Conectare la valorile autentice, gusturile bune și tradițiile satului românesc, în ediția a doua a Festivalului Suflet de România

Antena3, 3 mai 2024 10:40

În weekend, în spațiul Domeniului Regal de la Săvârșin, peste 50 de mici producători locali, susținuți de Profi, au oferit spre vânzare produsele lor pregătite tradițional, din ingrediente proaspete și sănătoase.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena3

Acum 4 ore
00:10
Război în Ucraina, ziua 815. Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a semnat legea privind recrutarea condamnaților în armată. Actul normativ va permite creșterea bazei de recrutare pentru armată. De asemenea, Zelenski a semnat legea prin care crește amenda pentru cei care fug de serviciul militar.
00:10
Daniel Baciu anunță schimbări majore în ceea ce privește taloanele de pensie dar și biletele de tratament pentru toți pensionarii aflați în plată.
17 mai 2024
23:50
Un loc magnific din țara noastră ar ascunde o comoară impresionantă. Localnicii spun că hoții au dus-o acolo.
23:30
O provocare mortală, virală pe TikTok a ajuns și în România. Un copil de 14 ani a murit după ce a pus-o în aplicare.
23:10
Autoritățile au descins la 28 de locuințe, dintr-o comună din județul Dâmbovița, care erau racordate ilegal la rețeaua de electricitate. În total au fost date amenzi în valoare de 65.000 de lei.
23:00
Compania Google a transmis că lucrează la un sistem prin care să asculte convorbirile noastre telefonice. Momentan sunt în derulare teste pentru acest lucru.
22:50
Actele de violență petrecute în stradă din ultima perioadă nasc spaimă în rândul românilor care ies cu frică din case. Dovadă stau răspunsurile oamenilor oferite în cadrul unei consultări naţionale realizată de Antena 3 CNN.
22:40
Spectaculoasele avioane Eurofighter Typhoon, conduse de piloţi ai detaşamentului 140 Expeditionary Air Wing și Escadronului IX (B) din cadrul Forțelor Aeriene Regale ale Marii Britanii, vor survola cerul Constanței, de ziua orașului.
Acum 6 ore
22:10
"Ziua Miracolelor", una dintre cele mai norocoase zile din an, pică pe 18 mai. Astrologii anunță un eveniment astrologic care vine la pachet cu abundență financiară și prosperitate pentru toți nativii zodiacului.
21:40
O agenţie de turism promite o experienţă unică pentru turiştii care vor să scape de grija hainelor timp de 11 zile.
21:20
De aproape o lună, toată Europa e scuturată de o vreme capricioasă cu valuri de frig, furtuni, ploi abundente şi vânt. Vremea rea continuă să lovească mai multe zone şi din România. Elena Mateescu anunţă prognoza meteo actualizată. 
21:00
Doi cetăţeni chinezi au pus la cale o escrocherie de 73 milioane de dolari cu criptomonede în SUA. Metoda prin care au acţionat.
20:40
Preţul uleiului de măsline s-a dublat în ultimul an. Scumpirile nu s-au înregistrat doar în ţara noastră ci şi în statele producătoare precum Spania, Italia sau Grecia. Cantitatea de ulei de măsline livrată pe pieţele de aici a scăzut. Furnizorii au fost anunţaţi că majorările de preţ vor continua.
Acum 8 ore
20:20
Românii apelează tot mai mult la o metodă care îi ajută să își reducă creditul cu opt ani, după ce unele rate s-au dublat în ultima vreme.
20:20
Sala Mare a Palatului Culturii din Târgu Mureș a găzduit vineri, 17 mai, evenimentul de lansare a candidaților PNL Mureș la alegerile locale din 9 iunie.
20:00
Tarifele pe ora de manoperă la service-urile auto ar putea fi plafonate. Reprezentanții din industria service-urilor auto nu sunt însă prea încântați de posibila modificare.
19:40
Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, la Piatra-Neamţ, că administraţia nu trebuie să aibă culoare politică, afirmând că aceia care trec "linia roşie" şi nu respectă acest lucru trebuie sancţionaţi.
19:20
Un bărbat deghizat în femeie a reuşit să păcălească zeci de bărbaţi pe care apoi i-a jefuit. Una din victime este un funcționar public.
19:00
O româncă arestată în Tenerife este suspectată de legături cu temutul cartel de droguri Sinaloa din Mexic. Alături de trei spanioli, femeia este acuzată că transporta metamfetamină de la traficanţii mexicani în Spania.
Acum 12 ore
18:30
Bunica Maria este cel mai vârstnic candidat la alegerile locale, fiind pe lista consilierilor locali la Primăria din Sibiu.
18:10
Șeful Casei Naționale de Pensii, Daniel Baciu, anunţă că s-a publicat în Monitorul Oficial decizia Guvernului prin care s-a aprobat un nou sistem informatic, iar românii îşi pot calcula singuri pensia.
18:10
Reprezentanții Spitalului Foișor, unde este internat Florin Piersic, au oferit ultimele date despre starea de sănătate a actorului.
17:50
Într-un mare oraș din România circulă primul autobuz cu hidrogen din țară. Acesta a fost testat și de autoritățile locale și de specialiștii care lucrează în cadrul acestui proiect.
17:30
Persoanele cu deficiențe de auz pot simți de acum muzica cu ajutorul unei brățări.
17:30
Scandal pe Aeroportul Cluj-Napoca, unde zeci de pasageri au ratat un zbor către Franţa din cauza unor pene de curent care au defectat scannerele de securitate. Aeronava a decolat fără o parte dintre pasageri, după ce muncitorii au tăiat din greşeală mai multe cabluri. 
17:20
Mai multe containere anti-urs, unice în România, au fost puse în folosință vineri la Băile Tușnad. Acestea au fost achiziționate în cadrul unui proiect pilot, inițiat de WWF România, care urmărește conviețuirea armonioasă dintre om și urs în localitate.
17:00
Europarlamentarul Maria Grapini acuză că a fost urmărită și amenințată cu moartea de un bărbat în aeroport.
16:50
Gabriela Firea, candidata PSD la Primăria Capitalei propune noi linii de metrou în București.
16:40
Polițiștii din Iaşi caută un copil în vârstă de 10 ani care a dispărut după ce a plecat de la școală. A fost dat şi un mesaj RO-Alert.
16:30
Şoferii Șoferii Societății de Transport București (STB) au avut parte de o acşiune neobişnuită a Poliţiei Rutiere.
16:30
Un pacient cu piciorul rupt a așteptat zece zile să fie operat în Spitalul de Urgență din Slobozia, din cauză că medicul și anestezistul sunt certați. Într-o reacție exclusivă pentru Antena 3 CNN, directorul unității medicale a povestit care ar fi fost de fapt cauza întârzierii intervenției.
16:20
Marcel Ciolacu, premierul României şi preşedintele PSD, a anunţat într-o postare pe Facebook, astăzi, după întâlnirea cu antreprenorii din Iaşi, că "Autostrada Moldove este cea mai mare şansă pentru companiile din judeţul Iaşi la prosperitate economică".
16:20
Tot mai mulți oameni se orientează, în ultima vreme, către tratamentele naturiste sau alte alternative pentru îngrijirea sănătății lor.
16:10
Titi Aur, pilot de raliuri şi expert în conducere defensivă, susţine că există pericole mai mari ca alcoolul sau drogurile la volan, atunci când şoferii sunt în timp condusului.
16:10
Oficialitățile slovace au comunicat date de ultimă oră în legătură cu premierul Robert Fico, care a supraviețuit, săptămâna aceasta, unei tentative de asasinat.
15:50
Tensiunea arterială afectează jumătate din populația adultă a României și influențează major bolile cardiovasculare și mortalitatea în rândul pacienților cu aceste boli.
15:40
Mirel Palada, fost purtător de cuvânt în Guvernul Ponta, a fost condamnat definitiv la 1 an și 8 luni de închisoare cu suspendare și 90 de zile de muncă în folosul comunității la ADP Sector 2 sau la Administraţia Cimitirelor şi Crematoriilor Umane.
15:20
Primăria Sectorului 4 a transmis, astăzi, un comunicat de presă în care a adus lămuriri cu privire la un articol publicat de Libertatea în care subiectul a fost reprezentat de contractele atribuite prin Sistemul de Achiziţii Publice.
15:20
Președintele rus Vladimir Putin a comentat în legătură cu ofensiva lansată de trupele Moscovei în regiunea ucraineană Harkov, în urmă cu o săptămână.
15:20
Un accident aviatic, în care a fost implicat un avion AN-2, a avut loc la Buzău.
15:10
Horoscop 18 mai 2024. Berbecii au nevoie de spațiu pentru a-și reîncărca bateriile astăzi, iar Balanțele au de luat o decizie importantă care va veni cu consecințe.
15:10
Ministerul Digitalizării a lansat platforma #nofake, un site unde românii pot raporta conţinutul pe care îl consideră a fi fals pe Facebook, TikTok, Instagram, YouTube sau Google.
15:10
Aeroportul București-Sud, ce urmează a fi construit la sud de Capitală, în urma unui parteneriat ce va reuni autorități locale și centrale cu atribuții în domeniu, va fi dimensionat astfel încât să poată deservi peste 11 milioane de pasageri.
14:30
Românii încep ușor - ușor să investească. Fie că vorbim despre bursă, fie că vorbim despre criptomonede, din ce în ce mai mulți aleg să investească bani pentru a-și asigura un viitor mai bun.
14:20
Sorin Grindenau, ministrul Transporturilor, a mers în vizită la şantierul Variantei Ocolitoare Timişoara Sud, astăzi, ocazie cu care a anunţat data finalizării lucrărilor, dar şi soluţia pentru problema locuitorilor din Urseni.
14:20
Analistul militar și realizatorul de televiziune Radu Tudor publică pe blogul său un interviu cu generalul Marius Crăciun, fostul Comandant al Forțelor pentru Operații Speciale.
14:20
Industria tutunului, adesea demonizată în discuțiile despre sănătatea publică, se află într-un moment extrem de important.
14:10
Sunt mai multe categorii de drumuri pentru care şoferii trebuie să achite taxa de drum în 2024, iar costul rovinietei diferă.
14:00
Cererile de majorări de salarii ale românilor și facilitățile fiscale date în an electoral vor veni pe nota de plată de anul viitor, a atras atenţia economistul-şef al Băncii Naţionale a României (BNR), Valentin Lazea.
13:50
Ucigașul interlopului Emi Pian a fost condamnat definitiv la 10 ani de închisoare.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.