoi” și „cățel” pe Liviu, au existat discuții în pauza publicitară. Ștefan a făcut un gest frumos față de doamna Viorica.
14:30
Emi și Cuza s-au transformat în nemții de la Feurshwanz și au cântat „Dragostea din Tei”, la Te cunosc de undeva! sezonul 20. Ce au spus jurații despre momentul lor rock.
14:10
Chef Ștefan Popescu a luat pe toată lumea prin surprindere cu o postare neașteptată după ce Mihai Dragomir, cuțitul său de aur din preselecții, a câștigat Chefi la cuțite sezonul 13. Iată ce a postat juratul show-ului culinar.
14:00
Diana Munteanu, prezentatoarea de la Super Neatza de Weekend, a vorbit fără perdea despre viața ei amoroasă într-un interviu exclusiv.
13:50
Emilia Ghinescu a făcut primele declarații la Antena Stars despre situația cu care se confruntă. Artista este disperată și vrea să depună plângere la poliție.
13:50
Cristina s-a bucurat să vorbească cu iubitul ei. Alexandru a intervenit telefonic la Mireasa, Capriciile Iubirii.
13:30
O nuntă cu fast care a făcut furori în mediul online cu imaginile uimitoare s-a terminat pentru socrul mare cu o surpriză neplăcută! Iată ce au decis oamenii legii!
13:30
Marea Finală Chefi la cuțite sezonul 13 și-a desemnat ieri câștigătorul: Mihai Dragomir, concurentul lui Chef Alexandru Sautner, a obținut marele trofeu și premiul de 30.000 de euro după un maraton de gătit care a durat trei ore și jumătate.
13:10
Actorul Florin Piersic se află în continuare în spital, iar medicii spun că a început deja recuperarea.
13:00
Meteorologii au emis o avertizare Cod galben privind intensificări ale vântului, valabilă până vineri seară, în sudul Banatului, al Transilvaniei şi în zona Carpaţilor Meridionali, unde viteza la rafală va atinge 55-65 de kilometri pe oră şi temporar va depăşi 70-80 de kilometri pe oră.
Acum 8 ore
12:40
Duminică de la ora 20:00, meciul Aris-PAOK din finala campionatului din Grecia este LIVE în AntenaPLAY.
12:30
Rezultatele loto la extragerile de azi, 16 mai 2024, au fost afișate. Află numerele câștigătoare duminică la tragerile Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus.
12:20
Andrada, fosta concurentă a sezonului 9 Mireasa, a avut o intervenție telefonică în direct la Mireasa, Capriciile Iubirii, în seara de pe 15 mai 2024.
12:20
Cetățenii susțin că situația este de foarte mult timp și că în urma sesizărilor făcute nu s-a întâmplat nimic. Iată detalii cutremurătoare ies la iveală!
12:10
Chef Alexandru Sautner a transmis un mesaj înduioșător în mediul online, după ce Mihai Dragomir a câștigat Chefi la cuțite sezonul 13. Postarea juratului de pe Instagram a generat o mulțime de reacții din partea fanilor.
12:10
Daniela Crudu și-a etalat formele pe rețelele de socializare, iar urmăritorii au rămas surprinși de cât de bine s-a refăcut după a doua sarcină. Iată cum arată fosta asistentă TV la zece zile după ce a născut al doilea copil!
12:00
Duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, Delia, Cheloo, Cosmin Natanticu și Cătălin Bordea aleg un concurent care va merge în finală
11:50
O pereche de gemeni siamezi au ajuns în atenția medicilor după ce mama lor a povestit că sunt uniți în zona bazinului și impart același organ genital.
11:30
În ultimii ani, conștientizarea importanței menținerii unui sistem imunitar puternic a crescut considerabil. În acest context, suplimentele alimentare au devenit din ce în ce mai populare ca modalitate de întărire a imunității și de menținere a sănătății generale. Este esențial să înțelegem care sunt aceste suplimente și cum pot ele să ne ajute să ne menținem sănătatea.
Acum 12 ore
10:00
Premierul din Slovacia, Rober Fico, a fost ieri victima unui atentat. Acesta a fost grav rănit într-o tentativă de asasinat după ce a fost împușcat.
Acum 24 ore
00:00
Irina Fodor a anunțat cine a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 13. Se pare că Mihai Dragomir, concurentul lui chef Alexandru Sautner, pleacă acasă cu premiul în valoare de 30.000 de Euro. Iată cine a ieșit pe locul doi în competiția show-ului culinar.
00:00
Mihai Dragomir este câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 13. Tânărul în vârstă de doar 24 de ani are o experiență vastă în domeniul culinar. Puțini știu că finalistul din echipa galbenă a lucrat alături de un chef celebru din Londra.
15 mai 2024
23:40
Chef Alexandru Sautner a apelat la un gest neașteptat în Finala Chefi la cuțite, sezonul 13. Telespectatorii au avut parte de un moment emoționant, chiar înainte ca Irina Fodor să anunțe câștigătorul show-ului culinar.
21:50
Lucica Susanu, Mihai Dragomir și Lăcrămioara Pintilie și-au format echipele în Finala Chefi la cuțite, sezonul 13. Au ieșit scântei în bucătăria show-ului culinar atunci când semifinaliștii au început să își aleagă concurenții alături de care vor găti în etapa finală. Chef Alexandru Sautner a răbufnit și a avut o reacție neașteptată.
21:20
Irina Fodor a făcut furori cu noul său look în Marea Finală Chefi la cuțite sezonul 13, de pe 15 mai 2024. Toți au rămas cu gurile căscate atunci când prezentatoarea TV a pășit în bucătăria show-ului culinar. De altfel, o fostă concurentă s-a aflat în centrul atenției.
21:00
Telespectatorii au aflat cine sunt finaliștii Chefi la cuțite sezonul 13 în ediția 25 de pe 15 mai 2024. La anunțarea verdictului a avut loc un moment de-a dreptul neașteptat. Iată cine sunt cei trei concurenți ce se vor întrece pentru Marele Premiu.
Ieri
18:00
Președintele ANSVSA susține că puiul nu a fost vopsit și le recomandă oamenilor să consume carnea fără probleme. Iată ce explicații a oferit!
18:00
Fosta concurentă de la "Mireasa", Inimioana și soțul ei, un bărbat pe care l-a întâlnit după ce a părăsit emisiunea par să fie foarte fericiți împreună. Iată cum au apărut în mediul online.
17:50
Două insule recunoscute pentru petrecerile zgomotoase doresc să impună restricții în ceea ce privește consumul de băuturi alcoolice pe plajă. Cei care încalcă regulile riscă să fie amendați.
17:40
Căutarea sufletului pereche este un subiect mereu de interes. Pentru anumite zodii, această căutare ar putea fi așteptată să ajungă la un final fericit până la sfârșitul lunii mai 2024.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.