Domeniul în care românii obțin premii internaționale, dar din care nu lipsește frauda atunci când se cer fonduri europene

StirileProtv.ro, 17 mai 2024 20:50

Greșim pe mâna noastră și ne mirăm că autoritățile suflă și în iaurt atunci când verifică proiectele de finanțare.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 6 ore
13:00
13:00
O societate romano-catolică din Peru a stârnit un scandal major, după ce fondatorul, Luis Fernando Figari, și mai mulți membri din coducere au abzuat sexual mai mulți recruți, scrie CNN.  
12:30
Nerespectarea termenului-limită de 5 zile lucrătoare pentru transmiterea facturilor în sistemul naţional RO e-Factura se sancţionează conform Legii 296/2023, iar amenzile variază între 1.000 de lei şi 10.000 de lei.
Acum 8 ore
11:50
Preşedinta Maia Sandu a afirmat că ansamblul Hecenii, care a ocupat locul 3 la show-ul ”Românii au talent”, au făcut Republica Moldova mândră.
11:40
Viaţa a devenit „apocaliptică" în unele zone din sudul Fâşiei Gaza de la debutul ofensivei israeliene asupra oraşului Rafah la începutul lunii mai, a atras atenţia vineri ONU, menţionând că situaţia din nord se îmbunătăţeşte, potrivit AFP. 
11:30
O pumă și-a făcut plimbarea de seară printr-un cartier din nordul Californiei. 
11:20
11:10
Un cetăţean ucrainean a fost prins în timp ce oferea 20.000 de dolari unei persoane, pentru a facilita intrarea pe teritoriul României a unui container cu aproape 1.000 de cutii cu replici ale unor branduri renumite de încălţăminte.
11:00
Cercetătorii și-au pus întrebarea ce animal ar putea rămâne în viață dacă ar veni sfârșitul lumii, iar rezultatul pe care l-au aflat esâte unul surprinzător.
11:00
Mişcarea islamistă palestiniană Hamas a calificat vineri seara drept "pozitivă" noua foaie de parcurs israeliană pentru încetarea focului în Fâşia Gaza şi eliberarea ostaticilor, dezvăluită de preşedintele american Joe Biden.
10:40
Marian Shields Robinson, mama lui Michelle Obama, a murit la vârsta de 86 de ani. 
10:30
10:20
O casă de licitații din New York va scoate la vânzare, pe 17 iulie, cel mai mare schelet de stegosaurus care a trăit pe Pământ în urmă cu 161 de milioane de ani.
10:10
Cristian Ciaușu, tânărul de 14 ani din Brăila care a cucerit o țară întreagă cu interpretarea sa la nai, a luat marele trofeu Românii au talent, după o finală plină de momente impresionante.  
10:00
Trei tineri, un băiat şi două fete, de origine română, sunt daţi dispăruţi din cauza ploilor abundente care au lovit regiunea Veneto, scrie La Repubblica. Tinerii au fost luaţi de apele râului Natisone, care a ieşit din matcă.
Acum 12 ore
09:50
Reuniune rară și plină de emoții pentru membrii trupei Abba. Regele Suediei le-a oferit ordinul regal Vasa, la 50 de ani de când formația a câștigat concursul Eurovision cu piesa ”Waterloo".  
09:50
Situație critică în India. 14 oameni au fost răpuși de căldura insuportabilă.
09:40
Zeci de mii de flori sunt vedetele din weekend în parcul Drumul Taberei din Capitală. Vizitatorii au luat deja la pas grădinile divers colorate și au plecat acasă cu un mic suvenir. 
09:30
Moscova acuză NATO și Statele Unite că duc tensiunile bilaterale la un nou nivel. Asta după ce oficialii au anunțat că permit Ucrainei să folosească armamentul pentru a ataca pe teritoriul Rusiei.
09:20
Influencerii și acei guru ai autodezvoltării care au năpădit mediul online propovăduiesc o formă de psihologie pozitivă care poate face mai mult rău decât bine. 
09:10
Premierul unui stat european influent susține că în fiecare săptămână vede tot mai multe semne că UE și NATO se pregătesc pentru o acțiune militară.
09:00
Au fost momente de panică, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la un hotel din Mamaia, după ce a fost declanșată alarma de incendiu.  
08:50
La Alba, sute de elevi de la liceele din oraș au participat la o competiție inedită, care trage un semnal de alarmă asupra consumului de droguri.
08:40
Sezonul 14 fenomen al „Românii au Talent” și-a aflat câștigătorul. Cristian Ciaușu - un tânăr de 14 ani din Brăila - a cucerit o țară întreagă cu interpretarea să la nai. 
08:40
Donald Trump a declarat după înfrângerea istorică de la tribunalul din New York că procesul său a fost „orchestrat”. Magnatul a ținut să puncteze - în discursul de aproape 40 de minute - că judecătorul este „un diavol corupt”.
08:40
Un cutremur semnificativ cu magnitudinea de 5,3 a fost raportat, sâmbătă dimineață, la ora 05:37:38, ora locală a României. 
08:20
Ziua Internațională a Copilului, celebrată pe 1 Iunie, este prilejul perfect pentru familii de a petrece timp de calitate împreună, oferind copiilor experiențe memorabile și pline de veselie.
08:10
Prima săptămână din luna iunie va fi una plină de evenimente astrologice care vor aduce schimbări importante pentru zodii.
08:10
Semnalele polițiștilor sunt esențiale pentru asigurarea siguranței rutiere, iar respectarea lor este obligatorie pentru toți participanții la trafic.
08:00
Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a salutat vineri "un pas înainte" după unda verde, sub anumite condiţii, dată de Statele Unite pentru utilizarea armelor sale împotriva unor ţinte de pe teritoriul Rusiei.
08:00
Prima zi de iunie ne aduce vreme caldă, chiar foarte caldă în sudul și în estul Românei.
08:00
Vremea rea a continuat să facă probleme în țară. O ploaie torențială de câteva minute a inundat străzile și casele oamenilor în mai multe zone din județul Cluj, după ce canalizările nu au mai făcut față.  
07:40
A fost găsită șoferița implicată în accidentului de joi seara din Iași, în urmă căruia un motociclist a ajuns într-un refugiu de tramvai și a suferit răni.
07:40
Cartofii, fiind legume de bază în multe gospodării, merită o atenție specială în ceea ce privește condițiile de păstrare.  
07:30
Revelaţia Borussia Dortmund şi Real Madrid se înfruntă, sâmbătă, în finala Ligii Campionilor la fotbal, la Londra, pe legendarul Stadion Wembley (ora 22:00), ultima ediţie a principalei competiţii europene intercluburi în actualul său format.
07:20
A fost pericol de explozie la un depozit de mase plastice din Bacău. 
07:10
Preşedintele SUA, Joe Biden, a cerut Hamas să accepte o nouă ofertă venită din partea Israelului pentru eliberarea ostaticilor în schimbul unei încetări a focului în Gaza, afirmând că aceasta este cea mai bună modalitate de a începe încheierea luptei.
07:00
Un autocar în care se aflau 40 de copii şi 6 adulţi a luat foc, vineri seară, pe autostrada A10, în judeţul Alba. Nu s-au înregistrat victime.
Acum 24 ore
01:20
La doar 14 ani, Cristian Ciaușu a câștigat finala Românii au talent, sezonul 14, după ce a impresionat juriul și publicul cu un spectacol la nai.
00:50
Cristian Ciaușu este câștigătorul marii finale Românii au talent, sezonul 14. Acesta a oferit un spectacol extraordinar la nai, acompaniat de taraf.
00:30
Finala emisiunii ”Românii au talent!”, sezonul 14, are loc vineri seara, LIVE pe PRO TV și online pe VOYO. Unsprezece concurenți se luptă pentru premiul de 120.000 de euro.  
31 mai 2024
22:30
Preşedintele american Joe Biden a afirmat vineri că este "periculos" şi "iresponsabil" din partea lui Donald Trump să susţină că procesul său penal de la New York în care a fost găsit vinovat în ajun a fost unul "trucat".
22:20
Vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a declarat, vineri, că țara sa nu blufează atunci când vorbeşte despre posibilitatea de a folosi arme nucleare tactice împotriva Ucrainei.
22:20
Rămăşiţe umane vechi de aproximativ o sută de ani au fost descoperite în planşeul fostei şcoli din localitatea Livezile, din judeţul Bistriţa-Năsăud.
22:20
Un influencer este acuzat că a convins o străină care a spus că nu știe să înoate să se scufunde într-un lac din Texas - și apoi a fugit când femeia s-a zbătut și a strigat după ajutor, scrie New York Post. 
22:00
Şase persoane au fost rănite în atacul cu cuţitul de vineri din oraşul german Mannheim din cursul unei demonstraţii anti-Islam, informează dpa şi AFP.
22:00
Un cutremur cu magnitudinea 6,2 s-a produs vineri seară, anunță Institutul Geologic al Statelor Unite (USGS). 
22:00
Horoscop 1 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi de visat frumos. O să ne facem și nouă și celor dragi surprize plăcute ca să avem un vibe și mai bun, să dăm refresh stării de spirit.
21:40
O femeie de aproximativ 50 de ani, turist maghiar, a fost rănită, vineri, în zona montană din judeţul Alba, fiind ajutată de salvamontişti. 
21:30
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, altfel spus cei mai iubiți chefi din România, revin în fața camerelor de luat vederi pentru MasterChef.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.